2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Két rejtélyes gyilkosság vár rád! - Megbírod őket oldani?

Nagy Sherlock Holmes meg Columbo rajongó vagy? Imádod a kihívásokat, a rejtélyeket? Akkor pont neked való lesz ez a két bűncselekmény, amely megoldásra vár! Csapj fel pár rövidke perc erejéig nyomozónak és szánj időt arra, hogy az agytekervényeidet megmozgatva megpróbáld megfejteni ezt a két bosszantó ügyet!

Ne aggódj, ha elakadnál vagy szeretnéd ellenőrizni az okfejtésedet, a cikk legvégén megtalálod hozzá a helyes megfejtéseket. De előbb, íme, az bűnügyek:

Nyomozó tragédiája

Egyik reggel a detektív vitatkozott a feleségével, és elment a mobiltelefonja és a kulcsa nélkül. Este, amikor hazament, megtalálta a kollégáját, az ijedt feleségét és egy meggyilkolt férfit. Stevens felesége így mesélte történteket:

"A nappaliban ültem, amikor meghallottam a csengőt, azt hittem, hogy a férjem és kinyitottam az ajtót, de egy bűnöző betaszított a házba, én kést ragadtam és leszúrtam."

A nyomozó utasította a rendőrt, hogy tartóztassa le a feleségét, mert meg akarta ölni.

Hogy találta ki a nyomozó?

 

A hazug

Egy férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy hazajött a munkából, és holtan találta a feleségét a szalon közepén. Azt mondta, a felesége megtalálta a fegyverét az íróasztalán és azzal lőtte le magát. A rendőr azonban azonnal tudta, hogy az ember hazudik. Honnan tudta?

Válaszok

1. Mrs. Stevens kitalálta, hogy megöli a férjét és ezért ment késsel a kezében ajtót nyitni, mert azt hitte, a férje lesz az.

2. A férfinak volt egy üres pisztolytáskája, amely az ő övéhez kapcsolódott, ami azt jelentette, hogy nála volt egésznap fegyver vagy nemrég vette magához. Az előbbi nem lehetett igaz, mert azt mondta, hogy a munkából jött haza, és holtan találta a feleségét, ami utóbbit hagyja, bizonyítva, hogy a férfi tényleg lelőtte a nejét.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép