2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Két rejtélyes gyilkosság vár rád! - Megbírod őket oldani?

Nagy Sherlock Holmes meg Columbo rajongó vagy? Imádod a kihívásokat, a rejtélyeket? Akkor pont neked való lesz ez a két bűncselekmény, amely megoldásra vár! Csapj fel pár rövidke perc erejéig nyomozónak és szánj időt arra, hogy az agytekervényeidet megmozgatva megpróbáld megfejteni ezt a két bosszantó ügyet!

Ne aggódj, ha elakadnál vagy szeretnéd ellenőrizni az okfejtésedet, a cikk legvégén megtalálod hozzá a helyes megfejtéseket. De előbb, íme, az bűnügyek:

Nyomozó tragédiája

Egyik reggel a detektív vitatkozott a feleségével, és elment a mobiltelefonja és a kulcsa nélkül. Este, amikor hazament, megtalálta a kollégáját, az ijedt feleségét és egy meggyilkolt férfit. Stevens felesége így mesélte történteket:

"A nappaliban ültem, amikor meghallottam a csengőt, azt hittem, hogy a férjem és kinyitottam az ajtót, de egy bűnöző betaszított a házba, én kést ragadtam és leszúrtam."

A nyomozó utasította a rendőrt, hogy tartóztassa le a feleségét, mert meg akarta ölni.

Hogy találta ki a nyomozó?

 

A hazug

Egy férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy hazajött a munkából, és holtan találta a feleségét a szalon közepén. Azt mondta, a felesége megtalálta a fegyverét az íróasztalán és azzal lőtte le magát. A rendőr azonban azonnal tudta, hogy az ember hazudik. Honnan tudta?

Válaszok

1. Mrs. Stevens kitalálta, hogy megöli a férjét és ezért ment késsel a kezében ajtót nyitni, mert azt hitte, a férje lesz az.

2. A férfinak volt egy üres pisztolytáskája, amely az ő övéhez kapcsolódott, ami azt jelentette, hogy nála volt egésznap fegyver vagy nemrég vette magához. Az előbbi nem lehetett igaz, mert azt mondta, hogy a munkából jött haza, és holtan találta a feleségét, ami utóbbit hagyja, bizonyítva, hogy a férfi tényleg lelőtte a nejét.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép