2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Két rejtélyes gyilkosság vár rád! - Megbírod őket oldani?

Nagy Sherlock Holmes meg Columbo rajongó vagy? Imádod a kihívásokat, a rejtélyeket? Akkor pont neked való lesz ez a két bűncselekmény, amely megoldásra vár! Csapj fel pár rövidke perc erejéig nyomozónak és szánj időt arra, hogy az agytekervényeidet megmozgatva megpróbáld megfejteni ezt a két bosszantó ügyet!

Ne aggódj, ha elakadnál vagy szeretnéd ellenőrizni az okfejtésedet, a cikk legvégén megtalálod hozzá a helyes megfejtéseket. De előbb, íme, az bűnügyek:

Nyomozó tragédiája

Egyik reggel a detektív vitatkozott a feleségével, és elment a mobiltelefonja és a kulcsa nélkül. Este, amikor hazament, megtalálta a kollégáját, az ijedt feleségét és egy meggyilkolt férfit. Stevens felesége így mesélte történteket:

"A nappaliban ültem, amikor meghallottam a csengőt, azt hittem, hogy a férjem és kinyitottam az ajtót, de egy bűnöző betaszított a házba, én kést ragadtam és leszúrtam."

A nyomozó utasította a rendőrt, hogy tartóztassa le a feleségét, mert meg akarta ölni.

Hogy találta ki a nyomozó?

 

A hazug

Egy férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy hazajött a munkából, és holtan találta a feleségét a szalon közepén. Azt mondta, a felesége megtalálta a fegyverét az íróasztalán és azzal lőtte le magát. A rendőr azonban azonnal tudta, hogy az ember hazudik. Honnan tudta?

Válaszok

1. Mrs. Stevens kitalálta, hogy megöli a férjét és ezért ment késsel a kezében ajtót nyitni, mert azt hitte, a férje lesz az.

2. A férfinak volt egy üres pisztolytáskája, amely az ő övéhez kapcsolódott, ami azt jelentette, hogy nála volt egésznap fegyver vagy nemrég vette magához. Az előbbi nem lehetett igaz, mert azt mondta, hogy a munkából jött haza, és holtan találta a feleségét, ami utóbbit hagyja, bizonyítva, hogy a férfi tényleg lelőtte a nejét.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 tipp, hogyan kezeld a stresszben lévő gyermeket - Tudd meg, milyen a hatékony stratégia a stressz

8 tipp, hogyan kezeld a stresszben lévő gyermeket - Tudd meg, milyen a hatékony stratégia a stressz

A stressz bizony már a gyermekeket sem kíméli. Általában akkor lép fel, amikor a gyermek új helyzet elé kerül, legyen az pozitív vagy negatív - persze, az utóbbihoz inkább kapcsolódik. Az első, amit egy szülőnek tudni kell, hogy a minimális stressz normális, és akár még előnyös is lehet az életben, mivel a gyermek erősebb és alkalmazkodó képesebb személyiséggé válik általa.

Tovább »
Citrusfélékből és mandulából készült kekszek - Tökéletes egy idilli őszi délutánhoz!

Citrusfélékből és mandulából készült kekszek - Tökéletes egy idilli őszi délutánhoz!

Amikor elképzelsz egy csodás hangulatú, idilli és nyugodt délutánt, remek választás mellé egy csésze tea, vagy forró csoki, és ez a mennyei kekszcsoda. Már csak a kedvenc könyved hiányzik, és az ablak mellett ülve olvasgathatsz. Ez a mennyei finomság egyszerűen elkészíthető, és mindössze néhány alapanyagot igényel, emellett isteni íze van!

Tovább »
Mi a belső erőd szelleme? - A Öko Szív jóskártya elárulja!

Mi a belső erőd szelleme? - A Öko Szív jóskártya elárulja!

Mindenkinek van belső ereje. De miből fakad, mi mozgatja? Erre ad választ ez a jóskártya, amit Ingrid Koivukangas alkotott, aki intuitív módon dolgozik a természeti erőforrásokkal, az álmokkal és a különböző szellemekkel. A művésznő célja a kártyával, hogy újra összekapcsolja az embereket a Földdel és a Természettel, amihez a legrövidebb út a lelken át vezet. Az úton pedig megtudod, mi a belső erőd szelleme!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép