2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szinkronicitás létező dolog - Ezt a 7 jelet soha ne hagyd figyelmen kívül!

Volt már olyan, hogy egy zsúfolt parkolóban mégiscsak rábukkantál egy üres helyre, mintha épp a te számodra tartották volna fent? Volt már olyan véletlen egybeesésben részed, amikor fel akartál hívni valakit, és abban a percben éppen az a személy telefonál?  Érezted már azt, hogy egészen különleges kapcsolatban állsz valakivel?

Ha a válasz igen, akkor bizony megtapasztaltad azt, amit Carl Jung híres svájci pszichiáter „szinkronicitásnak” nevezett. Az alábbiakban mindent megtudhatsz róla, ami bizonyítja a létezését. A szinkronicitás ugyanis mindenhol jelen van, ám ritkán ismerjük fel, mi is az pontosan.

Mi is az a szinkronicitás?

Egyszerűen megfogalmazva ez azt jelenti, hogy látszólagos véletlen egybeesés van két, egyébként nem összefüggő esemény között. Például amikor éppen az a személy lép be a szobába, akiről éppen merengtél. Mindez csupán véletlen egybeesés volt, nem igaz? Általában puszta szerencsének nevezik az ilyesféle eseményeket! Amikor éppen a megfelelő egyénekkel hoz össze a sors, hajlamos az ember a szerencsének tulajdonítani. Ám a szinkronicitás éppen azt jelenti, hogy az ilyen véletlenek tulajdonképpen az Univerzum egyes részeinek az összekapcsolódásából fakadnak.

Mivel ez lelki szinten működik, nem számít a tér, nem lényeges a távolság. Ebben a dimenzióban ugyanis minden és mindenki összekapcsolódik, és minden tökéletesen összepasszol. Minden békére és harmóniára törekszik. Egyszerűen minden magától a helyére kerül, mintha a sors keze irányítaná a dolgokat. Mindez lelki síkon történik, és ha elgondolkodsz mélyebben ezeken az eseményeken, rájöhetsz, mi is a veled megtörténő szinkronicitás „célja”.

A szinkronicitás igencsak gyakori, ám ritkán tudatosul sokakban, hogy erről van szó. Naponta rengeteg dolgot tapasztalhatsz, csupán nem tűnik fel. Tény, hogy nagy részét nem figyeled meg tudatosan. Ha az alábbiakat tapasztalod, akkor bizony nem puszta véletlenekben volt részed! Tehát a következő alkalommal, amikor szinkronizmust tapasztalsz, örömet szerezhetsz az Univerzum szelleméhez igazodó örömnek!

A szinte mindenkivel megeső szinkronicitások, amelyeket hajlamos lehetsz figyelmen kívül hagyni:

A szinkronicitás mindenhol jelen van, és gyakrabban fordul elő, semmint gondolnád. Íme, néhány olyan eset, amelyek segítenek felismerni az életedben bekövetkező szinkronicitásokat!

1. Állandóan ismétlődő számokat látsz az órára pillantva, lehet ez például 11:11, 22:22, de akár olyan kombináció is, hogy 12:34, 12:12. Kérdezd meg magadtól, mire utalhat mindez?

Éppen pont 60 másodpercet vársz valamire, és úgy döntöttél, hogy ránézel az órádra, és épp ennyi idő telt el. Valóban véletlen egybeesés lenne? Nem, egyáltalán nem az! A szinkronicitás jele mindez, és azt sugallja, képes vagy elérni a céljaidat és teljesíteni a feladataidat.

2. Felveszed a telefont és jön egy üzenet vagy telefonhívás attól a személytől, akivel éppen fel akartad venni a kapcsolatot! Véletlen egybeesés lenne? Nem igazán!

3. Dúdolsz egy dalt, talán éppen a kedvenc dalodat, és nem sokkal később éppen ezt játsszák le a rádióban. Határozottan örömteli pillanat, ám ne feledkezz meg arról, hogy bizony ez is a szinkronicitás jele!

4. Időnként felmerül egy-egy kérdés, amely befészkeli magát az agyad hátsó részébe, majd a legmeglepőbb helyekről érkeznek ötletek és megoldások rá. Olyan ez, mint a világegyetem összeesküvése, amely segít a helyes döntés meghozatalában. Bizony, szinkronicitást észleltél!

5. Vannak olyan személyek, akik melletted vannak és szerencsét hoznak számodra. Mindig megtalálod a helyes utat, amikor épp úgy tűnt, eltévedtél, és minden jelzőlámpánál éppen zöldet kapsz. A legforgalmasabb helyeken is találsz remek parkolóhelyet. Mindig rátalálsz arra az árura, amelyre szükséged van. A legjobb ruhákat találod meg, és rábukkansz a legkedvezőbb leértékelésekre, amelyek látszólag a semmiből kerülnek eléd. Ha olyasvalaki vagy, aki mindig mindent szinte erőfeszítés nélkül megkap, már tapasztalhattad, hogyan is működik a szinkronicitás!

6. Azokkal az emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik éppen a legjobb tanácsokat adják a problémáid megoldására, még akkor is, ha éppen nem is tettél ezekről említést. Bizony, ez maga a szinkronicitás!

7. Szeretnél a lakásba egy új dekorációs elemet beszerezni, és világos elképzelésed a dologról. Másnap kapsz egy csomagot egy barátodtól, aki pontosan azt küldi neked, amire szükséged van. Teljesen biztos vagy abban, hogy ezt még csak véletlenül sem említetted meg senkinek, hiszen csak gondolkodtál rajta. Igen, ez is a szinkronicitás!

A szinkronicitás bizony gyakori esemény. A következő alkalommal, amikor szerencsés véletlenben lesz részed, állj meg egy pillanatra, és élvezd azt a tényt, hogy részed lehet a szinkronicitásban, ez ugyanis az Univerzum jelzése, hogy éppen jó helyen vagy és remekül csinálod a dolgaidat!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 sztár, aki aztán nem kapkodta el a szüzessége elvesztését

10 sztár, aki aztán nem kapkodta el a szüzessége elvesztését

Gyerekkorunkban – főként a lányoknak – azt tanítják, hogy a szüzesség a mi kis kincsünk, amit nem érdemes csak úgy elpasszolni, hanem várjuk meg az „igazit”, de minimum a házasságot és annak adjuk, aki érdemes rá. Nos, egyesek így tettek, mások pedig egyszerűen csak kitolták azt, hogy ideje korán keljen elajándékozniuk a becses kincsecskéjüket. Nem is gondoltad volna, hogy ez a 10 sztár milyen későn merült el a nemi élet gyönyöreiben.

Tovább »
Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép