Támadás a kilók ellen

 

Játssz velünk és nyerj hypoxi kezelést! >>

 

 
A XXI. században bizony léteznek olyan módszerek, melyekkel ez lehetséges, egyik közülük a Hypoxi Training, mely szépen formálja az alakot, ráadásul ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. A célzott, testreszabott kúra eredménye pedig nem más, minthogy utána egy mérettel kisebb nadrág is remekül fog rajtunk állni, tökéletesen kényelmes lesz. (Eggyel kisebb nadrágméret = 2,5-4 cm-es külméret különbség combonként, átlagosan 3 kg testsúlycsökkenés.) A körtérfogat csökkenés tartós, természetesen csak akkor, hogyha táplálkozásunkra a kúra végeztével is odafigyelünk, a mértékletesség továbbra is megszívlelendő. És mit kell tennünk az áhított cél elérése érdekében? Négy héten keresztül, heti 3-4 alkalommal 40 percig tekernünk a Hypoxi Trainerben.

 

A forradalmian új módszer tehát gondoskodik a formás testről, könnyedén kiválasztható a legmegfelelőbb, egyénre szabott kezelőprogram, mely nemcsak a problémás területeken csökkenti a zsírt, hanem méregtelenít, kíméletlen a cellulittal, a test saját gyógyító erőit is aktiválja, serkenti a belső szervek vérellátását, javítja az anyagcserét. A Hypoxi Trainer nem csak fogyasztógép, valójában egy speciális fitness eszköz, melynek belsejében mélynyomás (vákuum) alatt égethetjük a zsírt. Szigorú diétára nincsen szükség, ha ezt a fajta edzésmódszert választjuk, csupán arra kell figyelnünk, hogy edzés után ne faljunk fel „kalóriahegyeket”. A Gold Center Sport és Szabadidő Központban található Hypoxi Stúdióban a legmodernebb, azaz fekvő (Hypoxi Trainer L250) változatával ismerkedhetnek meg a szép testre vágyók. Ennek nagy előnye, hogy a külső combrész is formálható vele, kényelmesebb a derékproblémákkal küszködőknek, az alhasi részt még jobban megdolgoztatja.

A zavaró zsírpárnák, a cellulit is felszámolható segítségével, hiszen a vákuumos edzés növeli a zsírszövetek vérellátását és felgyorsítja az izmok zsírsavégetését, ráadásul mindez ott történik, ahol a csúnya zsírcsomócskák felhalmozódtak, mert a kezelés a problémás testrészekre irányul. Ez nagyon jó hír a hölgyek számára, akiknek 80%-a szenved a narancsbőrtől, mely a felső combon és a fenéken a legmakacsabb. Az edzés és a fogyókúra önmagában kevés ahhoz, hogy megszabaduljunk tőle, a zsír azokon a helyeken sokkal gyorsabban ég el, ahol a vérellátás megfelelő. A Hypoxi Training gondoskodik a bőséges vérellátásról, a passzív sejteket aktivizálja. A cellulitkezelésben új dimenziókat nyit: az edzés alatt a vákuum szívó hatása érvényesül a bőr- és zsírszövetekben, a zsírszövetet a vákuum aktiválja, a vér a zsírszövet problémás zónájába kerül, ahonnan a zsírt elszállítja. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír mozgás közben végképp elég.

 

A Hypoxi Trainingnek számtalan előnye van: az altestben a vérbőség fokozódik, így a zsír elsősorban ezeken a területeken ég, és lényegesen kisebb erőkifejtéssel szabadulunk meg a zsírtól, mint egy hagyományos zsírégető edzésen, ezzel kímélve az izületeket, a szívműködést és a légzőszerveket. A kúra ideje alatt a combok, derék, has, fenék körmérete jelentősen csökken, megindul a vér és nyirokkeringés, a fogyás, eltűnik a narancsbőr. A tréning beindítja a zsírégetést, mely edzés után még 6-8 órán át sem áll le. A Gold Hypoxi Stúdióban lehetőség van arra, hogy mélytengeri iszapfáslizással és aromaterápiás karcsúsító testtekercseléssel kombináljuk a tréninget, ezzel még látványosabb eredményeket érhetünk el. Most egy 6 hetes kúrát 4 hét áráért kínálnak a szalonban, ráadásul ingyen kipróbálhatjuk ezt a forradalmi módszert.

 

Nem csak hölgyeknek ajánlott!

A Hypoxi Trainer mindenkinek ajánlott korra és nemre való tekintet nélkül. A férfiak is szívesen használják, mert a speciális tréning során szépen izmosodnak, erősödnek, vérük oxigénben dús lesz, hiszen az altestükre ható mélynyomás megegyezik a 2000 méter magasan tapasztalható atmoszférikus nyomással.

Még több olvasnivaló a Női Portál Advent összeállításában!
Tovább az Adventhez!
>>>
 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL