MÁGIA

Áldott bőségkosár - Egy éves bőséget varázsolhatsz magadnak!

Szerző:
Szabó Anna
Varázsolj magadnak egy évre bőséget és jólétet az ünnepi bőségkosár varázzsal. Alapozd meg a jövődet ezzel a könnyű és igencsak szép, de még jótékony varázslattal is! Ugyanis a bőséged alapja az, hogy adsz! Ezzel a varázslattal nem csak magaddal, hanem másokkal is jót teszel!

 

A varázslat az adok-kapok törvényén és a karácsony szellemiségén alapszik. Hogy adnod kell előbb ahhoz, hogy kaphass is. Ezért a megáldott és elbűvölt bőségkosarat, vagy kosarakat oda kell adnod olyanoknak, akik rászorulnak. Látni fogod, hogy a varázslat értelmében majd te is bőségre teszel szert azáltal, hogy adtál. Tudd, hogy nem az a lényeg, mennyit, hanem hogy szívből adj!

Kellékek

Egy vagy több kis kosár esetleg doboz

A felajánlásod tárgyai: étel, sütemény, édesség, gyümölcs, italok

13 fehér gyertya

Tömjén füstölő

A varázslat menete

A legjobb, ha vasárnap adventkor vagy szentestét megelőző napon illetve szenteste, karácsony napjain készíted el a kosarat. Miután minden beleraktál, amit jónak gondoltál, helyezd az oltárodra a 13 fehér gyertya körébe. Gyújts meg a gyertyákat és a füstölőt.

Kicsit meditálj és képzeld el, miként jelenik meg mások életében a bőség. Mit jelent a jólét, miben mutatkozik meg. Aztán képzeld el, ahogy  a te életedben is megjelenik és mondjuk megszűnnek az anyagi problémáid, jut elég pénzed mindenre, nem kell nélkülöznöd semmit, akármit megvehetsz magadnak.

Utána tedd a kezeidet a kosárra és mond: „Áldott legyen az Ég Urának és Úrnőjének neve, mert elhozták a Fényhozót nekünk. Áldott legyen nevük, mert megáldották a Földet. A szeretet ünnepén és azután se éhezzen és nélkülözzön senki, ezért áldott legyen ez a kosár és benne minden étel és ital, mely hozzon bőséget és jólétet annak, kinek kezébe adták és aki kézbe adta. Mert adni öröm, mert adni nemes, mert adni isteni, ahogy kapni is.”

Érezd, ahogy a kezeidből áldás áramlik a csomagba. Töltsd fel szeretettel, csupa pozitív érzéssel és jó kívánsággal. Utána hagyd az oltárodon éjszakára.

Innentől kezdve nincs más dolgod, mint odaajándékozni annak, akinek gondolod. Lehet egy rászoruló család, magányos, idős néni. Még az sem fontos, hogy ismerősöd legyen, csak az, hogy megajándékozd és örömet szerezz neki! Mikor átadod neki, kívánj hangosan minden jót, illetve azt, amire te is vágysz. Bőséget, jólétet, egészséget. Áld meg őt hangosan, így te is ezt kapod mind vissza.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL