2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Áldott bőségkosár - Egy éves bőséget varázsolhatsz magadnak!

Wadolowska Balogh Orsolya

Varázsolj magadnak egy évre bőséget és jólétet az ünnepi bőségkosár varázzsal. Alapozd meg a jövődet ezzel a könnyű és igencsak szép, de még jótékony varázslattal is! Ugyanis a bőséged alapja az, hogy adsz! Ezzel a varázslattal nem csak magaddal, hanem másokkal is jót teszel!

 

A varázslat az adok-kapok törvényén és a karácsony szellemiségén alapszik. Hogy adnod kell előbb ahhoz, hogy kaphass is. Ezért a megáldott és elbűvölt bőségkosarat, vagy kosarakat oda kell adnod olyanoknak, akik rászorulnak. Látni fogod, hogy a varázslat értelmében majd te is bőségre teszel szert azáltal, hogy adtál. Tudd, hogy nem az a lényeg, mennyit, hanem hogy szívből adj!

Kellékek

Egy vagy több kis kosár esetleg doboz

A felajánlásod tárgyai: étel, sütemény, édesség, gyümölcs, italok

13 fehér gyertya

Tömjén füstölő

A varázslat menete

A legjobb, ha vasárnap adventkor vagy szentestét megelőző napon illetve szenteste, karácsony napjain készíted el a kosarat. Miután minden beleraktál, amit jónak gondoltál, helyezd az oltárodra a 13 fehér gyertya körébe. Gyújts meg a gyertyákat és a füstölőt.

Kicsit meditálj és képzeld el, miként jelenik meg mások életében a bőség. Mit jelent a jólét, miben mutatkozik meg. Aztán képzeld el, ahogy  a te életedben is megjelenik és mondjuk megszűnnek az anyagi problémáid, jut elég pénzed mindenre, nem kell nélkülöznöd semmit, akármit megvehetsz magadnak.

Utána tedd a kezeidet a kosárra és mond: „Áldott legyen az Ég Urának és Úrnőjének neve, mert elhozták a Fényhozót nekünk. Áldott legyen nevük, mert megáldották a Földet. A szeretet ünnepén és azután se éhezzen és nélkülözzön senki, ezért áldott legyen ez a kosár és benne minden étel és ital, mely hozzon bőséget és jólétet annak, kinek kezébe adták és aki kézbe adta. Mert adni öröm, mert adni nemes, mert adni isteni, ahogy kapni is.”

Érezd, ahogy a kezeidből áldás áramlik a csomagba. Töltsd fel szeretettel, csupa pozitív érzéssel és jó kívánsággal. Utána hagyd az oltárodon éjszakára.

Innentől kezdve nincs más dolgod, mint odaajándékozni annak, akinek gondolod. Lehet egy rászoruló család, magányos, idős néni. Még az sem fontos, hogy ismerősöd legyen, csak az, hogy megajándékozd és örömet szerezz neki! Mikor átadod neki, kívánj hangosan minden jót, illetve azt, amire te is vágysz. Bőséget, jólétet, egészséget. Áld meg őt hangosan, így te is ezt kapod mind vissza.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép