Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya

 

 Töltsd ki kérdőívünket és nyerd meg az öt darab jóskártya egyikét! >>

 
Gyógyulj, hogy gyógyíthass!

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj. Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.

A mellékelt füzet elmagyarázza, hogyan tehetsz szert "angyali olvasatra" mind a magad, mind szeretteid, ismerőseid számára. A kártyák igazán a gyógyítást szolgálják, s már a puszta szemlélésük, a gyönyörű festmények feletti meditáció is gyógyító.

A lapok Doreen Arkangyalkártyájához hasonlóan varázslatosak és egészen kiváló minőségűek, a kis segédkönyv pedig nagyon jó tanácsokkal szolgál az értelmezésükhöz, mellyel segíti a személyes fejlődést. Nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok tanácsait mindig a szeretet vezérli.
Gyönyörű kártyák, csodálatos gondolatok... az Angyalokkal gyógyító kártya állandó társunk lehet jó időkben, rossz időkben egyaránt.

 

Még több olvasnivaló a Női Portál Advent összeállításában!
Tovább az Adventhez!
>>>
 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL