HOROSZKÓP

2018 a Kutya éve - Tudd meg, milyen hatással van rád, és milyen a kapcsolatod vele!

Szerző:
Szabó Anna
A kínai asztrológia szerint 2018 a kutya éve, mely 2018. február 16-án kezdődik. Minden embernek meg van a saját kínai horoszkóp jegye. A legenda szerint a 12 jegy úgy jött létre, hogy egyszer Buddha magához hívta a föld állatait, és hívására 12-en jelentek meg. A jegyek pedig az állatok érkezési sorrendjében kapták nevüket. Tudd meg, melyik állatövi jegyhez tartozol, és milyen hatással lesz rád a Kutya.

 

Ha a Kutya évében születtél, akkor erős és meggyőző személyiség vagy. Tudod, mit akarsz, és addig nem hátrálsz, amíg meg nem kapod. Ragaszkodsz egy bizonyos életfilozófiához, és fontos számodra, hogy a kezedben tarthasd az irányítást minden helyzetben. Ha belépsz egy emberekkel teli zsúfolt szobába, minden szem rád szegeződik, ahogy az új belépők is hozzád fordulnak először.

A Kutyákat meg kell akadályozni abban, hogy hirtelen beleugorjanak egy szituációba és megmondják, hogy másoknak mit kell tennie. A negatív kutyák sokszor nem gondolkoznak logikusan, létrehoznak maguknak egy világot, amely számukra működik és viszonylag jó, mert addig sem kell másfelé figyelnie. Az életet feketén és fehéren látják. A Kutya híres jelmondatai: "Ne hallj gonoszat, ne szólj gonoszat, ne nézz gonoszat!". A „gonosz" az, ami megváltoztathatja a filozófiáját.


A kínaiak az 5 elem rendszerét vallják, amelyen az akupunktúra alapul, ahol minden egyes meridián a test egyik szervének felel meg. Azt mondják, ha valamely meridián kiegyensúlyozatlan, akkor az negatívan érinti az adott szervet. Ebben a rendszerben a kutya archetípusa a húgyhólyag.


A Kutya retteg a megalázástól és attól, hogy nevetségessé válik. Lehet, hogy az édesanyja valamikor önpusztító volt, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ő ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. Könnyen figyelmen kívül hagyja a veszteséget és a fájdalmat, de ha egyszer valakit kizár az életéből, azt soha többé nem fogadja vissza. Folyamatosan irányítani akar, valószínűleg azért mert apai ágról jelen van nála a perfekcionizmus. Annak érdekében, hogy megfeleljen ennek a magas színvonalnak, olyan világot kellett kifejlesztenie magának, amelyből mindig támogatást nyer, és mindenkinek meg akar felelni.

 

Nem számít mi a kínai csillagjegyed, a Kutya energiája fontos szerepet tölt be az életedben

 

   

   

   

   

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL