2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2018 a Kutya éve - Tudd meg, milyen hatással van rád, és milyen a kapcsolatod vele!

A kínai asztrológia szerint 2018 a kutya éve, mely 2018. február 16-án kezdődik. Minden embernek meg van a saját kínai horoszkóp jegye. A legenda szerint a 12 jegy úgy jött létre, hogy egyszer Buddha magához hívta a föld állatait, és hívására 12-en jelentek meg. A jegyek pedig az állatok érkezési sorrendjében kapták nevüket. Tudd meg, melyik állatövi jegyhez tartozol, és milyen hatással lesz rád a Kutya.

 

Ha a Kutya évében születtél, akkor erős és meggyőző személyiség vagy. Tudod, mit akarsz, és addig nem hátrálsz, amíg meg nem kapod. Ragaszkodsz egy bizonyos életfilozófiához, és fontos számodra, hogy a kezedben tarthasd az irányítást minden helyzetben. Ha belépsz egy emberekkel teli zsúfolt szobába, minden szem rád szegeződik, ahogy az új belépők is hozzád fordulnak először.

A Kutyákat meg kell akadályozni abban, hogy hirtelen beleugorjanak egy szituációba és megmondják, hogy másoknak mit kell tennie. A negatív kutyák sokszor nem gondolkoznak logikusan, létrehoznak maguknak egy világot, amely számukra működik és viszonylag jó, mert addig sem kell másfelé figyelnie. Az életet feketén és fehéren látják. A Kutya híres jelmondatai: "Ne hallj gonoszat, ne szólj gonoszat, ne nézz gonoszat!". A „gonosz" az, ami megváltoztathatja a filozófiáját.


A kínaiak az 5 elem rendszerét vallják, amelyen az akupunktúra alapul, ahol minden egyes meridián a test egyik szervének felel meg. Azt mondják, ha valamely meridián kiegyensúlyozatlan, akkor az negatívan érinti az adott szervet. Ebben a rendszerben a kutya archetípusa a húgyhólyag.


A Kutya retteg a megalázástól és attól, hogy nevetségessé válik. Lehet, hogy az édesanyja valamikor önpusztító volt, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ő ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. Könnyen figyelmen kívül hagyja a veszteséget és a fájdalmat, de ha egyszer valakit kizár az életéből, azt soha többé nem fogadja vissza. Folyamatosan irányítani akar, valószínűleg azért mert apai ágról jelen van nála a perfekcionizmus. Annak érdekében, hogy megfeleljen ennek a magas színvonalnak, olyan világot kellett kifejlesztenie magának, amelyből mindig támogatást nyer, és mindenkinek meg akar felelni.

 

Nem számít mi a kínai csillagjegyed, a Kutya energiája fontos szerepet tölt be az életedben

 

   

   

   

   

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Gyerekkorunkban sokunknak volt földgömbje és imádtuk forgatni, nézegetni, miközben arról álmodoztuk, hogy felkeressük az összes helyet vagy legalábbis a kedvenc országainkat. De ha földgömböd tán nem is volt, akkor az iskolában a földrajz atlaszt lapozgatva ragadtak rád az országok, városok nevei és talán a formáik. Képes vagy felismerni az országokat úgy, hogy csak a körvonalukat látod?

Tovább »
Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »
Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Bizonyára te is hallottál arról a misztikus és csodálatos szerelemről, amit az ikerláng szerelem képes adni. Talán már elszántan keresed is a másik feledet a világban, azt, akiből csak egy van. Ha egy csettintésre nem is varázsolhatja elő ez a mágia, de meghívhatja az életedbe, hogy mielőbb egymásra leljetek, hogy újra egyesüljetek és beteljesítsétek a sorsokat. Végezd el az ikerláng varázst, ha szeretnél mielőbb az egyetlen igaz szerelmeddel lenni!

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép