2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2018 a Kutya éve - Tudd meg, milyen hatással van rád, és milyen a kapcsolatod vele!

A kínai asztrológia szerint 2018 a kutya éve, mely 2018. február 16-án kezdődik. Minden embernek meg van a saját kínai horoszkóp jegye. A legenda szerint a 12 jegy úgy jött létre, hogy egyszer Buddha magához hívta a föld állatait, és hívására 12-en jelentek meg. A jegyek pedig az állatok érkezési sorrendjében kapták nevüket. Tudd meg, melyik állatövi jegyhez tartozol, és milyen hatással lesz rád a Kutya.

 

Ha a Kutya évében születtél, akkor erős és meggyőző személyiség vagy. Tudod, mit akarsz, és addig nem hátrálsz, amíg meg nem kapod. Ragaszkodsz egy bizonyos életfilozófiához, és fontos számodra, hogy a kezedben tarthasd az irányítást minden helyzetben. Ha belépsz egy emberekkel teli zsúfolt szobába, minden szem rád szegeződik, ahogy az új belépők is hozzád fordulnak először.

A Kutyákat meg kell akadályozni abban, hogy hirtelen beleugorjanak egy szituációba és megmondják, hogy másoknak mit kell tennie. A negatív kutyák sokszor nem gondolkoznak logikusan, létrehoznak maguknak egy világot, amely számukra működik és viszonylag jó, mert addig sem kell másfelé figyelnie. Az életet feketén és fehéren látják. A Kutya híres jelmondatai: "Ne hallj gonoszat, ne szólj gonoszat, ne nézz gonoszat!". A „gonosz" az, ami megváltoztathatja a filozófiáját.


A kínaiak az 5 elem rendszerét vallják, amelyen az akupunktúra alapul, ahol minden egyes meridián a test egyik szervének felel meg. Azt mondják, ha valamely meridián kiegyensúlyozatlan, akkor az negatívan érinti az adott szervet. Ebben a rendszerben a kutya archetípusa a húgyhólyag.


A Kutya retteg a megalázástól és attól, hogy nevetségessé válik. Lehet, hogy az édesanyja valamikor önpusztító volt, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ő ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. Könnyen figyelmen kívül hagyja a veszteséget és a fájdalmat, de ha egyszer valakit kizár az életéből, azt soha többé nem fogadja vissza. Folyamatosan irányítani akar, valószínűleg azért mert apai ágról jelen van nála a perfekcionizmus. Annak érdekében, hogy megfeleljen ennek a magas színvonalnak, olyan világot kellett kifejlesztenie magának, amelyből mindig támogatást nyer, és mindenkinek meg akar felelni.

 

Nem számít mi a kínai csillagjegyed, a Kutya energiája fontos szerepet tölt be az életedben

 

   

   

   

   

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "A Szerencsekerék annak a mozgásnak a jelképe, amely az egyik oldalon felemel, a másikon a mélybe taszít."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Elismerően méltányoljuk azt a fejlődésedet, amit abban értél el, hogy megemlékeztél a szeretetről napi tevékenységeid során. Kristály tisztán látjuk, hogy szeretettel teli gondolataid, érzéseid és cselekedeteid révén mekkorára nőtt hozzájárulásod a világ fejlődéséhez."

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép