Napi horoszkóp - 2017-12-13

Kos

Kedves Kos! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat egyáltalán nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Bika

Kedves Bika! Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, vattaként vesz körül, lágyan simogatva az ünnep személyes és személy feletti misztériuma. Az ellentéteket feloldó megértés – megigéz a betlehemi jászol varázsa.

Ikrek

Kedves Ikrek! Újabb szerencsés találkozás vár rád, amelytől inkább anyagi, mint erkölcsi hasznot remélhetsz. Karácsony előtt ez különösen jól jön, mert már meglehetősen nyomasztottak az ilyen természetű gondok. Pénzügyeid rendeződtek, ami igen jó hatással van hangulatodra, és még vásárolhatsz is.

Rák

Kedves Rák! Valahogy nem vagy felajzva a küszöbön álló ünneptől. Kicsit csalódottnak érzed magad, bár az igazi okot te sem tudod. A régi, meghitt családi karácsonyokra gondolsz, és elfog a vágyakozás, de aztán hamar rádöbbensz, semmi sincs már úgy, mint régen. Ne add át magad a rossz hangulatnak!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A reggeli ébredéskor akkorát bődülsz, hogy egész barlangod beremeg. Környezeted nem is sejti, hogy a szeretet szimfóniáját hallod, aminek ünnepére mindenki nagy odaadással készül, téged is beleértve. Csak a karácsonyfa beszerzéséről feledkeztél meg. Most belevetheted magad a király erdőségbe.

Szűz

Kedves Szűz! Ilyen még nem volt. Soha nem történt még meg veled, hogy az ünnep előtt öt nappal ilyen eseménytelenül, csöndesen zajlott volna. Így lesz időd még egyszer átgondolni-nézni mindent, s ha valamit elfelejtettél volna, ma még beszerezheted. Végül egészen belelovalod magad, s már alig várod a holnap után estét.

Mérleg

Kedves Mérleg! Reggelre szent a béke. A szeretet ünnepe előtt hat nappal nem tarthatsz haragot! Éppen ezért még egy békítő beszélgetésen részt kell venned, ugyanis néhány héttel ezelőtt összevesztél egyik barátoddal. Nem akarod ezt a terhet átvinni a jövő évre. Este gyermekeid kérnek tőled pénzt a hiányzó ajándékokra.

Skorpió

Kedves Skorpió! Reménytelenül szerencsétlen nap, még akkor is, ha néhány dolog sikerrel kecsegtet. Nincs kétséged afelől, hogy a balfogások mögött nemcsak saját lustaságod rejtőzik. Mint mindig, valaki most is a háttérből irányít és szövi hálóját. Ha beleesel ebbe, nincs menekvés, egy életre kiszolgáltatottja leszel.

Nyilas

Kedves Nyilas! Érzelmi csalódásaid szomorúsággal töltenek el, s ezért is hatványozott energiával veted magad a munkába. Könnyen lehet, hogy veszel magadnak egy értékesebb műszaki cikket, amire régóta vágytál, s ezzel teljesen helyre tudod billenteni az egyensúlyodat. Ne feledkezz meg az ajándékvásárlásról!

Bak

Kedves Bak! Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha leltárt csinálsz. Vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. Ezek körébe tartoznak a munkahelyiek is. Nyitott és kellemes környezeteddel szemben. Valamit megsejtenek ebből, de alaposabban kihasználhatnának. Nem esik nehezedre a segítségnyújtás.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elfáradtál. Végül is minden megvan. Van már fa, egészen helyes, dió, mák több szakasz kiéhezett kozáknak néhány hétre elegendő élelem, az ajándékok is megvannak, el is rejtetted őket a szokott helyre, úgyhogy mindenki tudja, hol vannak. S most, a konyhában ülve úgy érzed, itt is, ott is fáj.

Halak

Kedves Halak! Nagy segítségedre van a szerető gondoskodás, amivel családod körülvesz. Aggódó figyelmük egy percre sem teszi lehetővé, hogy magányosnak, elhagyottnak érezd magad, ezért aztán lelkiállapotod a szokásosnál gyorsabban rázódik helyre. Biztos jele ennek az ajkad körül megjelenő félénk mosoly.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL