2018. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezt a rejtvényt csak olyan emberek tudják megoldani, akiknek 140 az IO-juk vagy annál magasabb

Egy Smith nevű fiatal detektív egy furcsa gyilkossági ügyet kapott. Az ügy öt embert érint, akik mindannyian ismerik egymást. Az áldozatot pisztollyal lőtték le. Sajnos a dokumentumok nem tartalmazták sem az áldozat, sem a gyilkos nevét. Ezért a te feladatod Smithel kiokoskodni, hogy ki a gyilkos és az áldozat!

Smith alaposan tanulmányozta az összes papírt, és tudja a lehetséges gyilkosok nevét és néhány fontos jellemzőiket. Meghívunk téged egy kis nyomozásra! Vajon te megtalálod a nyomokat, amiknek köszönhetően összeáll a kép és megtudod ki a gyilkos?

 

John

John egy amatőr teniszező. A bűncselekményt követő napon részt vett egy versenyen. Egy olyan ember ellen játszott, aki nem kapcsolódott az ügyhöz.

Jack

Jack egy évvel a gyilkosság előtt költözött a városba. Egy olyan kis szigeten született, aminek a lakói többnyire halászok. Tehát Jack fő álma, hogy egy halászhajó tulajdonosa legyen.

Steve

Steve modellként dolgozik és nagyon szereti magát. Olyannyira, hogy néhány nappal a gyilkosság előtt elkezdett Billel egy teljes életnagyságú portrét festetni magáról.

Bill

Bill híres portréfestő. Azt mondta, hogy egy hét múlva befejezi Steve portréját.

Alex

Közvetlenül a gyilkosság után Alex elment az Antarktiszra egy expedíció részeseként, hogy tanulmányozza a tengeri életet. Még a Déli-sarkon van, 20 másik tudós mellett.

 

A nyomozó továbbá tudomásul vette a következő fontos körülményeket:

Egy héttel a bűncselekmény előtt a gyilkos eltörte a lábát.

Steve és Alex 6 hónappal a gyilkosság előtt ismerkedtek meg.

Alex és a gyilkos gyerekkora óta ismerik egymást, együtt nőttek fel a szomszédos házakban egy nagyvárosban.

Sok gondolat után, Smith nyomozónak sikerült kitalálni a gyilkos és az áldozat nevét. Te is megtetted?

Na ki a gyilkos? (Alább megtudod!)

Hogyan jutott a nyomozó erre a következtetésre?

Mivel John a gyilkosságot követő napon teniszezett, nem tudta volna leadni a halálos lövést. Tudjuk, hogy a gyilkos egy héttel a bűncselekmény elkövetése előtt eltörte a lábát, és semmilyen módon nem gyógyítható ilyen gyorsan.

Alex nem lehet a tettes, mert gyermekkorában ő és a gyilkos a környező házakban éltek.

Steve ártatlan, mert csak néhány hónappal a bűntett előtt találkozott Alexel. Mint tudjuk, a gyilkos gyerekkora óta ismerte Alexet.

Ezért a gyilkosságot Jack vagy Bill követte el. Feltételezhető, hogy Jack ártatlan, mert egy szigeten nőtt fel, és gyermekkora óta nem ismerte a tettest. Ezzel Bill maradt.

De hogy derült ki, ki volt a bűncselekmény áldozata? Smith nyomozó tudta, hogy Alex (aki jelenleg az Antarktiszon van), John (aki a gyilkosságot követő napon teniszezett), és Steve (aki még mindig Bill számára pózol) minden bizonnyal életben van.

Ezért Bill meggyilkolta Jacket.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 dolog, amit NE tegyél lefekvés előtt

10 dolog, amit NE tegyél lefekvés előtt

Mindenképp szükség van elegendő alvásra, ha a legjobbat akarod kihozni magadból. Az alváshiányban szenvedőknél nagyobb eséllyel alakulnak ki olyan egészségügyi problémák, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, depresszió, elhízás vagy csökkent életminőség. De mit csinálnak az emberek rosszul, ami ilyen alvási szokásokhoz vezet? Megmutatjuk, mi az a 10 dolog…

Tovább »
Szeretnéd tudni mennyire vagy okos? - Játékos tesztünkből megtudhatod!

Szeretnéd tudni mennyire vagy okos? - Játékos tesztünkből megtudhatod!

Ez csupán egy játék, - pontosabban három – amikhez nem kell más, mint józan paraszti ész, meg talán egy kevéske általános ismeret. Elvégre mindkettőre szükség van ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról, okos emberek vagyunk! Tudd meg, hogy lehet-e belőled a Hupikék Törpikék Okoskája és végezd el ezt a három egyszerű feladatot!

Tovább »
Melyik a legdominánsabb személyiségpontod életed jelen szakaszában? - Képes pszichológiai teszt

Melyik a legdominánsabb személyiségpontod életed jelen szakaszában? - Képes pszichológiai teszt

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyből tisztán és világosan kiderül, hogy mi az, ami a leginkább dominál személyiségedben. Jó, ha tudod, hogy semmi sem az, aminek látszik, azonban a pszichoanalízis magyarázatot ad arra is, ami elsőre úgy tűnik, hogy megmagyarázhatatlan. Nem hiszed? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép