2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mennyi blokk van ebben a toronyban? - Teszteld a 3D-s látásodat!

Ez bizony nem egy átlagos fejtörő, ugyanis tesztelheted vele a 3D-s látásodat! Illetve nem csak tesztelheted, hanem már fejlesztheted is ezzel az egyszerű kis fejtörővel. Nincs más dolgod, mint alaposan szemügyre venni a képet és megmondani, hogy mennyi blokk van ebben a toronyban! 

 

Ha ránézel a képre, 3D-ben látod a tornyot? Ha igen, az nagyszerű, ugyanis kivételes látással bírsz. Mivel sokan egyáltalán nem látják a 3D-t, még a moziban sem, mert egyszerűen ilyen a szemük. Ezt szenzoros konfliktusnak nevezik. Két különböző képből „születik” a 3D-s kép, vagyis két különböző képet közvetít a szemnek, ezzel idézve elő a mélység illúzióját.

Csakhogy a két szem tengelye folyamatosan változtatja szögét attól függően, hogy éppen a közelebbi vagy a távolabbi tárgyakat nézzük. Tehát sokaknál ezt a szokatlan szemmozgást nem képes feldolgozni az agyuk, emiatt egy elmosódott képet látnak, vagy semmit sem látnak „térből”.

 Lássuk, hogy mennyire jó a 3D-s látásod! Mennyi blokk van a toronyban?

 

A helyes válasz:

9

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép