SZÁMMISZTIKA

Keresed a lelked boldogságát? - Találd meg a számmisztika segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Gondolkoztál már azon, milyen módon jöhetnél rá arra, hogy mire születtél? A válasz talán könnyebb, mint gondolnád. A numerológia évszázadok óta segít az embereknek céljaik megértésében és az életük megközelítésének mikéntjében.

 

A neved nem egy baleset. Neked adták, amikor a világra jöttél, és ez az a név, amit a numerológiai számításokhoz használhatsz. Ennél a feladatnál nem számít, hogy megházasodtál, elváltál vagy éppen megváltoztattad más okból a nevedet. A születésedkor kapott neved magánhangzói sokat felfednek a belső énedből és a boldogsághoz vezető utadból. Ez az, amiben a szenvedélyed rejlik, és feltárja azt a tudást, ami szíved vágyainak megtalálásában segít. Meg fogod találni a motivációdat, ha megismered ezt a számot. Ez ugyanis a lelked identitása.


A numerológiában ez a „Szívek Vágya" szám, mely segít abban, hogy megfejtsd az olyan kérdéseket, mint a „Miért vagyok itt?, Mi a célom?, Hogyan lehetnék boldog?". A Szívek Vágya szám megértésével egy eszközt kapsz, amivel megalkothatod azt az életet, amit igazán élni akarsz, megtapasztalhatod a felszabadító boldogságot.
Tehát hogyan is tudhatod meg ezt a számot?


Nagyon egyszerű. Emlékezz, a neved magánhangzóiról szól. Írd be a táblázatba a teljes születési nevedet, mi pedig kiszámítjuk neked, hogy mi a „Szíved Vágya" számod.


Kattints a kapott számra, és fedezd fel, mi célból születtél a Földre, és miként lelheted meg lelked boldogságát!

 

 {SZAMMISZTIKA_KALK}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL