12 tipp, amivel meglepheted a párodat Karácsonykor

 

 


1. A legtöbb hímnemű a hasznos ajándékot részesíti előnyben, így nem biztos, hogy a parfüm megfelelő választás, bár kivételek mindig akadnak. Ha már a hasznos ajándékoknál tartunk - és hímnemű ismerősünk a borotválkozást időpocsékolásnak tartja - meg kell jegyezni, hogy az a bizonyos "hasznos ajándék" számunkra is lehet az. Lepjük meg párunkat egy klassz villanyborotvával, ezzel egyértelműen célozva arra, hogy a sima pihe-puha pofit szeretjük.

 

2. Ha kedvesünk vagy apukánk fázós alkat, lepjük meg egy jó meleg sállal. Ráadásul, ha a pasi azt a sálat viselni is tudja, kimondottan szexi lesz. Ne feledjük, minél nagyobb annál jobb!

 

3. Ha kissé feledékeny, vegyél neki pénztárcát, ami egyben láncos kulcstartó is. Amellett, hogy praktikus még menő is.

 

4. Hétvégén szerettek jókat lustálkodni? Lepd meg őt és egyben magad is csodás pamut köntössel.

 

5. Pete Dohartyről sok jót nem lehet mondani (okkal), ám egyetlen jótettet felírhatunk neki. Elkezdett kalapot hordani. Uraim, fel a kalappal! Hölgyek, bátran válasszunk kalapot karácsonyra párunknak, igazán dögössé és férfiassá varázsolja őket...és ez nekünk is jó.

 

6. Ha laza, akkor póló. Manapág széles a választék a férfi pólók terén, elképesztő színekben, hihetetlen mintákkal kapható.

 

7. Ha úriember, akkor a jó választás az ing. Ha valóban csinosan szeretnénk látni őket, vegyünk hozzá egy vékony fazonú nyakkendőt is.

 

8. Ha az előző kettőt kombináljuk igazán fiatalos lesz a hatás. A pólóra egy ing, de csak elől betűrve farmerba, valódi vagány külsőt kölcsönz párunknak.

 

10. Pajzán percek. Szerezzünk be párunknak jópofa mintás alsóneműt, ezzel nem csak párunk alsónadrág garnitúráját újítjuk meg...ez tuti.

 

11. Mi lehet szexi egy pasin? A kötött pulóver! Az idei gazdag színdivatnak köszönhetően nem kell leragadni a svédmintás vagy a kék pulóvernél, nyugodtan keressünk narancsot vagy pirosat.

 

12. Mit nézünk meg először egy pasin? Van, aki szemét, van, aki a kezét, de akad olyan is, aki a cipőjét. A cipő igenis fontos. Legyen tiszta és stílusos. Idén a fa alá kerülhet magas szárú, kissé hegyesebb orrú bőrcipő is.

  

Tetszenek ezek a képeslapok? Küld el valakinek! >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL