2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ajándékvarázs, amivel megtalálhatod a tökéletes ajándékot!

Wadolowska Balogh Orsolya

Idén nem beszéltetek össze, hogy ki-mit kér karácsonyra, hanem abban állapodtatok meg, hogy meglepitek egymást? Ez egy izgalmas, de ugyanakkor stresszes lehetőség is lehet, hiszen mindenki a lehető legtökéletesebb ajándékot szeretné megvenni a szeretteinek! Ha ott tartasz, hogy nem tudod, mit vegyél, mi az, aminek a párod vagy egyik barátod, rokonod örülne, akkor végezd el az ajándékvarázst, amivel megtalálod a lehető legjobb ajándékot neki!

Érthető, hogy nem éred kevesebbel, csak a tökéletessel, mert szeretnéd, ha a párod vagy egy rokonod boldog és elégedett lenne. Illetve azért is, mert jól esik a dicséret utáni kellemes érzés, amit a „pont erre vágytam” és a „tökéletes, nagyon boldog vagyok” mondatok adhatnak. Bízd magadat az égiekre, az angyalokra, ha a legcsodálatosabb ajándékot szeretnél találni a szeretteidnek! Végezd el ezt a pofonegyszerű varázslatot és leld meg a legmegfelelőbb ajándékot!

Kellékek

Annyi fehér gyertya, ahány embernek szeretnél ajándékot találni

1 db lila gyertya

Egy kis tálka

Piros toll

Papír cetli

Füstölőkeverék: babér, bazsalikom, fahéj

A varázslat menete

Bármelyiknap elvégezheted a varázslatod, de a legjobb újhold vagy növő hold idején.

Tedd középre a lila gyertyát, amibe belekarcoltál egy szemet és a nevedet. Majd mindegyik fehér gyertyába karcold bele egyesével annak a nevét, akinek ajándékot keresel.

Gyújtsd meg a füstölőkeveréket és a gyertyákat.

Írd fel a kis cetlire piros tollal az igét: „A holnapi naptól kezdve, pontosan egy hétig bezárólag, szöget üt fejemben a gondolat, hogy mit és hol keressek. Mához egy hétre meglesznek szeretteim ajándékai. Láthatatlan szememet felnyitom, hogy fogadjam az égiek jeleit, kik kézen fogva vezetnek majd el azokhoz az ajándékokhoz, amiknek szeretteim a legjobban fognak örülni. Ez a kívánságom, tehát így legyen!”

Relaxálj a kérésedre, vizualizáld szeretteid boldog és örömteli arcát, ahogy örülnek az ajándékoknak.

Utána mond el annyiszor az igézetet, ahány személynek vennél ajándékot és közben végig vizualizáld, illetve koncentrálj arra, hogy meg fogod találni azt, amivel boldoggá teszed őket. Az utolsónál égesd el a papírt majd a hamvait szórd ki a szélbe.

Innentől kezdve mindennap égess a gyertyákból és nagyon figyelj, mert az égiek jeleket fognak küldeni, akár más személyek által, álmodban vagy a környezetedben találják meg a módját, hogy jelezzenek, esetleg felerősítik a megérzéseidet. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép