2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 elképesztő igazság, melyet a buddhizmus megtanít az életről - Ezáltal teljesebb lehet az életed!

Szeretnél jobb emberré válni? Úgy véled, hogy nem aknázod ki a benned rejlő összes potenciált, és szeretnél tenni ez ellen? Olykor szorongsz? Nem érzed úgy, hogy kellően jó vezető lennél, netán az ambíció hiányzik belőled? Bármi is legyen a helyzet, mindig tudsz a dolgokon javítani. Talán csak egy őrült, szenvedélyes szerelemre vágysz… akkor is szembe kell nézned a nyers igazsággal és önmagaddal.

Az alábbiakban 5 abszolút igazságot olvashatsz, ami segít abban, hogy az életed harmonikusabbá válhasson.

Erre az 5 csodálatos dologra tanít meg a buddhizmus

Erre az 5 csodálatos dologra tanít meg a buddhizmus

4. A szenvedés gyökere az ideiglenes érzésekhez való görcsös ragaszkodás

 „A szenvedés igazi alapja a véget nem érő és görcsös törekvés mindarra, amely érzéseket már el kellene engedned, mindez pedig állandó feszültséget, nyugtalanságot és elégedetlenséget eredményez.”

Ez az, amit mindenképpen meg kell értened, amikor az évek során szépen haladsz előre a spirituális úton és folyamatosan azon dolgozol, hogy fejlődj. Biztosan volt rá példa sokszor, hogy önkéntelenül is összehasonlítottad másokat saját magaddal, azt látva, hogy mások boldogok. Ám érdemes megtanulnod, hogy a boldogságra való görcsös törekvés több kárt okozhat, semmint jót. Persze, akarnod kell boldognak lenni, törekedned kell rá, hiszen izgalmas és kalandos az élet, és minden másodpercet szenvedélyesen érdemes átélni. Másrészről azonban, ami hiba, ha az ember könnyet ejt, azt mondják neki mások, hogy legyen erős, uralkodjon az érzelmein. Nem kell azonban mindig kontrollálnod magad és erősnek lenned, és a boldogságot sem kell üldöznöd. Miért törekednél adott érzésekre és miért tagadnád meg azt, amit eddig el akartál rejteni?

Ez nem azt jelenti, hogy ne tapasztalhatnád meg az örömöt vagy épp a boldogságot, ám ezzel egy időben a fájdalom, a szomorúság és a szenvedés is az élet része, attól függetlenül, hogy át akarod-e élni ezeket, vagy sem. Amit képes vagy kontrollálni az az, hogy ragaszkodsz-e görcsösen bizonyos érzelmekhez vagy éppen elengeded az ilyen érzéseket. Fontos, hogy megértsd, a belső béke megtalálása hozza el a valódi boldogságot, ám ez a béke belülről fakad, és egyetlen külső tényező sem befolyásolja igazán. Ha megtalálod, akkor képes leszel elfogadni a dolgokat, ahogy éppen jönnek – legyen az jó vagy éppen rossz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Csendesítsd le az elméd, szeretett Egyetlenünk, és hallgasd meg szelíd biztatásunk, miszerint minden rendben van. Maradj meg ebben a nyugodt és befogadóképes állapotban, anélkül, hogy vágyad megnyilvánulásának majdani jellegén aggódnál. A csendes elme és test gyorsan és tisztán képes meghallani minket. Ez hát a kérésünk: hallgass.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Szerda

A napi jóslat Számodra - Szerda

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép