2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szuperhatásos kívánság varázslat és szinte csak egy alma kell hozzá!

Gondoltad volna, hogy elegendő lehet egyetlen alma ahhoz, hogy a kívánságod teljesülön? Hoztunk neked egy szuper egyszerű, de rettentően hatásos kívánságvarázslatot, amely megadhatja neked a vágyott szerelmet, a pénzt, a szerencsét, az egészséget vagy azt, amit kívánsz! Tégy egy próbát!

 

Az almát már az ókori korok óta nagyon fontos gyümölcsnek tekintik sok kultúrában és vallásban. Az almafa az, aminek a gyümölcsei a jó és gonosz tudományok erejét adják a Paradicsomban.

Arról nem is beszélve, ha kettévágsz egy almát, tulajdonképpen egy csillagot, vagyis egy pentagrammát találsz benne, ami az öt elemet, az egységet és a varázslatot jelképezi. Ennek okán az ókori görögök a gyümölcsöt Vénusszal, az Istennővel és a bolygóval kapcsolták össze. De ugyanez az oka annak is, hogy zsidók a gonosszal párosították, mivel náluk a fordított pengtagramma a gonosz jele.

Szóval láthatod, hogy milyen varázslatos tulajdonságokkal van felruházva az alma, amit érdemes kihasználnod!

Kellékek

1 db gyertya

Tükör

Alma

Nagyobb tű vagy kés

A varázslat menete

Válaszd ki a kívánságodhoz legmegfelelőbb napot és a színben hozzá illő gyertyát. Tedd őket az oltárodra, ahogy az almát is.

Egy kicsit csendesítsd el a gondolataidat, ürítsd ki, hogy csak a célod, a vágyad töltse ki az elmédet az és a szívedet. Utána fogd az almát és a tűt, esetleg kést, - de akkor légy óvatos! – és faragd bele azt a jelképet, ami leginkább megtestesíti a vágyadat. Ez lehet egy szív, dollár jel, vagy akár használhatod a rúnákat is! Ha nagyon ügyes vagy, akkor egy-egy szóban vagy mondatban is kifejezheted a vágyadat.

Mikor elkészültél vedd a kezedbe, emeld a magasba és mond: „Ez az alma az én kívánságom gyümölcse. Amikor megeszem, való váltja reményeimet!”

Ekkor pedig tégy is így. Edd meg az almát, de szép lassan és közben nézz végig a mágikus tükrödbe és lásd benne magadat, ahogy a vágyad teljesül. Részéletesen vizualizáld, miben mutatkozik meg. Gondolj arra, hogy minden harapással közelebb kerülsz a vágyaihoz.

Miután elfogyasztottad, lehetőleg aznap, legkésőbb másnap, de ásd el a csutkáját a magvakkal együtt, ahol reakcióba lép a természet energiával és az Univerzummal, hogy megteremtsék a kívánságodat. Miközben elásod, addig is gondolj a vágyadra ahogy az már bekövetkezett.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép