Malota László: A remény éjszakái

 

Játssz velünk és nyerd meg a könyvet! >>

 
Az idei évben még a szokottnál is jobban igényeljük a szeretet, a békét és a biztonságot az életünkben. A zord tél beköszöntével a világ eseményei is még ijesztőbbnek tűnhetnek, és mindennél jobban vágyunk egy meghitt és örömteli karácsonyra.

Az ünnep melegét szinte semmi sem tudja olyan jól körénk varázsolni, és semmi sem röpít ki olyan könnyedén az olykor rideg valóságból, mint egy jó könyv. Ezért sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy meglepjük akár szeretteinket akár magunkat egy tartalmas és örömteli olvasnivalóval.

A Malota László tollából született, a szeretet könyveként aposztrofált kiadvány erre tökéletes választás. A szerző saját bevallása szerint A remény éjszakái című kötettel tér végleg vissza a szépirodalomhoz. A remény éjszakái címmel megjelenő könyv elsősorban a női olvasóközönséget célozza meg, hiszen érzelmes, szerelmes történetekkel csábítja a fotelban kucorodni az érdeklődőket.

A könyv a néhai Faludy György ajánlásával november 29-étől megtalálható a könyvesboltokban!

 

Sztárok ajánlása A remény éjszakái című kötethez:

„Malota Lászlót a legtehetségesebb kortárs magyar írónak tartom. Eredeti, választékos szépirodalmi írásai magukkal ragadnak, felkavarnak, ugyanakkor meg is nyugtatnak. Az eddig megjelent kilenc könyve közül számomra A remény éjszakái a legmegindítóbb.”
Bagi Iván

„Az Egyedül a hídon ajánlását egész szívemből köszönöm. Az elbeszélés kitűnően választott téma körül forog. Nagy érdeklődéssel és élvezettel olvastam. Kitűnő a főhős jellemzése. A novelláért sokszor gratulálok…”
Faludy György

„Malota László olyan barátom, akire mindig számíthatok. Bizalma sikereimben töretlen, írásai kikapcsolódást nyújtanak az edzések közötti szabadidőmben, megnyugtatnak, és energiával töltenek fel. Kivételes írói tehetség, sokrétű ember! Nagyon bízom benne!”
Erdei Zsolt

„Nehéz ajánlót írni, amikor az ember azt gondolja, maga a szerző erre sokkal alkalmasabb volna. Ha jól ír. És Malota László jól ír. Megráz, megdöbbent. Mert arról ír, amit már mi is átéltünk. De ő sokkal jobban tudja a hogyant, mint mi magunk…”
Marsi Anikó

„Malota László arra született, hogy sikeres mondatokat és könyveket alkosson. Mert hiteles író és ember! Vallja, amit vallania kell: csak arról ír, amit maga is átélt, ami mélyen, nagyon mélyen megérintette. Könyveit nem lehet érzéketlenül, szenvtelenül olvasni, ahogy a lapok sorjáznak egymás után, újabb és újabb gondolatok törnek a felszínre az olvasóban. Ezért, csakis ezért érdemes könyveket írni és ezért, de nem csak ezért érdemes elolvasni Malota László sorait.”
Vujity Tvrtko

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL