LELKIPATIKA

A rejtélyes "X" a tenyéren - Az emberek csupán 3 százalékánál jelenik meg

Szerző:
Szabó Anna
Nézd meg jól a tenyeredet! Látsz olyat, hogy két vonal X-ként metszi egymást? A tenyérjóslás ősi tudomány, és régóta ismert, hogy a tenyérvonalak és különféle szimbólumok kapcsolatban állnak a személyiséggel és a jövőbeli eseményekkel, mint például maga az élet, azaz karrier, házasság, jólét és az egészségi állapot. De vajon mit jelképez az egyesek tenyerén megjelenő X?
Ősi könyvek a tenyérjóslásról

A tenyérjóslás maga egy népszerű ókori tudomány, amely a tenyér tanulmányozásával előrevetíti a jövőt, és amely az indiai (hindu-védikus) asztrológiára vezethető vissza. A világ számos szentírása beszámol arról, hogy több ezer évvel ezelőtt élt egy hindu bölcselkedő, Valmiki, aki 567 verset tartalmazó kötetet írt ebben a témában.

Úgy vélik egyesek, hogy Indiából származik a tenyérjóslás tudománya, amely végül Kínában, Tibetben, Egyiptomban, Perzsiában, és még számos európai országban terjedt el.

Köztudott, hogy egy híres görög tudós, Anaxagoras, aki járt az indiai szubkontinensen, elsajátította a tenyérjóslás tudományát, és a későbbiekben másokkal is megosztotta ezt a tudást, többek között Hermésszel.

A Nagy Sándor körüli rejtély

Arisztotelész a Hermész-oltárok egyikében találta meg a tenyérjóslással kapcsolatos leírásokat, amit aztán Nagy Sándornak mutatott meg. Az uralkodó heves érdeklődést mutatott, és meg is kezdte a tisztségviselők tenyerének vizsgálatát, majd kiértékelte a tenyerükön lévő vonalakat.

Bár nincs rá konkrét bizonyíték, de egyesek úgy vélik, hogy Nagy Sándor a saját tenyerét is alaposan tanulmányozta, majd a következtetéseket levonva ennek megfelelően alakította az életét. Emellett senki tenyerén nem jelentek meg olyan vonalak és szimbólumok, mint az uralkodó tenyerén.

X a tenyéren

Egyiptomi tudósok szerint Nagy Sándornak egyedülálló vonalak voltak a tenyerén, amelyek csupán az emberek kis százalékára jellemzőek. Később kiderült, hogy a lakosságnak mindössze 3 %-a az, akinek éppen ilyen jelek és szimbólumok jelentek meg a tenyerükön – illetve a jellegzetes x betű.

A közelmúltban a moszkvai STI Egyetem kutatásokat végzett, hogy utánajárjon a Nagy Sándor körüli dolgok hitelességének, és feltárta a tenyérről és azzal kapcsolatos jóslásról szóló leírásokat, illetve azokat az írásos emlékeket, amelyek a különös x betűről szóltak.

A nagy vezetők tenyerén jelenik meg az X

Az egyetem összegyűjtötte és kielemezte több mint kétmillió ember adatait, akik között voltak már elhunyt személyek is, és arra a következtetésekre jutottak a kutatók, hogy azok az emberek, akik esetében mindkét tenyéren megjelent az X, vezető szerepet töltöttek be a társadalomban, és nagy dolgokat vittek véghez.

A híres uralkodó, Nagy Sándor mellett megjelent az X Abraham Lincoln elnök tenyerén is. Ám van jelenleg is ilyen ember, akit mindenki jól ismer, és igazán nehéz lenne figyelmen kívül hagyni – ő nem más, mint Vladimir Putin orosz elnök.

Örökség

Azok az emberek, akiknek mindkét tenyerükön megjelenik az x betű, haláluk után is híresek maradnak. Akik esetében pedig csak az egyik tenyéren látható az X, rendkívül sikeres és népszerű emberek.

Az x betűhöz kapcsolódó különleges személyiségjegyek

1. Az ilyen emberek bizonyos egyedi személyiségjegyekkel bírnak, amelyek megkülönböztetik őket másoktól.

2. Az ilyen személyeknek fejlett a hatodik érzékük és remek az intuíciójuk. Érzik a veszélyt, a hűtlenséget és a hamis érzelmeket, már tisztes távolból is. Olyan aura veszi őket körül, amelynek a védelmi pajzsán át más emberek nem tudnak behatolni.
Megpróbálhatod becsapni őket, ám ezzel magadra szabadítod a jogos haragjukat. Megbocsátanak ugyan, de valójában sosem felejtik el, ami volt. Semmi és senki nem képes nekik kárt okozni, a szerencse mellettük áll.

3. Az ilyen emberek éles eszűek, intuitívak, jártasak sok tudományban és sok mindenről széleskörű ismereteik vannak. Könnyen alkalmazkodnak, és mindig azonnal találnak megoldást bármire.

lelkipatika tenyérjóslás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL