2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 mágikus ima, amit érdemes elmondanod az Adventi napokon

Wadolowska Balogh Orsolya

Közeleg az első adventi vasárnap, éppen ezért kár lenne kihagynod azt, amit kínálhat! Varázslatot! Varázsolj magadnak és szeretteidnek békés, nyugodt ünnepeket vagy éppen bőséget, jólétet egészséget! Egy az egyik imával kérheted vágyaid beteljesülését, addig a másikkal védelmet és áldást. Nem is lesz szinte másra szükséged, csak egy adventi koszorúra!

Advent nem más, mint a készülődés időszaka, amely jelzi, hogy nemsokára itt a Karácsony. Egy varázslattal teli időszak elé nézünk, amikor is bármi lehetséges. Éppen ezért, miért ne adhatnál formát a vágyaidnak és biztosíthatnád be a jövődet és akár a szeretteidét is! Készíts egy adventi koszorút vagy ha nincs rá mód, akkor vegyél egyet és mond a megfelelő naphoz illő imát és járj el a leírtak szerint!

Kellékek

Adventi koszorú

Füstölő: választható

Áldozati ajándék

A varázslat menete

Ehhez a mágiához szükséged lesz egy adventi koszorúra. Ám ez egy kissé rendhagyó lesz, ugyanis a gyertyákba más-más dolgokat kell belekarcolnod. Az első vasárnap gyertyájába a védelem rúnáját, a második vasárnap gyertyájába az egészség rúnáját, a harmadikba a szerencse rúnáját és a negyedikbe a szeretetét.

 Mindegyik gyertyán szerepelj annak, illetve azok neve, akiknek kívánsz. Ha valóban te készíted a koszorút koncentrálj azokra, akikért imádkozni fogsz, illetve vizualizáld a vágyaid megtestesülését. A koszorút a hét bármely napján elkészítheted, de a legcélszerűbb a vasárnap.

Este meditálj, tisztítsd ki az elmédet vedd kezedbe a koszorút és mond: „Áldott legyen ez a koszorú, mely szívem és vágyaim megtestesülése.”

Ezután gyújtsd meg rajta az első gyertyát majd mond el az első vasárnap imáját: „Hamarosan megszületik a  szent gyermek, de angyalai már most vigyázzák lelkének első lépteit az égben és idelent. Így vigyázzanak az angyalok rám és szeretteimre is. Óvjanak minden bűntől és bajtól, messzire kerüljenek el a testi és lelki bántalmak és hadd élvezzük egész jövő évben a hatalmas Isten és az angyalok védelmét.”

Ilyenkor még kicsit vizualizálhatod a vágyaidat.

A következő vasárnap már csak az imát kell mondanod és meggyújtanod az előző, illetve a soron következő gyertyát. Tehát a Bronzvasárnapi ima: „Nemsokára egészséges és életerős gyermek születik, aki tudvalevő, hogy jelen van mindünkben. Így mikor ő megszületik, megfogan bennem és szeretteimben is az erő és az egészség. Kerüljön el bennünket a következő évben minden testi és lelki betegség, és hadd legyünk újra fiatalok és erősek, a betegek pedig hadd gyógyuljanak fel. Történjék meg a csoda, mert a gyermek születése is az!”

Gyújtsd meg az első három gyertyát és mond az Ezüstvasárnap imáját: „Mikor megszületik a gyermek, meg lesz mindene. Szeretettel és ajándékokkal halmozzák el, sosem kell majd hiányt szenvednie semmiben. Minden, amire csak vágyik az övé lesz és ami nem, azt két kezével teremti meg. Így szálljon az én és szeretteim fejére az ezüstáldás, a bőség és jólét ígérete, kísérje lépteinket a jó szerencse, hogy jövőre se szenvedjünk hiányt semmiből.”

Végül az utolsó vasárnapon gyújtsd meg mind a négy gyertyát meg mond el az Aranyvasárnap imáját: „Megszületik a gyermek fényt és szeretetet hozva erre a világra. Szeretni és imádni fogják, mert ő a mi Megváltónk. Hozzon nekem és szeretteimnek ez a fényes, ragyogó isten szeretetet ajándékba mindazt mi szívem leghőbb vágya. De még mielőtt ő adna nekem ajándékot, én adok neki!”

Ekkor tedd a koszorú mellé az összekészített ajándékot. Ez lehet gyümölcs, sütemény, édesség, ital, bármi.

Ezzel be is fejeződött a szertartás.  

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép