2018. január 21. - Ágnes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 21. - Ágnes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 mágikus ima, amit érdemes elmondanod az Adventi napokon

Wadolowska Balogh Orsolya

Közeleg az első adventi vasárnap, éppen ezért kár lenne kihagynod azt, amit kínálhat! Varázslatot! Varázsolj magadnak és szeretteidnek békés, nyugodt ünnepeket vagy éppen bőséget, jólétet egészséget! Egy az egyik imával kérheted vágyaid beteljesülését, addig a másikkal védelmet és áldást. Nem is lesz szinte másra szükséged, csak egy adventi koszorúra!

Advent nem más, mint a készülődés időszaka, amely jelzi, hogy nemsokára itt a Karácsony. Egy varázslattal teli időszak elé nézünk, amikor is bármi lehetséges. Éppen ezért, miért ne adhatnál formát a vágyaidnak és biztosíthatnád be a jövődet és akár a szeretteidét is! Készíts egy adventi koszorút vagy ha nincs rá mód, akkor vegyél egyet és mond a megfelelő naphoz illő imát és járj el a leírtak szerint!

Kellékek

Adventi koszorú

Füstölő: választható

Áldozati ajándék

A varázslat menete

Ehhez a mágiához szükséged lesz egy adventi koszorúra. Ám ez egy kissé rendhagyó lesz, ugyanis a gyertyákba más-más dolgokat kell belekarcolnod. Az első vasárnap gyertyájába a védelem rúnáját, a második vasárnap gyertyájába az egészség rúnáját, a harmadikba a szerencse rúnáját és a negyedikbe a szeretetét.

 Mindegyik gyertyán szerepelj annak, illetve azok neve, akiknek kívánsz. Ha valóban te készíted a koszorút koncentrálj azokra, akikért imádkozni fogsz, illetve vizualizáld a vágyaid megtestesülését. A koszorút a hét bármely napján elkészítheted, de a legcélszerűbb a vasárnap.

Este meditálj, tisztítsd ki az elmédet vedd kezedbe a koszorút és mond: „Áldott legyen ez a koszorú, mely szívem és vágyaim megtestesülése.”

Ezután gyújtsd meg rajta az első gyertyát majd mond el az első vasárnap imáját: „Hamarosan megszületik a  szent gyermek, de angyalai már most vigyázzák lelkének első lépteit az égben és idelent. Így vigyázzanak az angyalok rám és szeretteimre is. Óvjanak minden bűntől és bajtól, messzire kerüljenek el a testi és lelki bántalmak és hadd élvezzük egész jövő évben a hatalmas Isten és az angyalok védelmét.”

Ilyenkor még kicsit vizualizálhatod a vágyaidat.

A következő vasárnap már csak az imát kell mondanod és meggyújtanod az előző, illetve a soron következő gyertyát. Tehát a Bronzvasárnapi ima: „Nemsokára egészséges és életerős gyermek születik, aki tudvalevő, hogy jelen van mindünkben. Így mikor ő megszületik, megfogan bennem és szeretteimben is az erő és az egészség. Kerüljön el bennünket a következő évben minden testi és lelki betegség, és hadd legyünk újra fiatalok és erősek, a betegek pedig hadd gyógyuljanak fel. Történjék meg a csoda, mert a gyermek születése is az!”

Gyújtsd meg az első három gyertyát és mond az Ezüstvasárnap imáját: „Mikor megszületik a gyermek, meg lesz mindene. Szeretettel és ajándékokkal halmozzák el, sosem kell majd hiányt szenvednie semmiben. Minden, amire csak vágyik az övé lesz és ami nem, azt két kezével teremti meg. Így szálljon az én és szeretteim fejére az ezüstáldás, a bőség és jólét ígérete, kísérje lépteinket a jó szerencse, hogy jövőre se szenvedjünk hiányt semmiből.”

Végül az utolsó vasárnapon gyújtsd meg mind a négy gyertyát meg mond el az Aranyvasárnap imáját: „Megszületik a gyermek fényt és szeretetet hozva erre a világra. Szeretni és imádni fogják, mert ő a mi Megváltónk. Hozzon nekem és szeretteimnek ez a fényes, ragyogó isten szeretetet ajándékba mindazt mi szívem leghőbb vágya. De még mielőtt ő adna nekem ajándékot, én adok neki!”

Ekkor tedd a koszorú mellé az összekészített ajándékot. Ez lehet gyümölcs, sütemény, édesség, ital, bármi.

Ezzel be is fejeződött a szertartás.  

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Új év, új kezdet! - 10 feng shui tipp a 2018-as esztendőre

Új év, új kezdet! - 10 feng shui tipp a 2018-as esztendőre

Az új év egy új kezdetet jelent. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy alkalmazz néhány feng shui tippet.  A feng shui szépsége ugyanis abban rejlik, hogy rendkívül egyszerű és hatékony megoldás. Lehet, hogy egyből nem történik hatalmas változás, ám némi idő elteltével az élet minden területén javulás áll be, ehhez pedig elegendő néhány egyszerű dolog.

Tovább »
Szórakoztató matematikai feladvány a lovak szerelmeseinek

Szórakoztató matematikai feladvány a lovak szerelmeseinek

Szoktál lovagolni? Vagy imádod a lovakat? A kínai asztrológia szerint ló a csillagjegyed? Semmi esetre se hagyd ki ezt a szórakoztató és az agytekervényeidre jótékony hatással bíró matematikai feladványt! Még akkor se, ha nem a lovak a szíved csücske, hanem a matek!

Tovább »
Válassz egy medált, és tudd meg, milyen típusú nő vagy - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy medált, és tudd meg, milyen típusú nő vagy - Képes lélekelemző teszt

A szebbnél-szebb medálok és nyakékek, amelyek csodás színes drágakövekkel és gyémántokkal valamint kristályokkal vannak kirakva, minden nő kedvencei. Sokféle medál létezik, így most letesztelheted, milyen nőtípusba tartozol. Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi 6 gyönyörű medál közül azt, amely leginkább tetszik. Vajon milyen nő vagy valójában, és miben kellene változtatnod?

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép