Napi horoszkóp - 2017-11-26

Kos

Kedves Kos! Azok a Kos jegyűek, akiknek a pályája nem bizonytalan, és szorgalmukkal, kitartásukkal sikerült pótolhatatlanná tenni magukat, tovább erősíthetik pozícióikat. Bizonyos jelekből már ma is meggyőződhetnek erről. Akik pedig szakmailag a mélypontra kerültek, lassan kezdenek magukhoz térni.

Bika

Kedves Bika! Egyre jobban érdekel, hogy milyen irányt vesz a gazdasági élet, a törvényi szabályozás, az adózási szabályok. Úgy véled, hogy a tendenciák jelentősége az elsődleges, a kiskapuké, pedig csak másodlagos. Te ugyanis nem egyszer akarsz nagyot szakítani, hanem ha kevesebbet is, de sokszor.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ne képzelődj! Ha nyugtalan vagy az egészséged miatt, fordulj orvoshoz, felesleges heteken át tépelődnöd. Lehet, hogy van egy kis súlyfelesleged, de ne dőlj be azoknak a reklámoknak, amelyek néhány nap alatt jelentős fogyást ígérnek. Légy mértékletes, és válogasd meg mit, mivel eszel.

Rák

Kedves Rák! Ma egy kicsit barátságosabb vagy. Látszik, hogy igyekszel uralkodni önmagadon. Megpróbálsz kedvesebb lenni, még ha eléggé nehezedre esik is. Ha rossz hangulatodban eddig elfelejtettél ajándékokról gondoskodni, még mindig nem késő, ma megteheted. Vedd rá magad, indulj el, és vásárolj!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Már a karácsony jegyében telnek a napok, téged azonban nem köt le túlságosan ez az egész. Így főképpen azok társaságában tartózkodsz szívesen, akiknek szintén nincs semmi karácsonyi hangulatuk. Ne mutasd ki megvetésedet azokkal szemben, akik nem képesek az Oroszlán szárnyalására.

Szűz

Kedves Szűz! Ma nem tudsz örülni semminek. Olyan, mintha nem is a megszokott környezetedben volnál, ideges vagy, és feszült. Nem találod a helyedet. Szeretnél hosszú kilométereket megtenni, hátha megnyugvást találsz. Semmi akadálya! Ugorj a kocsiba, és indulj! Hátha ez segít egy kicsit kikapcsolódni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Társaságban telik el ez a nap, annak ellenére, hogy a vasárnap mindig a családé. Igaz, hogy az egyik nem zárja ki a másikat. A vidám környezetben kitűnően feloldódsz, kezd helyreállni lelki egyensúlyod. Az sem baj, ha néhány pohár italt is megengedsz magadnak, csak ne vidd túlzásba!

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem tehetsz róla, nem szívleled a hazugságokat, nem tudod megemészteni a hamisságokat. Addig gyűlik benned a keserűség, mígnem eleged lesz, és „kipakolsz”. Ennél rosszabbat az adott pillanatban nem is tehetnél. Kifakadásodat ugyanis egyesek nem a megfelelő dolgokra használják fel.

Nyilas

Kedves Nyilas! A hideg idő ellenére nem öltözöl megfelelően, vagy úszás, masszázs után lengén lépsz ki az utcára. Megfázhatsz, és lehet, hogy estére be is lázasodsz. Talán influenzás leszel, mert a napokban több olyan helyen is megfordultál, ahol sok náthás ember tartózkodott. Közérzeted egyre rosszabb.

Bak

Kedves Bak! Ne menekülj álmokba, mert azzal értékes időt fecsérelsz el. Fantáziád játékait fordítsd le a gyakorlatra, és akkor remek ötletekkel leszel gazdagabb. Lehet, hogy új munkalehetőséget ajánlanak fel, amely talán még országhatárokhoz sem kötött. A körültekintés azonban ez esetben sem árt.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Családtagjaid nehezen viselik a mocskos téli derengésbe beleüvöltő porszívó hangját, de hát mit is tehetnének, látván, hogy te mindenre elszántad magad, kikecmeregnek az ágyból. Nehéz nap számukra ez, hiszen ezernyi megpróbáltatásban részesíted őket. Nincs megállás, muszáj csatlakozniuk.

Halak

Kedves Halak! Megnyugszol, illetve belenyugszol a történtekbe, és elhatározod: igyekszel mielőbb felejteni. Szíved megkönnyebbül, életkedved ismét a régi, észre sem veszed, máris megbocsátottál. E képességedből akár erényt is faraghatnál, hiszen csak kevesen dicsekedhetnek vele. Ez pedig nagy szó!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL