2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ha ezt a 3 jelet tapasztalod, miután találkoztál valakivel, akkor előző életedben is ismerted

A lelked a tér és az idő fölött lebeg, egy magasabb dimenzióban, ám annak érdekében, hogy lelkileg érettebbé válj, kölcsönhatásba kell lépned más lelkekkel, ami a földi lét során következik be. Annak ellenére, hogy a múltra tudatosan képtelen vagy emlékezni, bizonyos emlékek ott rejlenek a személyes tudatalattidban, mivel a lélek képes információkat elraktározni.

A lélek minden korábbi életedből eltárolta a kulcsfontosságú információkat, így képes folyamatosan fejlődni. Emiatt az eltárolt információ miatt, ami az előző életedből származik, a karma mindaddig végigkísér, amíg „nem tanulod meg a leckét.”

Képzeld el mindezt úgy, akár egy szuper kvantumszámítógépet, amely 1 és 0 közé eső szekvenciákat képes eltárolni egyetlen fotonban, amelyhez nincs szükség magára az idő tényezőre. A földi lét során azonban belép az életedbe az idő, ekkor a fotonból előkerül az elraktározott információs részleg, azaz a memória. A lelkedből előáramlik jó néhány emlék és információ, amelyek eddig a tudatalatti mélyén lapultak, így bepillantást nyerhetsz néhányukba.

Különféle kiváltó okai lehetnek mindennek, bizony helyek, helyzetek vagy olyan lelkekkel való találkozás, akikkel már korábbi életed során kapcsolatban álltál. A lélek a másik lelket energia lenyomat és rezgések alapján ismeri fel. Ezeket az adatokat tudat alatt érzékeled, anélkül, hogy tudatosan bármit is átgondoltál volna. Néha ezek az adatok „megmagyarázhatatlan” reakciókat váltanak ki a lelkedben, szinte bódultan tapasztalod, hogy valami egészen fura dolog történik veled.

Ha az alábbi 3 „megmagyarázhatatlan” jelenség közül bármelyiket tapasztalod, miközben találkozol valakivel, akkor egy korábbi életedben már kapcsolatban voltatok egymással:

Nagyon kötődsz valakihez, vagy túlságosan taszít

Gyakran előfordul, hogy amikor közel kerülsz valakihez, akkor már a múltban találkoztatok, és emiatt azonnali kötődést érzel. Az ilyen emberek lehettek korábban a családod tagjai, a barátaid, a szerelmeid vagy éppen bárki, akivel szoros kapcsolatban álltál.

Ám olyanok is vannak, akiket ösztönösen elutasítasz. Nem tudod ugyan megmagyarázni, miért, de nem kedveled az illetőt, mintha lenne benne valami, ami elképesztő módon irritál, amikor a közeledben van. Ezek az emberek sok fájdalmat vagy szenvedést okozhattak neked az előző életedben, és jelenleg éppen a megbocsátással küszködsz.

Az ilyen jellegű találkozások esetében van esély arra, hogy feloldd ezeket a múltbeli gátakat és leküzdd a karmádat úgy, hogy megpróbálsz ezeknek a személyeknek megbocsátani. Mindez megtisztítja a lelket és segít a fejlődésben.

Az adott kapcsolat szinte telepatikus

Mindez nem azt jelenti, hogy feltétlenül mentálisan kommunikáltok egymással. Inkább a folyamatos időbeli egybeesések és véletlenek azok, amik jellemzik az ilyen kapcsolatot. Lehet, hogy az illetőre gondolva máris érkezik egy üzenet éppen az adott személytől, vagy megérzed, mire gondol. Ez egy olyan kapcsolat, amely megmagyarázhatatlan és nagyon nehéz elengedni az illetőt. Az ilyen jellegű kötődés ugyanis téren és időn kívül esik, és általában egymáshoz nagyon közelálló emberek között jön létre.

Az ilyen emberek a korábbi életed során nagyon mély lelki kapcsolatban álltak veled, és mélyen belevésődtek az emlékezetedbe. Bensőséges pillanatokat osztottatok meg egymással és a lelketek szorosan kötődött egymáshoz. Ez az erős kapcsolat fennmaradt a mostani életben is.

Látsz valami megmagyarázhatatlan dolgot az illető tekintetében

Van valami egészen ismerős az adott személy tekintetében, amit egyszerűen képtelen vagy megmagyarázni. Szinte hipnotizál. Olyan érzés, mintha korábban már sokszor láttad volna ugyanezt a tekintetet.

Az írisz akkor fejlődik ki, amikor az édesanyád méhében vagy, és ugyanolyan marad egész életed során. Egyesek úgy vélik, hogy maga a szempár nem változik, amikor átlépnek egyik életből a másikba, így képes vagy felismerni időről-időre a spirituális lelki társadat. Olyanok, akár a lélek ujjlenyomata. Nem létezik két egyforma szem, nincs két ugyanolyan írisz mintázat. Még az egypetéjű ikrek esetében is eltér maga az írisz.

Ha tehát valami megmagyarázhatatlan dolog történik, amikor valaki szemébe pillantasz, és úgy érzed, hogy az illető ismerős, ne hagyd figyelmen kívül ezt a dolgot. Talán egy korábbi életben találkoztatok, és mivel emlékszel a tekintetére, valószínűleg nagyon közel állt hozzád.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép