Napi horoszkóp - 2017-11-25

Kos

Kedves Kos! Mint fuldokló a szalmaszálba, úgy kapaszkodsz minden álláshirdetésbe, vagy ajánlatba. Megeshet, hogy fondorlatosan kijátszik az, akiben a legjobban megbízol. Vagy netán valaki eszköznek használ fel, nem éppen törvényes céljaira. Őrizd meg nyugalmadat, és várj! Jobbat most úgy sem tehetsz.

Bika

Kedves Bika! Nem fogysz ki az ötletekből. Az sem érdekel, miről van szó – fontos dologról-e, avagy csak apró-cseprőről -, egykettőre megoldod a problémákat. Több keresztrejtvényt fejtesz meg játszi könnyedséggel, egy darab keménypapírral megreparálod a hosszú ideje bicegő fotelt. És ki tudja, mi mindent.

Ikrek

Kedves Ikrek! Néhány rosszul sikerült nap után végre fellélegezhetsz, de azért ne bízd el magad. Legutóbb nem válaszoltál meg egy levelet, pedig nagyon várják a válaszodat. Ma mindenképpen keríts sort rá, mert ez már az utolsó pillanat. A délutáni látogatód jó hírt hoz, ne térj ki a találkozás elől.

Rák

Kedves Rák! Ahelyett, hogy örülnél a hétvégének, elcsüggedsz, kötekedsz. A rosszkedvnek, pedig nincs helye. Nos, akkor miért kínozod ezzel kedvesedet és barátaidat? Ha ennyire képtelen vagy úrrá lenni a hangulatodon, vonulj vissza, és legalább környezetedet ne bántsd! Nem érdemlik meg ezt tőled.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap a családban élők számára hozhatja meg a felismerést, milyen fontos az együttlét, a meleg családi fészek áldott biztonsága. A jó asszony őrzi a tüzet, a férj élelemről gondoskodik. Ez nemcsak az ősközösségben volt így. Próbálj társad fejével gondolkodni. Okozz neki örömet.

Szűz

Kedves Szűz! Ma rengeteg információt vagy képes befogadni. Főleg, ha ezek a kultúra területén találnak rád. Minden olyan program ajánlott, mely felfrissíthet, megnyugtat, vagy éppen elérzékenyít. Akár zsúfolhatod is a programokat. Ma nem fogod terhesnek érezni, sőt élvezettel itatod át lelkedet.

Mérleg

Kedves Mérleg! Rád fér a pihenés. Nemcsak fizikai értelemben vett nehéz hét áll mögötted, de lelkileg is megviseltek az események. Ezért olyan kikapcsolódást válassz, amely semmiképpen nem kíván komoly odafigyelést, főképp nem elmélyült gondolkodást. Családi problémák megoldására nem alkalmas ez a nap.

Skorpió

Kedves Skorpió! Végre nyilatkoznod kell arról, hogy miként képzeled el közös jövőtöket, mikor kötitek össze végre sorsotokat kedveseddel. Ne tologasd sokáig a válaszadást, mert ő már türelmetlen. Elege van abból, hogy nem tudod, mit akarsz. Üljetek le egy pohár bor mellé, és beszéljétek át dolgaitokat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Házas Nyilasok a mai napot családjuk körében töltik, az egyedülállók, pedig a barátaikkal. Minden másképpen történik, mint tervezted. Lustálkodni szeretnél, ehelyett segíteni kell a házi munkában. Meg akartál látogatni valakit, ehelyett hozzád állítanak be. Mindig történik valami váratlan.

Bak

Kedves Bak! Erőtlenség vesz erőt ma a Bakokon. A sportolás bármilyen formájával, a mozgás élénkítő hatásával tudsz tenni ez ellen. A Bakok segítő fűszernövénye a szegfűszeg, tehát ezzel is próbálkozhatsz. Nagyon érzékenyen reagálsz a dolgokra, szinte belelátsz az emberek lelkébe, gondolataiba.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egyre jobban közeledik az év vége. Ezt a puszta tényt félelmetes ellentétnek látod, és méltatlannak érzed. Már megint elszaladt egy év, de vajon hogyan, és hová… Roppant erővel vágysz élni, olyan dolgokat tenni, melyekben maga az élet nyilvánul meg: úsznál, futnál, ennél, innál, szeretnél.

Halak

Kedves Halak! A képmutatást, és hazugságot nem szenvedheted. Teljesen védtelen vagy velük szemben, bárki könnyűszerrel megsebezhet. Jóságod, emberszereteted miatt nem is tételeznél fel ártó szándékot a másik fél részéről. Rendszerint csak utólag kapsz észbe, amikor már késő, és már aljas rágalom ért.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL