MÁGIA

Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Szerző:
Szabó Anna
Szükséged lenne egy kis segítségre? Úgy érzed, vannak dolgok, amikben már csak az őrangyalod segíthet? Útmutatást szeretnél kérni tőle? Mutatunk egy könnyű varázslatot, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz személyes őrződdel, aki születésed óta vigyáz rád és ott volt veled egész idő alatt, és támogatott téged, amiben csak tudott. Kérd bátran a segítségét, mert elhiheted, ő mindig készen áll arra, hogy valami jót tegyen veled!

Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Szükséged lenne egy kis segítségre? Úgy érzed, vannak dolgokban, amiben már csak az őrangyalod segíthet? Útmutatásra lenne szükséged? Mutatunk egy könnyű varázslatot, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz személyes őrződdel, aki születésed óta vigyáz rád és ott volt veled egész idő alatt, és támogatott téged, amiben csak tudott. Kérd bátran a segítségét, mert elhiheted, ő mindig készen áll arra, hogy valami jót tegyen veled!

Mit tudunk az őrangyalokról?

Tudjuk, hogy mindenkinek van. Kinek egy, másnak több, attól függően mennyi segítségre, védelemre van szüksége az életben. Ők a mi védelmezőink, akik megóvnak a bajoktól, a gonosz erőktől és igyekeznek bennünket vezetni, súgni nekünk merre menjünk és mit tegyünk. Ahogy és amennyire csak tudnak, támogatnak bennünket.

Mit próbálnak elmondani nekünk?

Kicsit furcsának tarthatod, hogy az angyalokat varázslattal is szólíthatjuk. De ha jobban belegondolsz, volt időszak, amikor a keresztényeket üldözték. Ma már szinte minden vallás támogatja az angyalokat, akik a földi és a mennyei világ között üzeneteket szállítanak és dolgoznak, próbálva bevégezni Isten akaratát, és teljesíteni a karma törvényeket.

Az angyalok nincsenek a mágia ellen, amíg azt jó célokra használják. Emellett azt tanítják, hogy fontos a szabad akarat és hogy Isten valójában mindenkiben ott van, ezért is vagyunk 100% -ig felelősek a tetteinkért!

Mit próbálnak megtanítani?

Megtanítanak bennünket megbocsátani, elengedni a negatív érzéseket, meggyógyítják testünket és lelkünket, sőt, megmutatják azt is, mi magunk hogyan gyógyíthatunk! Tudd, hogy akár érzed a jelenlétét, akár nem, ő ott van melletted, minden helyzetben és körülmény között számíthatsz rá. És ő soha sem ítél el, hanem próbál a szeretetével útba igazítani és megsúgni, mit kellene tenned. Ráadásul tökéletesen ismer téged, tudja mi a jó neked. Rengeteg tudást, szeretetet, fényt kaphatsz tőle, úgyhogy ezért is érdemes felvenned vele a kapcsolatot!

Kellékek

Papír

Toll

1 db fehér gyertya

A varázslat menete

Bármely napon, amikor csak készen állsz rá, gyújts meg a gyertyát. Hunyd le a szemedet, koncentrálj rá, majd szólítsd meg szívből és hangosan: „Drága Őrangyalom, halld meg szavam…” Az a fontos, hogy igazán, szívből próbáld őt megszólítani. Kérd meg, hogy legyen melletted.

Ezután írd le a papírra pontosan azt, miben kéred a segítségét. Egy problémás ügy megoldásában? Azt szeretnéd tudni, mit kellene tenned? Segítsen megszabadulni egy félelmedtől?

Írd le, majd olvasd fel neki hangosan. Figyeld csak meg, ez is olyan lesz, mint egy ima, egy mágikus imádság!

Ezután köszönd meg neki a segítségét, kívánj neki jó éjszakát, majd térj nyugovóra, a lapot pedig hagyd az oltárodon.

Még három egymást követő estén járj el ugyanígy, de már nem muszáj leírnod a kérésedet, elég, ha felolvasod.

Viszont már az első naptól kezdve figyelj a jelekre, a megérzéseidre és az álmokra is! Akár meditálhatsz is, ugyanis mostantól bármely csatornán keresztül üzenhet az őrangyalod, illetve megpróbálhatja veled felvenni a kapcsolatot. Illetve figyelj a történésekre is, mert ha tud, úgyis segít abban, amiben kérted!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL