Napi horoszkóp - 2017-11-24

Kos

Kedves Kos! Hivatásodban féktelen iramot diktálsz, és az eredmény nem marad el. Karriered egyre meredekebben ível felfelé, de szinte semmi másra nem jut időd. Magánéleted nincs, családodat elhanyagolod. Ha ezt így folytatod, akkor a párkapcsolatodban hamarosan megszaporodnak a problémák.

Bika

Kedves Bika! Ez nap - már ami a munkát illeti – az ördögé. Szépen megoldott feladatokat kell a legelejéről kezdeni, és sebtében összecsapni. Mindegy, hogy milyen, csak legyen kész időre… - ez azonban nem a te műfajod. Nem is birkózol meg vele, rengeteg a fenntartásod, becsületes eljárásnak sem tartod.

Ikrek

Kedves Ikrek! Lassan megnyugszanak a felbolydult kedélyek, és még arra is marad időd, hogy kedvenc időtöltésedre áldozz egy keveset. Ennek ellenére számolnod kell azzal, hogy a bizonytalan tendenciák végighúzódnak az egész hónapon, tehát fokozott önuralomra lesz szükséged az egyensúly fenntartásához.

Rák

Kedves Rák! Egészséged ma nem valami kicsattanó. Nem ártana, ha most nem csak legyintenél a tünetekre, hanem tennél is valamit azért, hogy javuljon a helyzet. Nem biztos, hogy szervi bajod van, lehet, hogy csupán életmódod szorul változtatásra. Azért jó volna, ha mindezt megbeszélnéd kezelőorvosoddal.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy felborítsad életedet, különösen nem otthon. Fékezd hát magad még akkor is, ha már döntöttél arról, hogy rendezed magánügyeidet, és elvágod a felesleges vagy terhessé vált szálakat. Erre a január sokkal alkalmasabb lesz. Addig féllábon is kibírod.

Szűz

Kedves Szűz! Gyűlölöd az ilyen napokat. Legszívesebben ágyban maradnál, és átaludnád ezt a napot. Ha módodban áll, bátran tedd ezt! De valószínűbb, hogy kénytelen leszel kibírni ezt a csendes, nyugodt, már-már unalmasnak ígérkező pénteket. Ne számíts váratlan látogatókra sem, úgysem fognak megérkezni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon rád jár a rúd! Mire végre kilábalnál az egyik bajból, már jön a másik. Ma partnered okoz kellemetlen meglepetést neked. Nem kizárt, hogy „inflagranti” ér. Nem csoda, ha ezek után kerülöd a társaságot, és bezárkózol szobád legmélyére. Nem dob fel sem a tv műsor, sem egy jó könyv.

Skorpió

Kedves Skorpió! Sokak számára komoly problémát jelent az elhelyezkedés, a megfelelő munkahely kiválasztása, megtalálása. Számukra a kilátások nem túl híztatóak. A közeli napokban azonban új lehetőségek vetődnek fel, melyek közt akadnak csábítóak is. El kell döntened, hogy mit részesítesz előnyben.

Nyilas

Kedves Nyilas! Viselkedésedet egyfajta rezignált mélabú hatja át, és egykedvűség jellemez ma. Igazán nincs kedved semmihez sem, a munkát rutinszerűen végzed. Gondolataid máshol járnak. Kedvenc időtöltéseid sem okoznak örömet. Vigyázz, nehogy nagy nekikeseredésedben másokat megbánts, netán elijessz!

Bak

Kedves Bak! Sokáig vívódsz, míg végre elszánod magad, hogy segítséget kérj. Végre egyszer önmagad számára. Ha egészségeddel van problémád, ma kiváló szakembert találhatsz. Ne restelld igénybe venni szolgálatait, és ne törd mindjárt azon a fejedet, vajon hogyan hálálhatnád meg, azt, amit érted tett.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ezen a pénteken minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Van miért büszkének lenned magadra. Minden teendőt, elintéznivalót kipipálhatsz a listán. Egy-két kellemetlen találkozást, telefonbeszélgetést is letudsz. Azért ne vidd túlzásba! Olyanokat is megsérthetsz, akiket nem állt szándékodban.

Halak

Kedves Halak! Kétségek közt hánykolódsz. A szív parancsa és a józanész szava tökéletes ellentétbe került egymással. Eszed azt parancsolja, menekülj, amíg lehet, holnap már talán késő. Ha szívedre hallgatsz, talán mindent feláldozol, odavetsz egy boldognak remélt óráért, amely még csalódást is okozhat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL