5 észbontó rejtvény, ami szinte biztosan rajtad is ki fog!

 

Lássuk, hogy szerepelsz a mai kihíváson, és hogy hány feladatot sikerül megoldanod az 5-ből!

Alul fogod találni a válaszokat!

 

1. Mi a hiba a fényképeken?

 

2. Hány lyuk van a pólón?

 

3. Látod a rejtett babát a képen?

 

4. Melyik vonal a hosszabb?

 

5. Látod Mike Wazowski-t a képen?

Válaszok

1. Ha visszaforgatod a képet az eredeti állapotukba, mindjárt látni fogod a hibát és sokkot is fogsz kapni. Ugyanis minkét nő szeme és szája fejjel lefelé van, csak az agyunk nem ismerte fel azonnal, mert automatikusan arra törekedik, hogy kijavítsa az ilyen képi hibákat.

2. A kérdés nem határozza meg szigorúan a lyukak mibelétét, ezért a válasz 8. Számolni kell alapjáraton a nyakkivágással, az ujjakkal és az aljjal, valamint a közepén lévő lyukakkal (amelyből két réteget vágtak ki a szövetből).

3. Ha követed a fa vékony ágait, akkor láthatod a magzat helyzetében fekvő csecsemő lábát és lábujját a kép jobb oldalán, meg a fejét a karokat.

4. Nem kérdés, hogy az A vonal a hosszabb. Legfeljebb azért gondolhattad a B-t, mert a főképen a B-t láthattad bekarikázva, és még oda is volt írva, hogy ezen a teszten szinte mindenki elbukik. Ennek a tesztnek a lényege az, hogy felmerjék az alkalmazkodási képességet, amely szerint te is „beálltál” a tömegbe és esetleg a B-t választottad. Pedig nyilvánvalóan az A hosszabb.

5. Lásd alább.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL