2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Wadolowska Balogh Orsolya

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

 

Persze ne mindjárt dollárok csillogjanak a szemedben és pénzesőt képzelj el, hiszen a varázslat sem biztosíték arra, hogy valóban megnyered az ötös lottót vagy hogy jackpotod lesz a kaszinóban és valósággal kirabolod. De benne van a pakliban! Éppen ezért kell mindig óvatosnak lenni, mert az emberek könnyen rászokhatnak a szerencsejátékokra. Úgyhogy a heti egyszeri lottós, sportfogadásos, kaparós sorsjegyes esélyeidet biztos meg fogja dobni, ezért használd felelősséggel és ne a szerencsejátékra költsd el a fizetésedet. Ha meg kell találnia a szerencsének, az az egyetlen alkalom is elég lesz hozzá! Nem mellesleg a varázslat a mindennapokban, az általános szerencsét is növeli!

Kellékek

13 zöld gyertya

13 pénzérme

13 is mágnes vagy magnetit

2 dobókocka

Kis fém tál

Papír cetli

Babérfüstölő

Néhány szál hajad

Ajándék Fortuna istennőnek

A varázslat menete

Csütörtökön növő holdkor, vagy telihold napján, végy rituális tisztító fürdőt, majd ölts magadra fehér vagy zöld, esetleg aranyszínű ruhát. Kezdhetsz babérral füstölni, közben helyezd el a gyertyákat kör alakban az oltárodon. Aztán tedd eléjük a pénzérmeket és rájuk a magnetitet vagy a mágnest.

A kör közepére tedd a fémtálkát, benne pár szál hajaddal, mellé a dobókockákat is, ami a vágyadat jelképezi, szerencsét, a szerencsejátékban.

Írd fel a celitre az igét: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezután tarts egy rövid meditációt, készülj fel lélekben a mágiára. Vizualizáld azt, hogy a szerencsejáték segítségével nyerni fogsz. Egyáltalán képzeld el, ahogy szerencsésebb leszel, ugyanis a varázslat az általános szerencsédet is növeli.

Mikor készen vagy, így kezd meg a szertartást: „Hatalmas istennő, a szerencse tejhatalmú úrnője, Fortuna, hallgasd meg kérésemet! Tégy engem mérhetetlenül szerencséssé, hogy szerencsém legyen a hétköznapokban és a szerencsejátékban egyaránt! Kezem legyen áldott, mikor dobnom kell vagy választanom, vonzzam magamhoz úgy a szerencsét, ahogy a méz a legyet.”

Ezután fogd a kis cetlit, tekerd össze és miközben elégeted a kis tálban, mond ki háromszor azt, ami rajta áll: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezt követően vedd le az oltárodról és a helyére a Fortunának szánt ajándékot rakd. Ez lehet alkoholos ital, édesség, virág de akár gyümölcs is.

Így fejezd be a ceremóniát: „Kegyelemmel teljes istennő, Fortuna, fogadd kérlek szerény ajándékomat és határtalan hálámat azért, amiért felruháztál az isteni szerencsével!”

Ezzel meg is volnál. A fémtálka tartalmát lehetőleg szórd ki a szélbe, és másnapig hagyd az asztalon az istennő ajándékát. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép