2018. január 21. - Ágnes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 21. - Ágnes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Wadolowska Balogh Orsolya

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

 

Persze ne mindjárt dollárok csillogjanak a szemedben és pénzesőt képzelj el, hiszen a varázslat sem biztosíték arra, hogy valóban megnyered az ötös lottót vagy hogy jackpotod lesz a kaszinóban és valósággal kirabolod. De benne van a pakliban! Éppen ezért kell mindig óvatosnak lenni, mert az emberek könnyen rászokhatnak a szerencsejátékokra. Úgyhogy a heti egyszeri lottós, sportfogadásos, kaparós sorsjegyes esélyeidet biztos meg fogja dobni, ezért használd felelősséggel és ne a szerencsejátékra költsd el a fizetésedet. Ha meg kell találnia a szerencsének, az az egyetlen alkalom is elég lesz hozzá! Nem mellesleg a varázslat a mindennapokban, az általános szerencsét is növeli!

Kellékek

13 zöld gyertya

13 pénzérme

13 is mágnes vagy magnetit

2 dobókocka

Kis fém tál

Papír cetli

Babérfüstölő

Néhány szál hajad

Ajándék Fortuna istennőnek

A varázslat menete

Csütörtökön növő holdkor, vagy telihold napján, végy rituális tisztító fürdőt, majd ölts magadra fehér vagy zöld, esetleg aranyszínű ruhát. Kezdhetsz babérral füstölni, közben helyezd el a gyertyákat kör alakban az oltárodon. Aztán tedd eléjük a pénzérmeket és rájuk a magnetitet vagy a mágnest.

A kör közepére tedd a fémtálkát, benne pár szál hajaddal, mellé a dobókockákat is, ami a vágyadat jelképezi, szerencsét, a szerencsejátékban.

Írd fel a celitre az igét: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezután tarts egy rövid meditációt, készülj fel lélekben a mágiára. Vizualizáld azt, hogy a szerencsejáték segítségével nyerni fogsz. Egyáltalán képzeld el, ahogy szerencsésebb leszel, ugyanis a varázslat az általános szerencsédet is növeli.

Mikor készen vagy, így kezd meg a szertartást: „Hatalmas istennő, a szerencse tejhatalmú úrnője, Fortuna, hallgasd meg kérésemet! Tégy engem mérhetetlenül szerencséssé, hogy szerencsém legyen a hétköznapokban és a szerencsejátékban egyaránt! Kezem legyen áldott, mikor dobnom kell vagy választanom, vonzzam magamhoz úgy a szerencsét, ahogy a méz a legyet.”

Ezután fogd a kis cetlit, tekerd össze és miközben elégeted a kis tálban, mond ki háromszor azt, ami rajta áll: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezt követően vedd le az oltárodról és a helyére a Fortunának szánt ajándékot rakd. Ez lehet alkoholos ital, édesség, virág de akár gyümölcs is.

Így fejezd be a ceremóniát: „Kegyelemmel teljes istennő, Fortuna, fogadd kérlek szerény ajándékomat és határtalan hálámat azért, amiért felruháztál az isteni szerencsével!”

Ezzel meg is volnál. A fémtálka tartalmát lehetőleg szórd ki a szélbe, és másnapig hagyd az asztalon az istennő ajándékát. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Új év, új kezdet! - 10 feng shui tipp a 2018-as esztendőre

Új év, új kezdet! - 10 feng shui tipp a 2018-as esztendőre

Az új év egy új kezdetet jelent. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy alkalmazz néhány feng shui tippet.  A feng shui szépsége ugyanis abban rejlik, hogy rendkívül egyszerű és hatékony megoldás. Lehet, hogy egyből nem történik hatalmas változás, ám némi idő elteltével az élet minden területén javulás áll be, ehhez pedig elegendő néhány egyszerű dolog.

Tovább »
Szórakoztató matematikai feladvány a lovak szerelmeseinek

Szórakoztató matematikai feladvány a lovak szerelmeseinek

Szoktál lovagolni? Vagy imádod a lovakat? A kínai asztrológia szerint ló a csillagjegyed? Semmi esetre se hagyd ki ezt a szórakoztató és az agytekervényeidre jótékony hatással bíró matematikai feladványt! Még akkor se, ha nem a lovak a szíved csücske, hanem a matek!

Tovább »
Válassz egy medált, és tudd meg, milyen típusú nő vagy - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy medált, és tudd meg, milyen típusú nő vagy - Képes lélekelemző teszt

A szebbnél-szebb medálok és nyakékek, amelyek csodás színes drágakövekkel és gyémántokkal valamint kristályokkal vannak kirakva, minden nő kedvencei. Sokféle medál létezik, így most letesztelheted, milyen nőtípusba tartozol. Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi 6 gyönyörű medál közül azt, amely leginkább tetszik. Vajon milyen nő vagy valójában, és miben kellene változtatnod?

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép