Amit soha ne ajándékozz a párod rokonainak Karácsonykor (se!)



Anyós

„Karácsonykor az anyós lelkesen bontogatja a vejétől kapott ajándékot, majd döbbenten így szól: Géza! De hiszen ez a doboz vattával van tele!

Mire a veje méltatlankodva csak ennyit mond: Anyuka, hát itt a… fülbevaló, amire vágyott.”

Bármennyire is szeretnéd, hogy ne füleljen folyamatosan, nem ez a legjobb megoldás a problémádra. És, ha megfordult volna a fent említett példánál durvább ajándék is, például (boszorkány)seprű vagy fakanál, azokat is tedd inkább a süllyesztőbe.

Tipp: ha van már közös gyermeketek a pároddal, akkor egy fotómontázs vagy egy mézeskalácsszívbe illesztett fénykép róla, biztosan örömet okoz majd neki.

 

Após

Ha lábos készleten töröd a fejed, 90% hogy eleve vesztes ügyed van. (A 10%-ba esnek a gasztromán apósok, akik direktbe edénykészletet kérnek a fa alá.) Szegény feje még akár célzásnak is veheti, hogy nem ő az Úr a háznál. Hidd el, az ő korosztályukban még nem volt egyértelmű, hogy egy férfi éppúgy kiveszi a részét a főzésből – vagy úgy a házimunkából – mint manapság.

Tipp: bármennyire is elcsépeltnek hangozhat, egy üveg márkás ital a legbiztosabb választás. Sőt. Ezzel csak akkor lőhetsz mellé, ha menthetetlenül elmérgesedett a viszonyotok.

 

 

Sógornő

Azt mondják a nagy öregek, hogy a pasid húgával és anyósával egyszerre nem jöhetsz ki jól. És, hogy miért esküdöznek erre az aranyszabályra? Mert családon belül mindig is erős lesz a verseny az alfanőstény pozíciójáért. Biztos már te is szembesültél a „ki a vékonyabb, okosabb, szebb, sikeresebb vagy egyszerűen jobb” kérdéskörökkel. Nos, éppen ezért kerüld az olyan ajándékötleteket, mint a digitális mérleg, szőrtelenítő vagy épp hajformázó készlet… stb.

Tipp: ha valóban rossz a viszonyotok, akkor szorítkozz olyan egyszerű dolgokra, mint a sál sapka vagy a kedvenc írójától egy jó könyv.

 

Sógor

Talán vele lesz a legkönnyebb és a legnehezebb dolgod is egyben. Többnyire a fiútestvért ismerjük a legkevésbé, ők nyílnak meg igazán a leglassabban. Ezért csak annyi a feladat – amit gondolom, amúgy is megtennél –, hogy kikérdezed kedvesedet róla. Mik a szokásai, hobbijai, mit szeret esetleg mire allergiás. Egy biztos azonban: az illemtan nagykönyve a fehérneműt kizárja… 

 

Alapszabályok

Akármilyen is a viszonyod a kedvesed családjával alapvetően csak két alapszabályt kell betartanod, amikor ajándékot választasz nekik:
1. mivel a párod rokonai őt fogod csak igazán megbántani, ha a hozzátartozóit megbántod,
2. attól, hogy ők esetleg rosszul bántak veled, neked nem kell viszonoznod. Légy te az okosabb, de főként az intelligensebb és tedd félre a vélt vagy valós sérelmeket Karácsonykor!

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL