Szaturnusz

 

Ha a Szaturnuszt választottad, a folyamatos fejlődés bolygójára esett a választásod. Egyedülálló a három körgyűrű, amely körbeveszi, és amelyek mindegyike örvénylő jégből és sziklákból tevődik össze. Nagyon kevesek képesek meglenni a Szaturnusz hatása nélkül – te vagy a kapocs, amely egymáshoz kapcsol másokat. A lelkedben olyan energia rejtőzik – ami miatt kulcsfontosságú vagy a közösségek életében. Engeded, hogy mások ragyogjanak és kiteljesedjenek, miközben ebben a folyamatban te is képes vagy beteljesíteni saját sorsodat.

Bár önzetlen vagy, de független személyiség is egyben, az emberek ritkán keresztezik az utadat. A Szaturnusz egy szélörvényekkel tarkított bolygó, egyes szelek sebessége elérheti akár az 1800 km/órát is. Ha valakiben hamisságot érzékelsz, akkor kiiktatod az életedből, és már nem élvezheti nagylelkűségedet.

A Szaturnusz lélek küzd a bizalommal, ám mivel későn érő vagy, sokszor a 40-es, 50-es, vagy akár a 60-as éveidben is kirobbanó formában vagy és képes vagy kitörni! Légy bátor és tedd azt, amit akarsz. Ideje csillagként ragyognod, mert olyan tehetséged van, amely látszólag a semmiből tűnik elő.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL