Neptunusz

 

A Neptunusz egy misztikus bolygó! Nincs semmi, ami egyszerű lenne veled kapcsolatban, semmilyen téren. A Neptunusz kapcsolatban van az elmével, a testtel, a szellemmel, emellett hozzátartozik a múlt, a jelen és a jövő. Pszichikai, intuitív hatással bír és a spiritualitás bolygója. Összefügg a mágiával, az álmokkal és az elnyomott érzelmekkel. Sokkal több, mint a látható dolgok. Néhányan azt gondolják, hogy túlzottan különc vagy, és kissé furcsának tűnsz a világ szemében. Sokszor esik meg az, hogy a még a hozzád legközelebb álló embereket is megleped egy-egy eltérő gondolattal.

Azért vagy ezen a Földön, hogy másokat vezess – a saját szavaiddal, a saját gondolataiddal és tetteiddel. Noha még nem vetted észre, de már egész eddigi életedben ezt csináltad. Képes vagy másokat inspirálni, és jó tanácsokat adsz, amiket érdemes megfogadni. Olyan tudással rendelkezel, ami nem e világból származik. Fogadd el, hogy más vagy, és ragyogj. Azért érkeztél ide, hogy megvilágítsd a helyes utat mások számára.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL