2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nukleáris terrorizmus és egy bolygó közeledik felénk - Nostradamus 2018-as hátborzongató jóslatai

Kitör a harmadik világháború és borzalmas természeti katasztrófák várnak ránk. Ezeket jósolta a 2018-as évre Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén "Nostradamus", az orvos és asztrológus. Az tette olyan különlegessé, hogy képes volt "látni a jövőt". Bár már 2017-re és rettenetes eseményeket jósolt, de mivel mégiscsak a világ leghíresebb látnokáról van szó, méltán aggódhatunk, mikor teljesül már be a jóslata.

1555-ben Franciaországban kezdett el Nostradamus titokzatos verseket írni, méghozzá igen különös tartalommal. Ma már többször is bebizonyosodott róluk, hogy valójában ezek csodálatos előrejelzések voltak a jövőbeli eseményekről itt a Földön.

Már több száz évvel korábban megjósolta a kataklizmákat és katasztrófákat. A Nostradamus-hívők azt vallják, hogy az egész világtörténelmet megjósolta.

Mások szerint viszont nem más, mint egy olyan intelligens ember, aki kihasználta a naív és babonás embereket, míg mások a legnagyobb prófétát látták benne, aki valaha is élt a Földön.

Nostradamus egy vízzel teli tálba nézett, és a folyadék megfigyelése által támadtak látomásai. Olyan jövőbeni eseményeket írt le akkor, amelyek bár sok esetben utólag, de mégis bizonyítottan pontosak voltak.

A Nostradamus 1555-ben írta meg első könyvét, a "Les Propheties" -et, és a kiadók még ma is nyomtatják a könyvet.

A Nostradamust megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzesetet és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-et is megjövendölte, akárcsak a Holdra szállást, a J.F.K. meggyilkolását és az atombombát.

Csakhogy Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőt olvasgatni boszorkányságnak számított.

Tehát ahhoz, hogy elrejtse a "képességét" vagy a jövőbelátó tehetségét, négylépcsős próza verseiben álcázta a látomásait, amelyekben bonyolultan elrejtette a jövőt.

De mit mond Nostradamus 2018-ra?

Nostradamus szörnyű eseményeket látott 2018-ra (Bár hasonló dolgokat mondtak 2017-ről is).

A francia próféta állítólag azt mondta, hogy a halottak felkelnek a sírokból, és a Föld a nemzetek közötti változásokkal szembesül.

Számos eddig soha nem tapasztalt természeti katasztrófa rázza meg a világot.

A legrémesebb jóslatok megtalálhatók a Les Propheties című könyvében, amelyben állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Nostradamus azt írta, hogy kezdődik egy "nagy háború". A nagy háború Franciaországban kezdődik és Európa minden részét megtámadja, hosszú lesz és rettenetes mindenki számára ... és végül el jön béke, de csak néhányan fogják élvezni.

Azt írta: "A két nagy világhatalom között kezdődik a háború, és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák elpusztítják bolygónkat, amíg egy óriási bolygó meg nem megközelíti a földet. "

Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt már, mint amilyen a Vezúv kitörése. Azt mondta, hogy öt percenként lesz földrengés, és hogy a természeti katasztrófa 16.000 embert öl meg.

Előrelát egy a természeti katasztrófát az Egyesült Államokban is. Nostradamus szerint a földrengés "különösen az Egyesült Államok nyugati területeire vonatkozik. Hatalmát a világ minden táján érezni fogják. "

A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a "globális felmelegedés" miatt jönnek létre, bár ő még akkor nem tudhatta, mi az.  Nostradamus azt írta, hogy "a király megfosztja az erdőket" (illegális erdőirtás?), és  hogy " égbolt nyílik, és a mezők elégnek a melegtől.”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen jelezte előre az eseményeket, vagy csupán rosszul értelmezte őket, esetleg rossz fordítások eredményei, emberek milliói világszerte szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt. Úgyhogy lehet megint aggódni…

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Tovább »
Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Nem csak logikára lesz szükséged, hanem egy kis képzelőerőre is ahhoz, hogy megold a következő feladványokat. A válaszok önmagukban nemesen egyszerűek ezért próbáld meg nem túlbonyolítani őket. Tényleg csak egy csipet fantázia kell a jó logikai képesség mellé. Ha ezek meg vannak benned, akkor igazi lángelme vagy és könnyedén megfogod oldani a következő két feladatot!

Tovább »
Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

A személyiséged sok mindenből tevődik össze. A bizonyos dolgokról alkotott véleményed szorosan kapcsolódik azzal, hogyan érzed magad emiatt, illetve hogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Ez a reakció megnehezítheti egyes helyzetek kezelését, ezért fontos, hogy valóban megértsd, ki vagy valójában, hogyan gondolkodsz, hogyan érzel és, hogy a viselkedésed összhangban van-e a személyiségeddel.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép