2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nukleáris terrorizmus és egy bolygó közeledik felénk - Nostradamus 2018-as hátborzongató jóslatai

Kitör a harmadik világháború és borzalmas természeti katasztrófák várnak ránk. Ezeket jósolta a 2018-as évre Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén "Nostradamus", az orvos és asztrológus. Az tette olyan különlegessé, hogy képes volt "látni a jövőt". Bár már 2017-re és rettenetes eseményeket jósolt, de mivel mégiscsak a világ leghíresebb látnokáról van szó, méltán aggódhatunk, mikor teljesül már be a jóslata.

1555-ben Franciaországban kezdett el Nostradamus titokzatos verseket írni, méghozzá igen különös tartalommal. Ma már többször is bebizonyosodott róluk, hogy valójában ezek csodálatos előrejelzések voltak a jövőbeli eseményekről itt a Földön.

Már több száz évvel korábban megjósolta a kataklizmákat és katasztrófákat. A Nostradamus-hívők azt vallják, hogy az egész világtörténelmet megjósolta.

Mások szerint viszont nem más, mint egy olyan intelligens ember, aki kihasználta a naív és babonás embereket, míg mások a legnagyobb prófétát látták benne, aki valaha is élt a Földön.

Nostradamus egy vízzel teli tálba nézett, és a folyadék megfigyelése által támadtak látomásai. Olyan jövőbeni eseményeket írt le akkor, amelyek bár sok esetben utólag, de mégis bizonyítottan pontosak voltak.

A Nostradamus 1555-ben írta meg első könyvét, a "Les Propheties" -et, és a kiadók még ma is nyomtatják a könyvet.

A Nostradamust megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzesetet és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-et is megjövendölte, akárcsak a Holdra szállást, a J.F.K. meggyilkolását és az atombombát.

Csakhogy Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőt olvasgatni boszorkányságnak számított.

Tehát ahhoz, hogy elrejtse a "képességét" vagy a jövőbelátó tehetségét, négylépcsős próza verseiben álcázta a látomásait, amelyekben bonyolultan elrejtette a jövőt.

De mit mond Nostradamus 2018-ra?

Nostradamus szörnyű eseményeket látott 2018-ra (Bár hasonló dolgokat mondtak 2017-ről is).

A francia próféta állítólag azt mondta, hogy a halottak felkelnek a sírokból, és a Föld a nemzetek közötti változásokkal szembesül.

Számos eddig soha nem tapasztalt természeti katasztrófa rázza meg a világot.

A legrémesebb jóslatok megtalálhatók a Les Propheties című könyvében, amelyben állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Nostradamus azt írta, hogy kezdődik egy "nagy háború". A nagy háború Franciaországban kezdődik és Európa minden részét megtámadja, hosszú lesz és rettenetes mindenki számára ... és végül el jön béke, de csak néhányan fogják élvezni.

Azt írta: "A két nagy világhatalom között kezdődik a háború, és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák elpusztítják bolygónkat, amíg egy óriási bolygó meg nem megközelíti a földet. "

Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt már, mint amilyen a Vezúv kitörése. Azt mondta, hogy öt percenként lesz földrengés, és hogy a természeti katasztrófa 16.000 embert öl meg.

Előrelát egy a természeti katasztrófát az Egyesült Államokban is. Nostradamus szerint a földrengés "különösen az Egyesült Államok nyugati területeire vonatkozik. Hatalmát a világ minden táján érezni fogják. "

A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a "globális felmelegedés" miatt jönnek létre, bár ő még akkor nem tudhatta, mi az.  Nostradamus azt írta, hogy "a király megfosztja az erdőket" (illegális erdőirtás?), és  hogy " égbolt nyílik, és a mezők elégnek a melegtől.”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen jelezte előre az eseményeket, vagy csupán rosszul értelmezte őket, esetleg rossz fordítások eredményei, emberek milliói világszerte szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt. Úgyhogy lehet megint aggódni…

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép