2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nukleáris terrorizmus és egy bolygó közeledik felénk - Nostradamus 2018-as hátborzongató jóslatai

Kitör a harmadik világháború és borzalmas természeti katasztrófák várnak ránk. Ezeket jósolta a 2018-as évre Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén "Nostradamus", az orvos és asztrológus. Az tette olyan különlegessé, hogy képes volt "látni a jövőt". Bár már 2017-re és rettenetes eseményeket jósolt, de mivel mégiscsak a világ leghíresebb látnokáról van szó, méltán aggódhatunk, mikor teljesül már be a jóslata.

1555-ben Franciaországban kezdett el Nostradamus titokzatos verseket írni, méghozzá igen különös tartalommal. Ma már többször is bebizonyosodott róluk, hogy valójában ezek csodálatos előrejelzések voltak a jövőbeli eseményekről itt a Földön.

Már több száz évvel korábban megjósolta a kataklizmákat és katasztrófákat. A Nostradamus-hívők azt vallják, hogy az egész világtörténelmet megjósolta.

Mások szerint viszont nem más, mint egy olyan intelligens ember, aki kihasználta a naív és babonás embereket, míg mások a legnagyobb prófétát látták benne, aki valaha is élt a Földön.

Nostradamus egy vízzel teli tálba nézett, és a folyadék megfigyelése által támadtak látomásai. Olyan jövőbeni eseményeket írt le akkor, amelyek bár sok esetben utólag, de mégis bizonyítottan pontosak voltak.

A Nostradamus 1555-ben írta meg első könyvét, a "Les Propheties" -et, és a kiadók még ma is nyomtatják a könyvet.

A Nostradamust megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzesetet és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-et is megjövendölte, akárcsak a Holdra szállást, a J.F.K. meggyilkolását és az atombombát.

Csakhogy Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőt olvasgatni boszorkányságnak számított.

Tehát ahhoz, hogy elrejtse a "képességét" vagy a jövőbelátó tehetségét, négylépcsős próza verseiben álcázta a látomásait, amelyekben bonyolultan elrejtette a jövőt.

De mit mond Nostradamus 2018-ra?

Nostradamus szörnyű eseményeket látott 2018-ra (Bár hasonló dolgokat mondtak 2017-ről is).

A francia próféta állítólag azt mondta, hogy a halottak felkelnek a sírokból, és a Föld a nemzetek közötti változásokkal szembesül.

Számos eddig soha nem tapasztalt természeti katasztrófa rázza meg a világot.

A legrémesebb jóslatok megtalálhatók a Les Propheties című könyvében, amelyben állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Nostradamus azt írta, hogy kezdődik egy "nagy háború". A nagy háború Franciaországban kezdődik és Európa minden részét megtámadja, hosszú lesz és rettenetes mindenki számára ... és végül el jön béke, de csak néhányan fogják élvezni.

Azt írta: "A két nagy világhatalom között kezdődik a háború, és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák elpusztítják bolygónkat, amíg egy óriási bolygó meg nem megközelíti a földet. "

Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt már, mint amilyen a Vezúv kitörése. Azt mondta, hogy öt percenként lesz földrengés, és hogy a természeti katasztrófa 16.000 embert öl meg.

Előrelát egy a természeti katasztrófát az Egyesült Államokban is. Nostradamus szerint a földrengés "különösen az Egyesült Államok nyugati területeire vonatkozik. Hatalmát a világ minden táján érezni fogják. "

A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a "globális felmelegedés" miatt jönnek létre, bár ő még akkor nem tudhatta, mi az.  Nostradamus azt írta, hogy "a király megfosztja az erdőket" (illegális erdőirtás?), és  hogy " égbolt nyílik, és a mezők elégnek a melegtől.”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen jelezte előre az eseményeket, vagy csupán rosszul értelmezte őket, esetleg rossz fordítások eredményei, emberek milliói világszerte szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt. Úgyhogy lehet megint aggódni…

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép