REJTÉLY-MISZTIKA

Nukleáris terrorizmus és egy bolygó közeledik felénk - Nostradamus 2018-as hátborzongató jóslatai

Szerző:
Szabó Anna
Kitör a harmadik világháború és borzalmas természeti katasztrófák várnak ránk. Ezeket jósolta a 2018-as évre Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén "Nostradamus", az orvos és asztrológus. Az tette olyan különlegessé, hogy képes volt "látni a jövőt". Bár már 2017-re és rettenetes eseményeket jósolt, de mivel mégiscsak a világ leghíresebb látnokáról van szó, méltán aggódhatunk, mikor teljesül már be a jóslata.

1555-ben Franciaországban kezdett el Nostradamus titokzatos verseket írni, méghozzá igen különös tartalommal. Ma már többször is bebizonyosodott róluk, hogy valójában ezek csodálatos előrejelzések voltak a jövőbeli eseményekről itt a Földön.

Már több száz évvel korábban megjósolta a kataklizmákat és katasztrófákat. A Nostradamus-hívők azt vallják, hogy az egész világtörténelmet megjósolta.

Mások szerint viszont nem más, mint egy olyan intelligens ember, aki kihasználta a naív és babonás embereket, míg mások a legnagyobb prófétát látták benne, aki valaha is élt a Földön.

Nostradamus egy vízzel teli tálba nézett, és a folyadék megfigyelése által támadtak látomásai. Olyan jövőbeni eseményeket írt le akkor, amelyek bár sok esetben utólag, de mégis bizonyítottan pontosak voltak.

A Nostradamus 1555-ben írta meg első könyvét, a "Les Propheties" -et, és a kiadók még ma is nyomtatják a könyvet.

A Nostradamust megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzesetet és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-et is megjövendölte, akárcsak a Holdra szállást, a J.F.K. meggyilkolását és az atombombát.

Csakhogy Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőt olvasgatni boszorkányságnak számított.

Tehát ahhoz, hogy elrejtse a "képességét" vagy a jövőbelátó tehetségét, négylépcsős próza verseiben álcázta a látomásait, amelyekben bonyolultan elrejtette a jövőt.

De mit mond Nostradamus 2018-ra?

Nostradamus szörnyű eseményeket látott 2018-ra (Bár hasonló dolgokat mondtak 2017-ről is).

A francia próféta állítólag azt mondta, hogy a halottak felkelnek a sírokból, és a Föld a nemzetek közötti változásokkal szembesül.

Számos eddig soha nem tapasztalt természeti katasztrófa rázza meg a világot.

A legrémesebb jóslatok megtalálhatók a Les Propheties című könyvében, amelyben állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Nostradamus azt írta, hogy kezdődik egy "nagy háború". A nagy háború Franciaországban kezdődik és Európa minden részét megtámadja, hosszú lesz és rettenetes mindenki számára ... és végül el jön béke, de csak néhányan fogják élvezni.

Azt írta: "A két nagy világhatalom között kezdődik a háború, és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák elpusztítják bolygónkat, amíg egy óriási bolygó meg nem megközelíti a földet. "

Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt már, mint amilyen a Vezúv kitörése. Azt mondta, hogy öt percenként lesz földrengés, és hogy a természeti katasztrófa 16.000 embert öl meg.

Előrelát egy a természeti katasztrófát az Egyesült Államokban is. Nostradamus szerint a földrengés "különösen az Egyesült Államok nyugati területeire vonatkozik. Hatalmát a világ minden táján érezni fogják. "

A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a "globális felmelegedés" miatt jönnek létre, bár ő még akkor nem tudhatta, mi az.  Nostradamus azt írta, hogy "a király megfosztja az erdőket" (illegális erdőirtás?), és  hogy " égbolt nyílik, és a mezők elégnek a melegtől.”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen jelezte előre az eseményeket, vagy csupán rosszul értelmezte őket, esetleg rossz fordítások eredményei, emberek milliói világszerte szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt. Úgyhogy lehet megint aggódni…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL