2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tele pénztárca varázslat - Érd el, hogy mindig legyen pénz a tárcádban!

Bármennyire is igyekszünk kiszabadulni a pénz fogságából és nem foggal-körömmel ragaszkodni  hozzá, mégiscsak abból élünk. Szükség van rá. De biztos te is jártál már úgy, hogy hónap közepe volt és már fogytán volt a pénzed és úgy kellett hónap végéig kibekkelned, hogy legyen étel az asztalon. Ez a varázslat lehet a mentőöved, ugyanis segít megfogni a pénzt és biztosítani a feléd áramló jólétet, hogy mindig legyen elegendő pénz a tárcádban!

 

A pénzt bizony áramoltatni kell. Lehet megtakarításod, de nem szabad teljesen ráülni és görcsösen ragaszkodni hozzá, mert akkor nem fog feléd áramolni. Így működhet jól az Adok-Kapok törvénye. Ha nem úgy tekintesz rá, mint amire szükséged van az életben maradáshoz, hanem mint egy egyszerű eszközre, amivel cseréket bonyolíthatsz le, ugyancsak meg fog indulni a bőség az irányodba. Továbbá, amíg nem arra kell a pénz, hogy felvágj vele, megbánts másokat, kárt okozz nekik, addig az Univerzum el is fogja hozzád küldeni. Annyi pénzt fog adni, amitől boldog lehetsz.

Mindenkivel megesik, hogy ideje korán elfogy a pénze és nem feltétlenül azért, mert elszórta, hanem mert váratlan kiadások álltak az útjába vagy más nehézségekkel küzd. Ezért van a Tele pénztárca varázslat, ami csodát nem ígér és varázslatosan odakerülő pénzt, de segít megfogni azt és a pénztárcádban tartani, hogy sose ürüljön ki és biztosítja a pénzenergiák szabad áramlását feléd.

Kellékek

A pénztárcád

Két fehér, zöld vagy aranyszínű gyertya

Fahéjas vagy bazsalikomos illóolaj

Egy denevér kis mása (kép, rajz vagy figura, ami el fog férni a tárcádban vagy rajta) Azért lesz rá szükség, mert éjszaka végzed a mágiát, illetve mert a denevérek olyan lenyűgöző lények, akik tudják, hogyan kell vadászni és látni a sötétben, miközben éjszakai barlangokban és sötét helyeken szállnak.  A kis denevér toteme segít abban, hogy pénzed legyen a pénztárcádban, mondhatni megtalálja és odavonzza neked.

A varázslat menete

Hétfői vagy vasárnapi napon növő Holdkor, esetleg Teliholdkor végezd el a mágiát. Gyújtsd meg a gyertyákat, tedd közéjük a pénztárcádat úgy, hogy legye benne annyi pénz, amennyi csak lehetséges, közben párologtass a választott illattal.

Majd fogd a kezedbe a kis denevért és „ébreszd fel” e szavakkal: „Kicsi és imádott barátom, felébresztelek, hogy segíts az én pénzemnek, hogy visszatérjen hozzám, ahogy te is mindig megszerzed magadnak, amit kívánsz. Itt van az otthona, hagyd, hogy beköltözzön ide végleg és egyre csak növekedjen. "

Most pedig tedd a denevért a tárcádba. Az lesz az otthona, így a pénz otthona is, ami vele együtt fog oda újra és újra „berepülni”.

Pár pillanatra állj meg relaxálni és vizualizáld, hogy mindig tele lesz a tárcád pénzzel, nem fogsz hiányt szenvedni és sosem fogy ki belőle.

Nincs más dolgod, mint háládat kifejezni a denevér totemnek, tégy ki az éjszakába vagy az oltárra gyümölcsöt neki és ezzel készen is vagy.

Érdemes megismételni a varázslatot havonta egyszer!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép