4

 

Olyan ember vagy, aki szereti a rendet, a teljességet, és erre is törekszik. Szigorú szabályok szerint éled az életedet. Nem szereted a konfliktusokat, de bármikor elutasítasz bárkit, ha nem tetszik egy adott dolog. Noha nem vagy félénk, de gyöngéd is tudsz lenni. Nagyon szeretsz minden olyasmit, ami új és szokatlan, ám a múlt is fontos számodra.

Egy kapcsolatban olyan személyt keresel, akivel komolyan és hosszú távra tervezhetsz, emiatt sokakkal alakítasz pozitív és tartós, egyben jó kapcsolatot. A másik féllel való kapcsolatodban törekszel arra, hogy te legyél domináns, ám ha nem éred ezt el, akkor képes vagy egyenrangú féllé válni, akire lehet számítani a nehéz pillanatokban. Bárki képes hozzád vonzódni a domináns személyiséged miatt, mivel ritka az ennyire erős és karizmatikus személyiség. Ha valakinek ez megnyerő, akkor remekül fogjátok érezni a kapcsolatban magatokat.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL