2

 

Hajlamos vagy az óvatosságra, a bölcsességre és a kitartásra. Figyelmen kívül hagyod mások véleményét, ehelyett inkább a saját megérzéseidre hagyatkozol. Valószínűleg sokszor tűzöl ki olyan célt az életedben, amihez aztán határozottan ragaszkodsz. Izgalmas, aktív és gondtalan személyiség vagy, ezért a felelősségérzet kialakulásán kell dolgoznod.

Az ellentétes nemmel való kapcsolataid során megpróbálsz egy tervet megalkotni a kapcsolatok fejlődése érdekében, és végre is hajtod fokozatosan. Stabil és racionális személy vagy, ám az érzelmek is elragadnak olykor. Egyfajta erős embert keresel, aki képes részt venni a terveidben, miközben támogatja és segíti a törekvéseidet. A legmegfelelőbb partnerek számodra a számvitel, a bankszféra, a mérnöki és az építő ipar területén tevékenykednek.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL