2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali szigillumok

Herceg Petra

A szigillumokat betűk összeolvasásából és stilizációjából kapjuk. Ezek a jelképek gazdaságosak, gyorsan elkészíthetők, hatékonyak és használatuk szórakoztató, az angyalmágia végzésekor.

A szigillum olyasmi, mint egy talizmán. Jelentése mély tartalmakkal bír tulajdonosa számára. Elkészítése abszolút nem bonyolult, és nem kell nagy költségekbe sem verned magad. Elég hozzá egy darab papír és színes ceruzák vagy filctollak. A szigillumokkal gyakorlatilag nem lehet hibázni. Megrajzolod, feltöltöd és kész, már hat is. Nincs bonyolult szertartás, nem kell aggódnod amiatt, hogy valamit rosszul csinálsz, mert egyértelműek és egyszerűek. Mivel te alkotod meg a szigillumaidat, pontosan tudod, mit jelentenek. Nincs semmiféle rejtély.

Személyes szigillumok


Rengeteg féle mágikus jelkép létezik, beleértve a piktogramokat, betűsorokat, szavakat és számokat. A szigillumok is ide tartoznak, melyeket, ahogy már említettem, betűk összeolvasásából és stilizációjából kapjuk. Mit is jelent ez?

A személyes szigillumhoz a saját neved adja az alapot. Írd le nyomtatott nagy betűkkel egy lapra a nevedet, majd írj mellé egy angyalokkal kapcsolatos kifejezést, amivel szeretnéd összekapcsolni a nevedet. Mondjuk: angyali kapcsolat, vagy őrangyal. Tehát nyomtatott nagybetűkkel, így néz ki egy példával bemutatva:


NAGYESZTERANGYALIKAPCSOLAT


Minden betűt, amelyik egynél többször szerepel, ki kell húzni, mert minden betűből csak egy maradhat. De a neved betűiből ne húzd ki, kizárólag a mellé írt angyali kifejezést nézd át. A fenti példa így néz ki:


NAGYESZTRLIKPCO


Ezekkel a betűkkel fogod megtervezni a saját szigillumodat, arra koncentrálva, hogy mit szeretnél elérni. Jelen esetben az angyalokkal való összekapcsolódást. Ez a szigillum abban fog segíteni, hogy könnyebben felvedd a kapcsolatot az angyali birodalommal. Nem feltétlenül kell művészi ábrát készítened, de törekedhetsz rá, ha fontos számodra a harmonikus megjelenítés.


A szigillum lényege, hogy olyan kevés vonalat használj, amennyire csak lehetséges. A nyomtatott nagybetűket alakítsd át csak vízszintes és függőleges vonalakból álló betűkké. Természetesen azokra gondolok, melyek görbe vonalakat tartalmaznak, mint ”S”, „C”, „G” stb. Ha ezzel is meg vagy, akkor próbálj egy olyan alakzatot találni, illetve kitalálni, melyben az összes betűd benne van. Az egyszerűség kedvéért felrajzolhatsz egy középen kettéosztott négyzetet és már kezdheted is a próbálkozást. Az egyes betűk vonalai fedhetik egymást, a lényeg, hogy mindegyik el legyen rejtve a képben. Ez egy kis időbe fog telni, de megéri a fáradozást. Természetesen több megoldás is létezik, a végén, válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik.
 

Feltöltés

Ha elkészült a személyes angyalszigillumod, akkor fel kell tölteni. A mágikus szigillumokat elkészítés és feltöltés után meg szokták semmisíteni, de mi most nem fogunk így tenni, mert szeretnénk, ha a szigillum az angyali kapcsolat felvételnél mindig a segítségünkre lenne. Vidd a szigillumot az oltárodhoz, és gyújts meg egy gyertyát. Néhány percig összpontosíts a szigillumra, és arra, hogy mit jelképez számodra. Hunyd be a szemed és érezd, ahogy az energiáid a szigillumba áramolnak. Képzeld el, ahogy az angyalok megérintik, így létrejön a személyes kapcsolat, melyre hivatott a szigillumod. Ha végeztél, mondj köszönetet, és keress neki helyet az oltáron.


Mikor használd


Ez a szigillum sokféle dologban kapóra jöhet még. Használhatod a mágiában, ha érezni akarod magad körül az angyalokat. Segíthetnek megerősíteni meditáció közben az angyalokkal való kapcsolatot az elmédben. Magadon viselve, egy gyűrűbe vésve, vagy egy ruhadarabba hímezve segíthet abban, hogy soha ne veszítsd el az angyalokkal való kapcsolatot. Ha az oltárodon helyezed el, akkor emlékeztet az angyalokkal való kapcsolatodra, és fenntartja az összpontosítást.


Angyalszigillumok


Ha kedvet kaptál a szigillum készítéshez, alkothatsz egyet-egyet azoknak az angyaloknak is, akikkel legtöbbet dolgozol. Lehet ez az őrangyalod, vagy valamely arkangyal is. Te döntesz. Ennél a szigillumnál nem a saját nevedet kell használni, mint a személyes szigillumnál, hanem a kiválasztott arkangyal nevét, vagy az őrangyal nevét kell stilizálnod. Az alap tehát a kiválasztott angyal. Írd le az arkangyalok neveit és játssz el a betűkkel. Már önmagában a nevük is angyalszigillumként alkalmazható, de összekötheted más szavakkal is. Leírhatod egy vágyadat is pár szóban, melyet összekapcsolsz az arkangyal nevével, ugyanazzal a módszerrel, mint amit a személyes szigillum készítésénél tanultunk. Tehát egymás mellé írod a szavakat, majd a többször szereplő betűket kihúzod, és elkészíted az ábrát, mely az összes betűt tartalmazza.

Néhány angyali tipp


1. Bonyolultabb ábrák készítésénél, kipróbálhatod, a görbe vonalak alkalmazását is.
2. Kérést tartalmazó szigillumoknál mindig figyelj arra, hogy a kívánságodat pozitív módon, egyértelműen és egyszerűen fogalmazd meg.
3. Kérés esetén a szigillummondataidhoz hozzátehetsz időtényezőt is. Ebben a hónapban, ezen a héten, a mai napon stb.
4. Minden esetben érdemes szegélyt rajzolni a szigillum köré, mert ez segít abban, hogy magára a jelképre összpontosíts, és segít felébreszteni tudatalattidban az archetipikus dolgokat.
5. Azokat a szigillumokat, melyek vágyakat tartalmaznak, azonnal meg kell semmisíteni, miután az adott dolog megvalósult.SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott. Fennállása alatt az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz 12 közösségét.  A kártyákat maguk az angyalok sugallták. Az angyalok pedig Isten gondolatai. Húzz egyet, és olvasd el üzenetüket!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép