A bennünk élő Anyaistennő - Szakrális anyaság (Könyv)

 

Játssz velünk és nyerd meg az 5 könyv egyikét! >>

 

Bár a kötet részben a várandósság, az áldott állapot szakaszainak csodáival, nehézségeivel foglalkozik, nagyon hasznos útmutatóul szolgálhat mindazok számára, akik szeretnék meglelni és kibontakoztatni életükben a támogató anyaistennő pártfogását.

Női mivoltunk csodálatos eszköz arra, hogy felfedezzük, kik vagyunk valójában, és alkotó módon használjuk fel a bennünk élő kreatív energiákat. Jólétünk, boldogulásunk szempontjából elengedhetetlenül fontos felfedezni spirituális kapcsolatunkat a bennünk élő spirituális anya-archetípussal, mely segít kigyógyulnunk valamennyi hamis, a társadalom által belénk plántált korlátozó hiedelemből, s amely támogat bennünket abban, hogy saját életünkben anyaistennőként a szeretet legteljesebb megtestesítőivé váljunk.

E könyv történetei, útmutatásai és gyakorlatai alapján elég mélyre áshatsz önmagadban ahhoz, hogy rálelj a benned élő támogató, gondoskodó, szerető anyaistennőre. Megtalálhatod azt a helyet, ahol szerető gondoskodásod és együttérzésed kiárad belőled mások felé, mert engedted, hogy a saját magad iránt érzett szereteted megtöltse szívedet. A könyvben ismertetett valódi és mitikus istennők bármelyikét társadul választhatod, ihleted forrásává teheted, hogy feltöltekezz erejével és magadhoz öleld az élet csodáit.

 

Méret: 136 x 210 mm
Terjedelem: 332 old
Kötés: Keménytáblás, fűzött
Ára: 2750 Ft

 Még több olvasnivaló a Női Portál Advent összeállításában!
Tovább az Adventhez!
>>>
 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL