KÖZÉRZET

Sztárok fitnesz tippjei

Szerző:
Szabó Anna
Máig rejtély, hogy a sztárok popsija, mitől ennyire feszes, hasuk, mitől ilyen lapos és miért ilyen formás a válluk. Úgy tesznek, mintha az életük múlna rajta.

 


Sarah Jessica Parker

Szeretnél úgy kinézni, mint SJP alias Carry Bradshaw? Tippjeink segítenek!

- Hozd magad formába karácsonyig! >>


- Zsírégetés és testalkatok >>


- Egyél Biotípusod szerint, és érezd magad jól! >>

A Szex és New York sztárja nagyon odafigyel alakjára. Az edzés magában foglalja a futást, a lépcsőzést és a jógát is.

 

Ezenkívül gyakran úszik, karatézik, bringázik és néha még lovagol is. Mi már attól kimerülünk, ha ezt olvassuk.

 

 


Cindy Crawford

A mindig fiatalos Cindy Crawford modellkarrierje kezdete óta folyamatosan edz. Fő célja, hogy megőrizze alakját. Állítása szerint az edzés az élete része, ez ő maga. Manapság sokat túrázik, a konditerem és a gyerekei után való szaladgálás is segít, hogy megőrizze alakját. Mindig találj ki valami újat, sose untasson, amit csinálsz, élvezd az edzéseket.

  


Katie Holmes

Katie Holmes edzéstervében kombinálta férje edzéstervét a maratoni felkészüléssel (ugyanis Mrs.Cruise lefutotta a new yorki maratont). Mindemellett személyi edző segítette, hogy visszanyerje főszerepeket érő tökéletes alakját kislánya, Suri születése után... 

 

 


Elle Macpherson

Elle Macpherson, vagy más néven "A Test". Biztosak lehetünk benne, hogy minden áldott nap kellő mértékben foglalkozik névadójával. Neki az időeltolódás sem számít, hiszen, akárhol van, teste óramű pontossággal jelzi, ha szüksége van a mozgásra. Így képes akár reggel ötkor is felkelni azért, hogy ússzon, vagy fusson. A lényeg, hogy nem megszállott…

 


Madonna

Tagadhatatlanul a pop és a torna királynője. Szenvedélyes jógázó, amellett imád edzeni. Megvette a szomszéd házat magának ötvenedik születésnapja alkalmából, amit állítólag privát konditeremmé alakít át. Rossznyelvek szerint ez a megszállott edzés volt éppen az egyik vállóok - a félrelépésén kívül... Hát igen, nem szép, ha egy nő több időt tölt testépítéssel, mint hites urával!

  


Heidi Klum

Szupermodell és szupermama – nem semmi! Szülés után egy hónappal már ismét a kifutón vonult. Ezt az eredményt legfőképpen David Kirsch sztáredzőnek és proteinkészítményeinek köszönheti.  

 


Jessica Biel

Jess szeretne formában lenni mindig, ezért nem is bánja, hogy keményen meg kell izzadnia ezekért a pillantásokért. Személyi edzője Jason Walsh kifejlesztett egy módszer, ami hasonlít a lépcsőn ugráláshoz. Ezt még a sportolók sem szeretik. Jessica az első alkalom után szívesen megütötte volna edzőjét, ha maradt volna némi ereje.

 


Gwyneth Paltrow

Gwyneth napi három órát edz, talán ez sikerének egyik titka, persze, az sem mindegy, hogy mit fogyaszt, külön séf főz számára. Húst egyáltalán nem fogyaszt, valamint évtizedek óta a makrobiotikus étrend híve, és ezekről még akkor sem hajlandó lemondani, amikor férje, a Coldplay énekese vacsorázni viszi!

 


Jennifer Lopez

A színész, énekes, divattervező nyolc hónappal a szülés után triatlonra készül. Férje Marc Anthony egy TV műsorban elárulta, hogy mindenben támogatja feleségét. Hajrá J’Lo!

 


Halle Berry

A 41 éves színésznő, aki nemrég adott életet egy gyönyörű kislánynak, amint tudott ismét elkezdett tornázni, hogy megszabaduljon a terhesség alatt felszedett kilóktól. Egy barátja szerint hetente 5 napon 30 percet keményen edz, majd ezt követően még 10 percet tapos, majd guggol.

 


Lucy Liu

Nem rajong a tornatermekért, mert nem szereti másokkal megosztani a levegőt edzés közben. E célból inkább a szabadba megy. „Imádom Los Angelest, elképesztő város: mászhatsz hegyet, túrázhatsz és strandra is járhatsz”- nyilatkozta a bájos és irigylésre méltóan vékony, ám szálkás sztár „Charlie angyala”.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL