2017. november 18. - Jenő
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 18. - Jenő
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Milyen veszélyek leselkednek rád az év végén? - Megsúgták az őrangyalok, mire figyeljetek!

Wadolowska Balogh Orsolya

Elárulták az őrangyalok, hogy mik azok a lehetséges veszélyek, amikkel számolnod kell az év végén, ugyanis árthatnak a testi vagy éppen lelki épségednek. Ráadásul még csak nem is gondolnád, hogy mik lehetnek ezek! Ezért az őrangyalok nem bízzák a dolgokat a véletlenre és képet festettek arról, mire kell ügyelned, ha szeretnéd gond nélkül lezárni az idei évedet!

Erre az 5 dologra figyelmeztetnek az angyalok az év vége kapcsán

Erre az 5 dologra figyelmeztetnek az angyalok az év vége kapcsán

Suttogó sötét erők

Amikor hirtelen olyan idegen, gonosz, negatív gondolatok törnek rád, amik máskor nem, és nem is jellemzőek rád, joggal gondolhatsz arra, hogy talán a sötét erők suttognak a füledbe. Az év végén egyre több a sötét entitás a sötét időszak miatt, akik természetesen azon munkálkodnak, hogy megnehezítsék a dolgodat.

Megpróbálhatnak meggondolatlan vagy éppen kockázatos dolgokra rávenni. A legrosszabb esetben arra, hogy valamilyen formában árts magadnak vagy másoknak. De néha már azzal is „beérik”, ha depresszióba taszítanak, elérjék, hogy ne szeresd magad, csalódj magadban. Kudarcnak fogd fel az évedet és az életedet. Minél elveszettebb vagy, nekik annál jobb, mert feléjük sodródsz.

Amikor oktalan félelem lesz rajtad úrrá, ha nem is feltétlenül a megérzéseidnek, de nekik is köszönhető lehet. Igyekszenek lesodorni téged a helyes útról, belevinni a rosszba és a rettegésbe, keresik a lehetőséget, hogy elgyengítsenek, mert maguknak akarnak.

Természetesen védekezhetsz ellenül rendszeres tisztító gyakorlatokkal, űző rituálékkal, amitől megszabadulhatsz tőlük, és angyalaid is készen állnak arra, hogy segítenek!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 döbbenetes felfedezés, amire nem találnak magyarázatot a tudósok

8 döbbenetes felfedezés, amire nem találnak magyarázatot a tudósok

A világtörténelem tele van meglepő rejtélyekkel. Mindegy milyen régóta élünk, nem elég ideje, hogy mindegyüket megfejtsük. Így még mindig vár bőven feladat a jövő tudósaira! Főleg ez a 8 elképesztő felfedezést, amire máig nem tudnak egyöntetű magyarázatot adni jelenkorunk szakértői!

Tovább »
Vizuális fejtörő! - Melyik minta következik?

Vizuális fejtörő! - Melyik minta következik?

Milyen jól szokott menni neked a mintafelismerés? Jó vagy a vizuális játékokban? Egyáltalán milyenek a vizuális képességeid? Itt egy újabb lehetőség, hogy teszteld őket! Vajon rájössz arra a színes minták alapján, hogy a négy választható lehetőség közül melyik kerül a hiányzó kép helyére?

Tovább »
Válassz egy fát, és elárulja, mi a legfontosabb neked egy kapcsolatban - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy fát, és elárulja, mi a legfontosabb neked egy kapcsolatban - Képes pszichológiai teszt

Minden embernek szüksége van szeretetre. A szerelem boldogabbá, teljesebbé és pozitívabbá teszi a valóságot, amelyben élsz. Amikor tudatában vagy annak, hogy szeret valaki, akkor biztonságban érzed magad és az önbecsülésed is nő. Azonban mindenki számára más a fontos egy kapcsolatban. Vajon számodra mi a leginkább mérvadó – biztonság, bizalom, tisztelet netán valami más?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép