Napi horoszkóp - 2017-11-13

Kos

Kedves Kos! A pihentető hétvége után kissé fejbe kólinthatnak a legújabb családi fejlemények. Talán partnered is megelégelte hosszú és eredménytelen kapcsolatotokat, választás elé állíthat. A bejelentés nem ér váratlanul, csak azt remélted, hogy a döntéssel várhatsz még egy kis ideig. Lehet, hogy egy kis biztatásra vársz?

Bika

Kedves Bika! Egyik kollégád „stréber”–nek nevez. Először meghökkensz, majd higgadtan elmagyarázod neki a szó jelentését. Azt, hogy törekvő vagy, igen is felvállalod, hiszen szereted a munkádat, és több pénzt akarsz hazavinni. Ha pedig valaki nem szereti ezt a munkát, ugyan minek van itt? Nagyon bosszant a dolog!

Ikrek

Kedves Ikrek! Még nem lehet pontosan tudni, miféle csendről van szó, de délutánra a feszültség növekedéséből nyilvánvalóvá válik, hogy ez a vihar előjele. Sajnos ma még nem tör ki, pedig mindenkinek jobb volna minél előbb túlesni rajta. Nyomott hangulatod tönkreteszi az egész délutánt és az estét is.

Rák

Kedves Rák! Ha egy mód van rá, ma ne keveredj újabb konfliktusokba. Éppen elég lesz a tegnapiakat megmagyarázni, illetve feloldani. Ha ügyes leszel, kedvesed nem haragszik majd rád, sőt mindent megbocsát. Ma ne akarj a dolgok mélyére nézni, mert úgysem látnál ott semmit. Szerelmi életedben történhet egy-két meglepetés.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne süppedj bele a szürke hétköznapok egyhangú gépiességébe, mert az Oroszlánt ez előbb-utóbb ingerültté, mogorvává teszi és lázadásra készteti. Jobb megelőzni a bajt, és a régi álmok megvalósításába fogni, vagy ezer éve nem látott barátok társaságát keresni. Olykor jó a múltban kalandozni egy kicsit.

Szűz

Kedves Szűz! Egy nem rég olvasott könyv, vagy látott film mély nyomokat hagyott benned. Ez ma felszínre tör. Szeretnéd, ha a valóságban is megtörténhetnének a szép részletek, ha nyitott szemmel jársz, és keresed a momentumokat, rájössz, hogy minden az életből van merítve, legfeljebb szebb körítéssel van tálalva.

Mérleg

Kedves Mérleg! Újabban ismét foglalkoztat a munkahely változtatás gondolata. Nem érdemes elsietni ezt a lépést. Legalább az év végén maradj nyugton! Így lesz időd újra átgondolni, mérlegelni a helyzet súlyosságát. De nem árt, ha egy dolgot szem előtt tartasz: semmi biztosíték nincs arra, hogy a másik hely jobb lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kellemetlenségeid lehetnek abból, hogy befejezetlenül hagytál egy munkát. Előbb kellett volna meggondolnod a dolgot. Most már csak becsületből is végig kell csinálnod az egészet, még akkor is, ha tudod, hogy nem lesz tökéletes. Ez még mindig jobb, mintha teljesen megvonnák tőled a bizalmat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Optimistán kezded a hetet, munkádban és magánéletedben fontos változásokra számítasz. A mai nap nem adódnak igazi feladataid, ezért időd nagy részét tervezgetéssel töltöd. Fontos lenne végre a külsőddel is törődnöd, fodrászhoz menni, vagy venni egy-két jó ruhadarabot. Ma kicsit erélyesnek kell lenned gyermekeddel is.

Bak

Kedves Bak! A felkínálkozó lehetőségek közül találd meg az anyagilag, erkölcsileg legkifizetődőbbet. Ha látszólag semmi nem történik, akkor rá kell döbbenned, hogy ezt a semmit is választanod kellett, hiszen nem fogadtál el egy rád nézve alantas ajánlatot. Nem kell elkeseredned, ha a pillanatnyi helyzet nem neked kedvez.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nehéz ma munkába menni, a legszívesebben egész nap csak kedveseddel lennél. De hát mindketten dolgoztok, nem tehettek kedvetekre, no meg persze egymás kedvére, legalábbis egyelőre nem. Az este pedig még nagyon messze van, az idő ólomlábakon vánszorog. Bezzeg este fürge szarvashoz lesz hasonlatos.

Halak

Kedves Halak! Sok minden eldőlhet ma. És nem csak holmi jelentéktelen, csip-csup ügyek hanem fontos munkák, megbízások, sőt nagyobb összegek sorsa. Nem is beszélve a közreműködő személyek sorsáról, személyes boldogulásukról. Van tehát elegendő ok az izgalomra, neked azonban az arcizmod sem rebben.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL