MÁGIA

Gyógyítókő-varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ez a bűbáj a szimpatikus mágia nagyon régi hagyományából származik, amely azon a gondolaton alapul, hogy a betegséget vagy a gyengeséget át lehet vinni más személyre vagy élettelen tárgyra. Ez a varázslat tehát számos testi betegség és fájdalom gyógyítását segíti.

A varázslat elvégzése előtt keresnünk kell egy sima, fehér, ovális alakú kavicsot, amely kényelmesen elfér a tenyerünkben. Fontos, hogy természetes, a víz vagy az időjárás által formált követ találjunk. Fogyó Hold idején kell elvégeznünk, hogy elűzzük a betegséget, és hétfőn, a rejtelmes Hold napján.


Kellékek


- 1 teamécses,
- 1 szög,
- 1 szövet- vagy gézdarab,
- tű, cérna,
- 1 természetes kő,
- 22,5 cm hosszúságú fekete zsinór.


A varázslat menete


Vizualizáljunk egy fehér kört, amely körülöleli az egész szobát. Szöggel karcoljunk X alakú keresztet a teamécsesre, úgy, hogy a kanóc kerüljön a metszéspontba, és mondjuk az alábbi varázsigét:


„ Minden baj kihúzva,
S a kór menekülőre fogja.”


Gyújtsuk meg a mécsest, majd hajtsuk félbe a szövetet, és az oldalait dupla szállal varrjuk össze, hogy egy nyitott erszényt kapjunk. Dörzsöljük végig a kaviccsal testünk azon részét, amelyikkel probléma van, és vizualizáljuk, hogy amitől meg akarunk szabadulni, azt a kő fekete füstként magába vonzza, miközben a következő szavakat ismételgetjük:


„Fogyó Hold
Csonttá fogy,
És elviszi,
Mit e kő hordoz.”


Amint elkészültünk, tegyük a kavicsot az erszénybe, és szorosan kössük be a száját a zsinórral, majd vessük egy mély természetes vízbe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL