LELKIPATIKA

A lelki hívás - Ha el fog ez a 6 érzés, akkor lelkedet egy másik segítséget kérő lélek szólítja

Szerző:
Szabó Anna
Van az életben olyan, hogy találkozol valakivel, akibe beleszeretsz, noha nem is igazán kedveled az illetőt. Fogalmad sincs, hogy miért, de egyszerűen csak arra vágysz, hogy melletted legyen az adott személy. Ha azonban támogatod és segíted őt, szép lassan alábbhagy az érdeklődésed. Ez egy tipikus lelki hívás.

A lelki hívás természete

Lélekhívásról akkor van szó, amikor egy adott személy megérzi, hogy egy másik lélek segítségért kiált. Mindez a szellemi síkon történik meg és imádság útján közelebb kerülhetsz ezekhez a dolgokhoz, kérheted Istent vagy magát az Univerzum energiáit, hogy segítsenek. Vannak nagyon érzékeny emberek, mint például a gyógyítók és az empatikus emberek, akik fokozottan érzékelik az ilyen jellegű lelki hívásokat. Az is lehet, hogy az ilyen emberek közé tartozol te magad is.

6 érzés, ami akkor kerít hatalmába, amikor lelki hívásról van szó

A következőket érezheted, amikor lélekhívást hallasz:

-  Az érzés, hogy beleszeretsz egy idegenbe

- A fejedben él egy képzeletbeli személy, mintha kissé megszállott lennél

- Késztetés, hogy átadj egy üzenetet egy adott személynek, noha valószerűtlennek tűnik

- Olyan érzés, hogy valakit támogass, vagy vigaszt nyújts valakinek

- Olyan érzés, hogy valamivel nagyon nem értesz egyet, amit az illető tesz

- Olyan sugallat vagy megérzés, hogy segítened kell valakinek valamilyenmódon

Ahhoz, hogy tisztába kerülj mindezzel, tudnod kell különbséget tenni a szeretet és a lélekhívás között.

Miben különbözik a szeretet a lelki hívástól?

Szerelemről akkor van szó, amikor a másik személlyel megismerkedsz, és együtt vagytok. Elfogadod a másikat, ahogy ő is téged, és harmonikusan éltek együtt minden szinten, anélkül, hogy bármitől is meg kellene mentened az illetőt.

A lélekhívás ezzel szemben az együtt érzéssel függ össze, amikor vágyat érzel arra, hogy segíts az adott embernek. Amikor tökéletesen biztos vagy abban, hogy lélekhívásról van szó, kövesd a megérzéseidet, és tedd, amit a szíved súg, még ha bolondságnak is tűnhet mindez.

Jó példa erre, hogy úgy érzed, át kell adnod valakinek egy üzenetet. Megszólíthatod az illetőt úgy, hogy azt mondod: Úgy érzem, hogy el kell mondanom neked ezt és ezt, és neked kell eldöntened, hogy mindezt hasznosítod-e.” Leggyakrabban azt mondod majd, amit a másiknak éppen hallania kell.

Olyan eset is van, hogy egy bizonyos probléma megoldásában kell segítened. Ha ilyenkor tapasztalsz lelki hívást, akkor az azt jelenti, hogy a rendelkezésedre állnak az eszközök és képes vagy megoldást találni a problémára. Vannak azonban olyan hibás lépések, amit az ember a lelki hívás során elkövethet!

{KEPGALERIA}

lelkipatika lélek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL