Szenvedélyes harcos

 

Ennek a mandalának piros a színe, és a piros a tűz, a vér színe, amely az energiához, háborúhoz, erőhöz, elszántsághoz és szenvedélyhez kapcsolódik. Na és persze a szerelemhez. A piros nagyon intenzív szín. Javítja az anyagcserét, szaporább lesz tőle a légzés, növeli a vérnyomást. Messziről is jól látható, ezért a stoptábla, a fényszórók és a tűzoltó berendezések általában pirosak. A heraldikában a piros jelzi a bátorságot és számos nemzeti zászlón is megtalálható.

Valószínűleg már sejted, miért választottad ezt a mandalát. Hajlamos vagy arra, hogy a hegycsúcsot akard meghódítani, vágysz a veszélyre és a hatalomra. Ám nem kell mindig destruktívnak lenned ezzel egy időben. Próbálj egyesével haladni a lépcsőn felfelé, és közben segíts az arra rászorulóknak. Neked már van bátorságod és elég elszántságod felfelé haladni a lépcsőn, de ne feledd el magát az emberiséget is felemelni. Az altruizmus szót érdemes tanulmányoznod.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL