2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tízmilliószoros-napi varázslat - Biztosítsd be, hogy igazán megkapd, amit kívánsz!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Semmiképpen sem szabad kihagyni, ha terveid vannak, ha bőségre és jólétre vágysz, vagy akár egy új kapcsolatra, netán jó egészségre és gyógyulásra! Az is elég, ha csak hangosan elmondod, mit kívánsz, belefoglalod egy imába, ám ha még egy lapáttal rá lehetne a tenni, hogy még biztosabb legyen a siker miért ne tennéd? Végezd el a Tízmilliószoros-napi varázslatot és váljanak valóra vágyaid!

 

Imádkozz magadban vagy hangosan, meditálj a vágyadra és vizualizáld. Ezeket is megteheted és nem kevésbé hatásosak! Ezeken a napokon a teremtő gondolataid, szavaid tízmilliószoros erővel bírnak, ezért kell arra koncentrálni, amire vágysz, mit szeretnél, nem pedig a negatív gondolatokat erősíteni. Ugyanakkor alkalmas ez a nap arra, ha szeretnéd elengedni a terheidet, vétkeidet, félelmeidet.

Ma van negyedik tízmilliószoros nap: Lhabab Düchen – A mennybemenetel napja (november 10. vasárnap)

Az utolsó tízmilliószoros nap a kilencedik holdhónap 22. napja. E napon ünneplik a 41 éves Buddha mennybemenetelét, tért meg az égiek közé, hogy három hónapig tanítsa az isteneket és hogy köszönetet mondjon anyjának, amiért segített kiszabadulni az élet körforgásából. Ám hívei kérésére nem maradt az istenek között, hanem visszatért Visvakarma isten létráján a Földre.

Ha egészen biztosra szeretnél menni, hogy vágyaid megvalósuljanak, végezd el ezt az egyszerű varázslatot, amivel még egy kicsit dobhatsz a tízmilliószoros nap erején!

Kellékek

10 fehér gyertya

A céljaidhoz illő tárgyak

3 kis cetli

Egy kis fémtálka

Egy kis tálka víz

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Díszítsd fel oltárodat annak a szellemében, amire vágysz. Természetesen, ha van Buddha szobrocskád, most helyezd központi helyre. Ha gazdagságra és jólétre vágysz, helyezz ki pénzérmeket, papírpénzt. De szimbolizálhatod a jólétet étellel és itallal. Amennyiben konkrétabb vágyad van, tedd ki annak a képét, amire vágysz, mondjuk egy házért vagy autóét. Ha jó párkapcsolatra vagy új szerelmet szeretnél, rakj ki szívet, rózsát, rózsakvarcot, minden olyat, ami a szerelmet jelképezi, akár feng shuis szerelem szimbólumokat is. Hogyha a gyógyulás a cél, akkor tégy ki magadról egy képet, mikor még teljesen egészséges voltál, meg helyezz növényeket az oltárra.

Aztán gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Írd fel a 3 kis cetlire a vágyadat, lehetőleg egy mondatban.

Utána relaxálj kicsit a célodra, képzeld el, ahogy bekövetkezik, valóra várt. Mond el legalább tízszer ezt a buddhista mantrát: Om Mani Padme Hum

Mikor készen állsz, mond el hangosan az igét: „Ma, mikor a Mennybemenetel Napja van, és a hatalmas Buddha az égbe száll. Ó Buddha, te ki már megvilágosodtál, aki már nem szenved, aki eggyé vált az Univerzum minden alkotó elemével, kérlek, vidd magaddal kérésemet!  Halld hangomat nagyságos, fénylő Buddha, és teljesítsd kérlek vágyamat! A vízzel, a tűzzel, a levegővel és a földdel, az Univerzum és a gondolataim tízmilliószoros erejével, hadd valósuljon meg szívem leghőbb vágya! Áradjon felém minden létező irányból a bőség és a jólét!” (Az utolsó mondatot elég csak akkor mondan, ha ezzel kapcsolatos a célod.)

Ekkor az egyik cetlit égesd el majd szórd ki az szélbe.

A másik tedd egy tál vízbe. (Másnap kiveheted belőle és ezzel a vízzel mosd meg az arcodat, de ne töröld le, hagyd magától megszáradni és a kezeidet is!)

A harmadikat ásd el vagy csavard össze és tedd bele az egyik virágod földjébe.

Ezzel készen is vagy, elhintetted vágyad magvait és most már csak idő kérdése, hogy meg is teremtődjön!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

A Caprese saláta egy egyszerű olasz étel, mely szeletelt mozzarellából, paradicsomból, friss bazsalikomból készíthető el, kevés sóval és olívaolajjal fűszerezve. Nagyon egyszerű és ízletes – mi akár minden nap képesek lennénk megenni.

Tovább »
10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

A kezdő édesanyák többsége takarót, plüss figurákat tesz a kiságyba, a baba mellé, és nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet. A friss anyukáknak bizony meg kell hozniuk bizonyos óvintézkedéseket az újszülött érdekében, ezért összeszedtük a 10+1 legfontosabbat, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül!

Tovább »
Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

A védikus asztrológiában a drágakövek, színek, mantrák, istenségek és rituálék mind-mind nagyon fontosak és nagy jelentőséggel bírnak. Ám tapasztaltad már azt, hogy egyes színekhez szinte megmagyarázhatatlanul vonzódsz? Az asztrológia szerint minden bolygóhoz tartozik egy-egy szín, mely nagymértékben befolyásolja a hangulatodat, és feltölt energiával.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép