2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tízmilliószoros-napi varázslat - Biztosítsd be, hogy igazán megkapd, amit kívánsz!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Semmiképpen sem szabad kihagyni, ha terveid vannak, ha bőségre és jólétre vágysz, vagy akár egy új kapcsolatra, netán jó egészségre és gyógyulásra! Az is elég, ha csak hangosan elmondod, mit kívánsz, belefoglalod egy imába, ám ha még egy lapáttal rá lehetne a tenni, hogy még biztosabb legyen a siker miért ne tennéd? Végezd el a Tízmilliószoros-napi varázslatot és váljanak valóra vágyaid!

 

Imádkozz magadban vagy hangosan, meditálj a vágyadra és vizualizáld. Ezeket is megteheted és nem kevésbé hatásosak! Ezeken a napokon a teremtő gondolataid, szavaid tízmilliószoros erővel bírnak, ezért kell arra koncentrálni, amire vágysz, mit szeretnél, nem pedig a negatív gondolatokat erősíteni. Ugyanakkor alkalmas ez a nap arra, ha szeretnéd elengedni a terheidet, vétkeidet, félelmeidet.

Ma van negyedik tízmilliószoros nap: Lhabab Düchen – A mennybemenetel napja (november 10. vasárnap)

Az utolsó tízmilliószoros nap a kilencedik holdhónap 22. napja. E napon ünneplik a 41 éves Buddha mennybemenetelét, tért meg az égiek közé, hogy három hónapig tanítsa az isteneket és hogy köszönetet mondjon anyjának, amiért segített kiszabadulni az élet körforgásából. Ám hívei kérésére nem maradt az istenek között, hanem visszatért Visvakarma isten létráján a Földre.

Ha egészen biztosra szeretnél menni, hogy vágyaid megvalósuljanak, végezd el ezt az egyszerű varázslatot, amivel még egy kicsit dobhatsz a tízmilliószoros nap erején!

Kellékek

10 fehér gyertya

A céljaidhoz illő tárgyak

3 kis cetli

Egy kis fémtálka

Egy kis tálka víz

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Díszítsd fel oltárodat annak a szellemében, amire vágysz. Természetesen, ha van Buddha szobrocskád, most helyezd központi helyre. Ha gazdagságra és jólétre vágysz, helyezz ki pénzérmeket, papírpénzt. De szimbolizálhatod a jólétet étellel és itallal. Amennyiben konkrétabb vágyad van, tedd ki annak a képét, amire vágysz, mondjuk egy házért vagy autóét. Ha jó párkapcsolatra vagy új szerelmet szeretnél, rakj ki szívet, rózsát, rózsakvarcot, minden olyat, ami a szerelmet jelképezi, akár feng shuis szerelem szimbólumokat is. Hogyha a gyógyulás a cél, akkor tégy ki magadról egy képet, mikor még teljesen egészséges voltál, meg helyezz növényeket az oltárra.

Aztán gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Írd fel a 3 kis cetlire a vágyadat, lehetőleg egy mondatban.

Utána relaxálj kicsit a célodra, képzeld el, ahogy bekövetkezik, valóra várt. Mond el legalább tízszer ezt a buddhista mantrát: Om Mani Padme Hum

Mikor készen állsz, mond el hangosan az igét: „Ma, mikor a Mennybemenetel Napja van, és a hatalmas Buddha az égbe száll. Ó Buddha, te ki már megvilágosodtál, aki már nem szenved, aki eggyé vált az Univerzum minden alkotó elemével, kérlek, vidd magaddal kérésemet!  Halld hangomat nagyságos, fénylő Buddha, és teljesítsd kérlek vágyamat! A vízzel, a tűzzel, a levegővel és a földdel, az Univerzum és a gondolataim tízmilliószoros erejével, hadd valósuljon meg szívem leghőbb vágya! Áradjon felém minden létező irányból a bőség és a jólét!” (Az utolsó mondatot elég csak akkor mondan, ha ezzel kapcsolatos a célod.)

Ekkor az egyik cetlit égesd el majd szórd ki az szélbe.

A másik tedd egy tál vízbe. (Másnap kiveheted belőle és ezzel a vízzel mosd meg az arcodat, de ne töröld le, hagyd magától megszáradni és a kezeidet is!)

A harmadikat ásd el vagy csavard össze és tedd bele az egyik virágod földjébe.

Ezzel készen is vagy, elhintetted vágyad magvait és most már csak idő kérdése, hogy meg is teremtődjön!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »
5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

Gyakran érezheted úgy, hogy hiába akarsz fogyni, egyszerűen nem megy, holott szigorú étrendet követsz, és kellő figyelmet fordítasz az edzésre is. Számos tanulmány kimutatta, hogy az étkezésen és a mozgáson kívül sok olyan dolog van, amely kiválthatja a súlygyarapodást. Léteznek olyan káros reggeli szokások, amelyekre fel sem figyelve növekszik a testsúlyod.

Tovább »
7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

A Vonzás Törvénye alapvetően azt jelenti, hogy az Univerzum energiái hatnak rád, amit előtte te is kibocsátasz. Bármire is gondolsz, főként, amire többször, az energiát sugároz ki az Univerzumba, és az eredményei az életben is megmutatkoznak, egyszerűen azért, mert ekkor öntudatlanul is teremtesz. A legfontosabb kérdés az, hogy érzed-e, hogy valóban működik a törvény a te esetedben is?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép