LELKIPATIKA

Van valami, amire szeretnél választ kapni? - Kérdezd a Felsőbb Énedet!

Szerző:
Szabó Anna
Találkoztál már a Felsőbb Éneddel? Megpróbáltál esetlegesen csatlakozni hozzá? Igen, mindenki eljut egy olyan pontig, amikor tudatosul benne az, hogy a Felsőbb Én igenis létezik, noha nem mindenki tud vele kommunikálni. Márpedig, ha választ szeretnél kapni a benned felmerülő kérdésekre, akkor meg kell tanulnod ezt a kommunikációt.

A Felsőbb Én több mint a fizikai test. Magasabb éned olyan dolgokat is tud rólad, amelyekkel te még nem szembesültél. Nyilvánvaló, hogy a felsőbb rendű éneddel való kommunikálás ezért nagyon hasznos, ráadásul pozitív energiával fogsz feltöltődni minden ilyen magaddal való beszélgetés során.

Ne feledd, mindig kapcsolatban állsz a Felsőbb Éneddel, tehát bármikor beszélhetsz vele, amikor csak akarsz. Hiszen valójában egységben vagy a magasabb éneddel, hiába érzed úgy, hogy el vagy választva tőle. Mivel több energiával rendelkezik, mint a fizikai lényed, így sokkal több különleges dolgot tapasztalhatsz meg, mint a fizikai valódban.

Miért is érdemes tehát a Felsőbb Énedre hallgatni?

Mert mindig ott van, hogy segítsen neked. Amikor úgy érzed, hogy az intuícióid nagyon erősen jeleznek valamit, akkor valójában a Felsőbb Éned próbál meg egy üzenetet kommunikálni feléd.

Hogyan tudsz kommunikálni a Felsőbb Éneddel?

A megérzéseid segítségével, véletlenszerű jelek és szimbólumok által, amik időnként felbukkannak előtted. Figyelj ezekre a jelekre és megérzésekre tudatosan, mindennek van értelme, csak meg kell fejteni.

Annyi a teendőd, hogy egy nyitott pillanatban próbálj meg kommunikálni a Felsőbb Éneddel

Ha csatlakozni akarsz a felsőbb énedhez, képzeld el magad, amint egy békés helyen vagy, ahol boldogság és béke honol. Most pedig próbáld meg érezni a Felsőbb Éned jelenlétét. Amikor készen állsz, beszélj a Felsőbb Éneddel. Kérd mindazt, amire vágysz, ne aggódj amiatt, hogy bármi miatt is ítélkezne fölötted.

Ha feltetted a kérdéseket, amik leginkább érdekelnek, akkor már csupán a válaszok érkezését kell megvárnod. Felsőbb Éned különböző módszerek segítségével kommunikál veled, képekkel, érzések és adott szavak útján közölne veled dolgokat.

Azonban tudnod kell különbséget tenni az ego és a Felsőbb Éned között. Ehhez magadba kell nézned, amikor érkeznek a válaszok. Ha bármilyen szorongás fog el, vagy feszült leszel, akkor az ego beszél hozzád, mert az ego kapcsolódik a fájdalom érzéséhez.  Az ego ugyanis negatív érzéseket kelt benned, egyfajta identitás megteremtésével. A Felsőbb Énre ez nem jellemző, nincs személye a magasabb énednek. Ez csupán határtalan és kiáradó energia.

Megpróbálhatsz további kérdéseket is feltenni, hiszen a kérdések túlmutatnak az elme működésén, így Felsőbb Éned válaszol majd neked. Akár naplóba is foglalhatod az érzéseidet. Amikor ugyanis naplót írsz, meg tudod különböztetni az elme zaját és azokat a dolgokat, amelyeket a Felsőbb Éned üzen.

Itt az ideje tehát, hogy kapcsolatba kerülj és kommunikálj a Felsőbb Éneddel, így olyasmiket tudhatsz meg magadról, amelyek létezéséről eddig nem is tudtál.

 

lelkipatika felsőbb én univerzum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL