2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el ezt a varázslatot 11.11-én és teremtsd meg, amit csak akarsz!

Wadolowska Balogh Orsolya

A számok is rendelkeznek rezgésszámmal és a mesterszámok köztük a legerősebbek. A 11-es szám az isteni nagyságot, a győzelmet, az energiát, a mágiát és a (teremtő) erőt jelenti. Éppen ezért ezen a napon az Univerzum kapui nyitva állnak előttünk, és megfogva a belőlük kiáramló hatalmas energiákat, könnyedén megteremthetünk magunknak bármit. Végezd el a 11.11 rituálét és idézd meg életedbe a bőséget, a jólétet, a szerelmet, a nyitott harmadik szemet vagy amit csak szeretnél!

 

A 11 egy aktiváló kód, ami közvetlenül a Felsőbb Énünkhöz kapcsol bennünket és segíti a fejlődésünket. Emellett a 11-es szám a spiritualitást, az intuíciót, a türelmet, az együttérzést jelképezi.  Az Univerzum ilyenkor magától is ontja a lehetőségeket, a varázslatos eseményeket, de ha még egy kis mágiával is ráerősítesz, akkor aztán tényleg azt vonzol be, teremtesz meg, amit csak akarsz, legyen az gyógyulás, lelki társ, új munka, bőség, vagy akár spirituális képesség.

Kellékek

11 fehér gyertya

11 fekete gyertya

Lótusz füstölő

Hegyi kristály

Rózsakvarc

Yin-Yang szimbólum (akár a szimbólum kinyomtatva)

Fémtálka

Papír

A varázslat menete

November 11-én este helyezd el kör alakban az oltárodon, vagy ahol a szertartást végezd a 11 fehér és fekete gyertyát úgy, hogy a színek váltakozzanak. Tedd középre a yin-yang szimbólumot. Ez biztosítja, hogy az Univerzum energiája egyensúlyban érkezzenek meg hozzád, tökéletes harmóniában és segíti a te lelki harmóniádat is, ami ahhoz kell, hogy letisztulva lásd és érezd a vágyadat. Erősítsd a homlokodra a hegyi kristályt, a rózsakvarcot pedig vedd a nyakadba, amiket előtte megtisztítottál. Ezek fogják felerősíteni a vágyadat, ezért a megfelelő időben nagyon kell majd szívvel és ésszel koncentrálnod a kívánságodra.

Ülj le kényelmesen az általad meghúzott varázskörben. Meditálj egy kicsit, relaxálj. Ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Képzeld ez Univerzumot, a csillagokat, a Világegyetemet. Érezd, hogy a része vagy. Válj eggyé vele. Ismerd fel, hogy te is darabkája vagy. Vizualizáld, hogy az energia láthatóvá válik és feléd áramlik, feltölt.

Mindezek után behunyt szemmel emeld a magasba a kezeidet és mond: „Szólítom a Világegyetem leghatalmasabb erőit, ébredjetek fel! A mai napon, mikor nyitva van az Univerzum kapuja és hatalmas erők mozognak, én idehívom őket, hogy életre keltsék vágyaimat!”

Fogj egy papírt és írd fel rá a leghőbb vágyadat, mi az, amire a legjobban vágysz. Érdemes egy vagy maximum két dolgot írni, kívánni, mert úgy egy helyre megy az energia, nem osztódik meg, így nagyobb a siker a beteljesülésére. Mondani sem kell, jól gondold meg, mit kívánsz! Például ne pusztán pénzt, hanem annak a módját, amivel elérheted. Próbálj meg konkrét lenni, fogalmazz tisztán és félreérthetetlenül. Minél egyszerűbb, tisztább a kérésed, annál könnyebben fog teljesülni.

Vedd a kezedbe a papírt és vizualizáld a vágyadat. Lásd magad előtt, ahogy megfogant, megtörtént. Ezután emeld az ég felé és mond: „Gyűljön körém a Kozmosz ereje, kívánságom legyen szent és sérthetetlen. Keltse életre az Univerzum lelke a kérésemet, mert ez az, amiért szívem és testem egyszerre követel. Váljék valóra leghőbb vágyam még az X! (Az x helyére add meg te a dátumot, hogy mikor. Az idén, a hónapban, jövőre… stb.)

Égesd el a papírt egy kis fémtálkában. Utána fogj egy legyőzőt, vagy valamit, amivel az ablak irányába legyezheted a füstjét és mond: „Most már eggyé vált a vágyam az Univerzum minden erejével, így hamarosan visszatérhet megteremtődve. Vigye el a szél messzire a képzelt álmot és hozza vissza a megteremtett kívánságot.”

Végül szórd ki a hamvakat a szélbe és ezzel készen is van a szeánsz. Nincs más dolgod, mint várni, hogy a vágyad valósággá legyen!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

A Caprese saláta egy egyszerű olasz étel, mely szeletelt mozzarellából, paradicsomból, friss bazsalikomból készíthető el, kevés sóval és olívaolajjal fűszerezve. Nagyon egyszerű és ízletes – mi akár minden nap képesek lennénk megenni.

Tovább »
10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

A kezdő édesanyák többsége takarót, plüss figurákat tesz a kiságyba, a baba mellé, és nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet. A friss anyukáknak bizony meg kell hozniuk bizonyos óvintézkedéseket az újszülött érdekében, ezért összeszedtük a 10+1 legfontosabbat, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül!

Tovább »
Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik a kozmikus színed, mely energiával tölt fel? - Megmondja a csillagjegyed

A védikus asztrológiában a drágakövek, színek, mantrák, istenségek és rituálék mind-mind nagyon fontosak és nagy jelentőséggel bírnak. Ám tapasztaltad már azt, hogy egyes színekhez szinte megmagyarázhatatlanul vonzódsz? Az asztrológia szerint minden bolygóhoz tartozik egy-egy szín, mely nagymértékben befolyásolja a hangulatodat, és feltölt energiával.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép