2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el ezt a varázslatot 11.11-én és teremtsd meg, amit csak akarsz!

Wadolowska Balogh Orsolya

A számok is rendelkeznek rezgésszámmal és a mesterszámok köztük a legerősebbek. A 11-es szám az isteni nagyságot, a győzelmet, az energiát, a mágiát és a (teremtő) erőt jelenti. Éppen ezért ezen a napon az Univerzum kapui nyitva állnak előttünk, és megfogva a belőlük kiáramló hatalmas energiákat, könnyedén megteremthetünk magunknak bármit. Végezd el a 11.11 rituálét és idézd meg életedbe a bőséget, a jólétet, a szerelmet, a nyitott harmadik szemet vagy amit csak szeretnél!

 

A 11 egy aktiváló kód, ami közvetlenül a Felsőbb Énünkhöz kapcsol bennünket és segíti a fejlődésünket. Emellett a 11-es szám a spiritualitást, az intuíciót, a türelmet, az együttérzést jelképezi.  Az Univerzum ilyenkor magától is ontja a lehetőségeket, a varázslatos eseményeket, de ha még egy kis mágiával is ráerősítesz, akkor aztán tényleg azt vonzol be, teremtesz meg, amit csak akarsz, legyen az gyógyulás, lelki társ, új munka, bőség, vagy akár spirituális képesség.

Kellékek

11 fehér gyertya

11 fekete gyertya

Lótusz füstölő

Hegyi kristály

Rózsakvarc

Yin-Yang szimbólum (akár a szimbólum kinyomtatva)

Fémtálka

Papír

A varázslat menete

November 11-én este helyezd el kör alakban az oltárodon, vagy ahol a szertartást végezd a 11 fehér és fekete gyertyát úgy, hogy a színek váltakozzanak. Tedd középre a yin-yang szimbólumot. Ez biztosítja, hogy az Univerzum energiája egyensúlyban érkezzenek meg hozzád, tökéletes harmóniában és segíti a te lelki harmóniádat is, ami ahhoz kell, hogy letisztulva lásd és érezd a vágyadat. Erősítsd a homlokodra a hegyi kristályt, a rózsakvarcot pedig vedd a nyakadba, amiket előtte megtisztítottál. Ezek fogják felerősíteni a vágyadat, ezért a megfelelő időben nagyon kell majd szívvel és ésszel koncentrálnod a kívánságodra.

Ülj le kényelmesen az általad meghúzott varázskörben. Meditálj egy kicsit, relaxálj. Ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Képzeld ez Univerzumot, a csillagokat, a Világegyetemet. Érezd, hogy a része vagy. Válj eggyé vele. Ismerd fel, hogy te is darabkája vagy. Vizualizáld, hogy az energia láthatóvá válik és feléd áramlik, feltölt.

Mindezek után behunyt szemmel emeld a magasba a kezeidet és mond: „Szólítom a Világegyetem leghatalmasabb erőit, ébredjetek fel! A mai napon, mikor nyitva van az Univerzum kapuja és hatalmas erők mozognak, én idehívom őket, hogy életre keltsék vágyaimat!”

Fogj egy papírt és írd fel rá a leghőbb vágyadat, mi az, amire a legjobban vágysz. Érdemes egy vagy maximum két dolgot írni, kívánni, mert úgy egy helyre megy az energia, nem osztódik meg, így nagyobb a siker a beteljesülésére. Mondani sem kell, jól gondold meg, mit kívánsz! Például ne pusztán pénzt, hanem annak a módját, amivel elérheted. Próbálj meg konkrét lenni, fogalmazz tisztán és félreérthetetlenül. Minél egyszerűbb, tisztább a kérésed, annál könnyebben fog teljesülni.

Vedd a kezedbe a papírt és vizualizáld a vágyadat. Lásd magad előtt, ahogy megfogant, megtörtént. Ezután emeld az ég felé és mond: „Gyűljön körém a Kozmosz ereje, kívánságom legyen szent és sérthetetlen. Keltse életre az Univerzum lelke a kérésemet, mert ez az, amiért szívem és testem egyszerre követel. Váljék valóra leghőbb vágyam még az X! (Az x helyére add meg te a dátumot, hogy mikor. Az idén, a hónapban, jövőre… stb.)

Égesd el a papírt egy kis fémtálkában. Utána fogj egy legyőzőt, vagy valamit, amivel az ablak irányába legyezheted a füstjét és mond: „Most már eggyé vált a vágyam az Univerzum minden erejével, így hamarosan visszatérhet megteremtődve. Vigye el a szél messzire a képzelt álmot és hozza vissza a megteremtett kívánságot.”

Végül szórd ki a hamvakat a szélbe és ezzel készen is van a szeánsz. Nincs más dolgod, mint várni, hogy a vágyad valósággá legyen!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

Mint láthatod, a jómódú férj a szolgálólányukat inzultálja és nagy az esélye annak, hogy nem akar egy csóknál megállni. Na, igen ám, de a feleség pont rajta kapja, amint megcsókolja a szoablányt. Ebből bizony nagy balhé lesz! Talán jobb nem is közbe avatkozni… látod a dühös feleséget a képen? Vajon hol rejtőzik és fortyog a mérgében?

Tovább »
Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Nap nélkül egyetlen bolygó sem létezhetne a világegyetemben, hiszen nemcsak az élet elengedhetetlen velejárója, hanem egyben az élet megteremtője is. A Napisten nem más, mint egy égi istenség, aki a Napot, vagy annak egy aspektusát képviseli itt, a Földön. Hatalmát és erejét a Nap biztosítja. A bölcs Napisten most felfedi előtted üzenetét, mely egyben a személyiségedet is rejti.

Tovább »
Meghozzuk a kedvedet! - A 10 legjobb nyári hangulatú film, szerintünk

Meghozzuk a kedvedet! - A 10 legjobb nyári hangulatú film, szerintünk

Helyezkedj el kényelmesen és hagyd, hogy meghozzuk a kedvedet a nyárhoz! Mutatunk 10 olyan filmet, amelyek szinte biztosan felélesztik benned a nyár utáni vágyat, hogy útra kelj, kalandba keveredj, hogy szerelembe ess. Mindjárt fel is idéződnek az elmúlt nyárok emlékei, szép élményei, romantikus képei, amikben akár idén is részed lehet!

 

 

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép