2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Végezd el ezt a varázslatot 11.11-én és teremtsd meg, amit csak akarsz!

Wadolowska Balogh Orsolya

A számok is rendelkeznek rezgésszámmal és a mesterszámok köztük a legerősebbek. A 11-es szám az isteni nagyságot, a győzelmet, az energiát, a mágiát és a (teremtő) erőt jelenti. Éppen ezért ezen a napon az Univerzum kapui nyitva állnak előttünk, és megfogva a belőlük kiáramló hatalmas energiákat, könnyedén megteremthetünk magunknak bármit. Végezd el a 11.11 rituálét és idézd meg életedbe a bőséget, a jólétet, a szerelmet, a nyitott harmadik szemet vagy amit csak szeretnél!

 

A 11 egy aktiváló kód, ami közvetlenül a Felsőbb Énünkhöz kapcsol bennünket és segíti a fejlődésünket. Emellett a 11-es szám a spiritualitást, az intuíciót, a türelmet, az együttérzést jelképezi.  Az Univerzum ilyenkor magától is ontja a lehetőségeket, a varázslatos eseményeket, de ha még egy kis mágiával is ráerősítesz, akkor aztán tényleg azt vonzol be, teremtesz meg, amit csak akarsz, legyen az gyógyulás, lelki társ, új munka, bőség, vagy akár spirituális képesség.

Kellékek

11 fehér gyertya

11 fekete gyertya

Lótusz füstölő

Hegyi kristály

Rózsakvarc

Yin-Yang szimbólum (akár a szimbólum kinyomtatva)

Fémtálka

Papír

A varázslat menete

November 11-én este helyezd el kör alakban az oltárodon, vagy ahol a szertartást végezd a 11 fehér és fekete gyertyát úgy, hogy a színek váltakozzanak. Tedd középre a yin-yang szimbólumot. Ez biztosítja, hogy az Univerzum energiája egyensúlyban érkezzenek meg hozzád, tökéletes harmóniában és segíti a te lelki harmóniádat is, ami ahhoz kell, hogy letisztulva lásd és érezd a vágyadat. Erősítsd a homlokodra a hegyi kristályt, a rózsakvarcot pedig vedd a nyakadba, amiket előtte megtisztítottál. Ezek fogják felerősíteni a vágyadat, ezért a megfelelő időben nagyon kell majd szívvel és ésszel koncentrálnod a kívánságodra.

Ülj le kényelmesen az általad meghúzott varázskörben. Meditálj egy kicsit, relaxálj. Ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Képzeld ez Univerzumot, a csillagokat, a Világegyetemet. Érezd, hogy a része vagy. Válj eggyé vele. Ismerd fel, hogy te is darabkája vagy. Vizualizáld, hogy az energia láthatóvá válik és feléd áramlik, feltölt.

Mindezek után behunyt szemmel emeld a magasba a kezeidet és mond: „Szólítom a Világegyetem leghatalmasabb erőit, ébredjetek fel! A mai napon, mikor nyitva van az Univerzum kapuja és hatalmas erők mozognak, én idehívom őket, hogy életre keltsék vágyaimat!”

Fogj egy papírt és írd fel rá a leghőbb vágyadat, mi az, amire a legjobban vágysz. Érdemes egy vagy maximum két dolgot írni, kívánni, mert úgy egy helyre megy az energia, nem osztódik meg, így nagyobb a siker a beteljesülésére. Mondani sem kell, jól gondold meg, mit kívánsz! Például ne pusztán pénzt, hanem annak a módját, amivel elérheted. Próbálj meg konkrét lenni, fogalmazz tisztán és félreérthetetlenül. Minél egyszerűbb, tisztább a kérésed, annál könnyebben fog teljesülni.

Vedd a kezedbe a papírt és vizualizáld a vágyadat. Lásd magad előtt, ahogy megfogant, megtörtént. Ezután emeld az ég felé és mond: „Gyűljön körém a Kozmosz ereje, kívánságom legyen szent és sérthetetlen. Keltse életre az Univerzum lelke a kérésemet, mert ez az, amiért szívem és testem egyszerre követel. Váljék valóra leghőbb vágyam még az X! (Az x helyére add meg te a dátumot, hogy mikor. Az idén, a hónapban, jövőre… stb.)

Égesd el a papírt egy kis fémtálkában. Utána fogj egy legyőzőt, vagy valamit, amivel az ablak irányába legyezheted a füstjét és mond: „Most már eggyé vált a vágyam az Univerzum minden erejével, így hamarosan visszatérhet megteremtődve. Vigye el a szél messzire a képzelt álmot és hozza vissza a megteremtett kívánságot.”

Végül szórd ki a hamvakat a szélbe és ezzel készen is van a szeánsz. Nincs más dolgod, mint várni, hogy a vágyad valósággá legyen!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »
5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

Gyakran érezheted úgy, hogy hiába akarsz fogyni, egyszerűen nem megy, holott szigorú étrendet követsz, és kellő figyelmet fordítasz az edzésre is. Számos tanulmány kimutatta, hogy az étkezésen és a mozgáson kívül sok olyan dolog van, amely kiválthatja a súlygyarapodást. Léteznek olyan káros reggeli szokások, amelyekre fel sem figyelve növekszik a testsúlyod.

Tovább »
7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

A Vonzás Törvénye alapvetően azt jelenti, hogy az Univerzum energiái hatnak rád, amit előtte te is kibocsátasz. Bármire is gondolsz, főként, amire többször, az energiát sugároz ki az Univerzumba, és az eredményei az életben is megmutatkoznak, egyszerűen azért, mert ekkor öntudatlanul is teremtesz. A legfontosabb kérdés az, hogy érzed-e, hogy valóban működik a törvény a te esetedben is?

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép