SZÁMMISZTIKA

Tegyél rendet az életedben!

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt elkezdődne az új év, amikor minden tiszta lappal indul, érdemes rendet tenni nem csak otthonodban, hanem életedben is. A Karácsonyt megelőző 4 adventi hét arról szól, hogy megvizsgáld az életed négy sarkalatos pontját. Ha hiányosságot találsz, akkor rendbe kell tenned, ki kell tisztítanod.

Egy lelki gyakorlatra hívunk most téged Advent négy hetére, amit ha tisztességgel végig csinálsz, akkor tiszta lappal kezdhetsz neki a következő évnek, mert rend lesz a lelkedben. A boldog élet titka, hogy életünk 4 pillére stabilan álljon, mert ha bármelyik imbolyog, akkor az egész életed bizonytalan lesz.

A négy fal nyújt biztonságot


Az anyagi világ száma, vagyis annak a világnak száma, amiben élsz a 4-es. A 4-es szám szimbolizálja az otthont körülvevő négy védelmező falat. Akkor érzed magad igazán biztonságban, ha négy fal vesz körül, fedél van a fejed felett.



Az életed négy legfontosabb pontja


Nem csak az otthonodnak van 4 stabil fala, hanem a lelkednek is van négy oszlopa, az életed négy legfontosabb pontja, a sarkalatos erények, aminek megléte az igazán boldog élet titka.

Bölcsnek kell lenned

Az első erény a bölcsesség, aminek a száma a 2-es. A bölcsesség arról szól, hogy mennyire hallgatsz a saját belső hangodra, ami megsúgja neked az irányt. Ha nem figyelsz rá, akkor tele leszel félelemmel és kétséggel. Ha meg tanulsz hallgatni az intuíciódra, akkor bármit elérhetsz az életedben, hiszen rá fog vezetni téged a helyes útra. Erről fog szólni Advent első hete.

Őszintének kell lenned

A második erény az igazságosság, aminek száma a 8-as. Az igazságosság arról szól, hogy mennyire vagy őszinte önmagadhoz, és ezáltal másokhoz. Ha nem vagy őszinte önmagadhoz, akkor soha nem fogod azt érezni életedben, hogy elérted, amit akarsz, mert becsapod magad, és olyasmivel töltöd az idődet, ami nem méltó hozzád. Erről fog szólni Advent második hete.

Erősnek kell lenned

A harmadik erény a belső erő, aminek a szám a 11-es. Van az életedben egy vállalt küldetésed, egy olyan feladat, ami egész életed során elkísér. A belső erő arról szól, hogy mennyire vagy hajlandó alávetni életedet ennek a vállalt küldetésnek. Ez sokszor úgy tűnik, lemondással jár, de ez koránt sincs így, hiszen elfogadni a feladatunkat és ezáltal úrrá lenni minden más vágyon, ami letérít erről az útról a legnagyobb erő és boldogság forrása. Erről fog szólni Advent harmadik hete.

Mértékletesnek kell lenned

A negyedik erény a mértékletesség, aminek a száma a 14-es. A mértékletesség valójában arról szól, hogy képessé kell válnod folyton fejlődni, megújulni, azáltal, hogy a végletek helyett megtalálod a feladataidban a mindenkori arany középutat, vagyis azt a helyes arányt, aminek segítségével kiegyensúlyozottan élheted az életedet. Meg kell tanulnod egyik lépcsőfokról a másikra lépni, ami mindig fejlődést hoz az életedben. Erről fog szólni Advent utolsó hete.


Az adventi hét misztikuma, ennek a négy sarkalatos pontnak a megvizsgálásában áll, vagyis meg kell nézned, hogy azokon a területeken az életedben minden rendben van-e.

Az Adventi héten négy cikkből álló sorozatot olvashatsz a Női Portál Adventi mellékletében, melyben részletesen is megmutatjuk neked, hogy miként tudod megvizsgálni, és hogyan tudod helyre tenni magadban a négy sarkalatos erényt, hogy karácsonykor megszülethessen benned a fény.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL