2017. november 18. - Jenő
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 18. - Jenő
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ez nem csak egy csomó kérdőjel - Van egy hiba is a képen!

Ne aggódj, nem romlott el a géped, nem valami furcsa hibakódot ír ki. Ez bizony egy trükkös kis fejtörő! Nehogy azt hidd, csak egy csomó kérdőjelet raktunk neked ide, de nem ám… bizony van köztük egy hiba is elrejtve. Megtalálod? 

 

Nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatják a fejtörők és rejtvények. Ráadásul a szórakozás mellett segítenek pallérozni az elménket, hiszen ezek a napi kihívások elgondolkodtatnak bennünket és arra sarkallják az agyunkat, hogy használjuk. Nem mellesleg ezek a feladványok segítenek a tanulási folyamatok felgyorsításában is, ami nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is jól jön, ha gyorsabban tudnak valamit megtanulni. Általában az idő múlásával a fejben tárolt információk mennyisége sokkal kisebb lesz, mint korábban. Az emberek nehezebben emlékeznek vissza nevekre, telefonszámokra, adatokra, történésekre. Annak érdekében, hogy a memória egészséges maradjon, folyamatosan képezni kell.  Így a koncentráció fejlesztését, a memória javítását is nyugodt szívvel írhatjuk a fejtörők számlájára.

Jó módszer erre a keresztrejtvényezés heti több alkalommal, a logikai feladatok megoldása és az ilyen jellegű kis fejtörők is. Ha már több órán ülsz egy nap a gépnél vagy a telefonodat bújva – lássuk be, erre komoly esély van – akkor legalább szánj naponta pár percet az agyad karbantartására is. Kezdhetjük?

Az alábbi rejtvény egy kis időt, figyelmet igényel, és kellően megdolgoztatja az agyat?

Hol van a hiba a képen?

 

Íme, a válasz!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 döbbenetes felfedezés, amire nem találnak magyarázatot a tudósok

8 döbbenetes felfedezés, amire nem találnak magyarázatot a tudósok

A világtörténelem tele van meglepő rejtélyekkel. Mindegy milyen régóta élünk, nem elég ideje, hogy mindegyüket megfejtsük. Így még mindig vár bőven feladat a jövő tudósaira! Főleg ez a 8 elképesztő felfedezést, amire máig nem tudnak egyöntetű magyarázatot adni jelenkorunk szakértői!

Tovább »
Vizuális fejtörő! - Melyik minta következik?

Vizuális fejtörő! - Melyik minta következik?

Milyen jól szokott menni neked a mintafelismerés? Jó vagy a vizuális játékokban? Egyáltalán milyenek a vizuális képességeid? Itt egy újabb lehetőség, hogy teszteld őket! Vajon rájössz arra a színes minták alapján, hogy a négy választható lehetőség közül melyik kerül a hiányzó kép helyére?

Tovább »
Válassz egy fát, és elárulja, mi a legfontosabb neked egy kapcsolatban - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy fát, és elárulja, mi a legfontosabb neked egy kapcsolatban - Képes pszichológiai teszt

Minden embernek szüksége van szeretetre. A szerelem boldogabbá, teljesebbé és pozitívabbá teszi a valóságot, amelyben élsz. Amikor tudatában vagy annak, hogy szeret valaki, akkor biztonságban érzed magad és az önbecsülésed is nő. Azonban mindenki számára más a fontos egy kapcsolatban. Vajon számodra mi a leginkább mérvadó – biztonság, bizalom, tisztelet netán valami más?

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép