2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ez nem csak egy csomó kérdőjel - Van egy hiba is a képen!

Ne aggódj, nem romlott el a géped, nem valami furcsa hibakódot ír ki. Ez bizony egy trükkös kis fejtörő! Nehogy azt hidd, csak egy csomó kérdőjelet raktunk neked ide, de nem ám… bizony van köztük egy hiba is elrejtve. Megtalálod? 

 

Nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatják a fejtörők és rejtvények. Ráadásul a szórakozás mellett segítenek pallérozni az elménket, hiszen ezek a napi kihívások elgondolkodtatnak bennünket és arra sarkallják az agyunkat, hogy használjuk. Nem mellesleg ezek a feladványok segítenek a tanulási folyamatok felgyorsításában is, ami nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is jól jön, ha gyorsabban tudnak valamit megtanulni. Általában az idő múlásával a fejben tárolt információk mennyisége sokkal kisebb lesz, mint korábban. Az emberek nehezebben emlékeznek vissza nevekre, telefonszámokra, adatokra, történésekre. Annak érdekében, hogy a memória egészséges maradjon, folyamatosan képezni kell.  Így a koncentráció fejlesztését, a memória javítását is nyugodt szívvel írhatjuk a fejtörők számlájára.

Jó módszer erre a keresztrejtvényezés heti több alkalommal, a logikai feladatok megoldása és az ilyen jellegű kis fejtörők is. Ha már több órán ülsz egy nap a gépnél vagy a telefonodat bújva – lássuk be, erre komoly esély van – akkor legalább szánj naponta pár percet az agyad karbantartására is. Kezdhetjük?

Az alábbi rejtvény egy kis időt, figyelmet igényel, és kellően megdolgoztatja az agyat?

Hol van a hiba a képen?

 

Íme, a válasz!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép