Igazságosság - Készségek, vagyon, örökség

 

Úgy tűnik, hogy sok minden kell ahhoz, hogy visszaálljon az egyensúly az életedben.
Nem tudni, hogy miféle egyensúlyt is kell visszaállítani, mivel az energia önmagában létezik, és nem nézi az adott személyt, csak van. Ne feledd, az igazságszolgáltatás lehet kellemes, de akár ugyanúgy kellemetlen is. Az Univerzum fenntartja a saját rendjét, az energia mindig kiegyenlítődik. Mivel a világegyetem energiája semleges, így nem fontos, hogy a te oldaladon van-e az igazság vagy épp a másik félnél, az energia egyszerűen egyensúlyra törekszik.


Ha veled kapcsolatban esett meg igazságtalanság, akkor valószínűleg kétségbeesett voltál és elvesztetted a reményt. Ám ne feledkezz meg arról, hogy ha túlzottan belesodródsz az önsajnálatba és felesleges ellenségképet gyártasz, csak még mélyebbre süllyedsz az elkeseredésben. Lehet, hogy mindez már csak keserű illúzió, és rég nincs is olyan, aki ártani akar neked?


A jövő héten remekül fog működni az igazságszolgáltatás. Hagyd, hogy egyszerűen tegye a dolgát az Univerzum energiája, és visszaálljon az egyensúly. Lehet, hogy nem is volt akkora probléma, mint korábban hitted, csupán a kétségbeesés uralt ennyire?


Az is elképzelhető, hogy nem érkezett meg feléd valamiféle örökség vagy vagyon? Vagy éppen te magad tulajdonítottál el olyasmit, amihez a másik félnek inkább lett volna joga? Ebben is segít majd az igazságosság, és ha úgy van, hogy valakinek te tartozol valamivel, inkább engedd el az adott dolgot, így ki tud egyenlítődni az energia.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL