Kehely - Igények, korlátok

 

„Semmi sem erősebb ösztön a szív érzéseinél." Vajon másvalakire sokkal jobban figyelsz, mint önmagadra? A jövő héten hallgass a szívedre. Tegyél a partnered javára valamit, de mindenképpen figyeld meg, nem hanyagoltad-e el önmagad mások miatt. Nem figyeltek rád eléggé és a mondanivalódra mások? Van olyasmi, amit nem tudtál közölni valakivel? Netán nem fejeztél be egy adott feladatot? Vizsgáld meg, hogy kikhez nem jutottál el átvitt értelemben, és érj el hozzájuk.


A kehely az empatikus oldalad előtérbe kerülését szimbolizálja. Segíts másoknak, ha úgy érzed, hogy bajban vannak és szükségük van rád. Persze, nem kell mások helyett mindent megoldanod. Segíts adott személyeknek, hogy rájöjjenek dolgokra és elkezdjenek előrelépni, oszd meg velük a tanácsaidat és tapasztalataidat. Lehet, hogy csak egy kis biztatás kell, hogy akinek segítesz, az belelendüljön a dolgokba.


A jövő héten mások javát fogod szolgálni, és segítesz abban, hogy egyeseknek felnyíljon a szemük, és nekivágjanak adott feladatoknak. Jó tanácsokkal és helyes útmutatásokkal sokat segíthetsz. Ám az is lehet, hogy saját magadnak kell a saját dolgaidon változtatni, mert neked kell lelkileg és szellemileg érned és fejlődnöd. Talán neked van szükséged egy belső lelki utazásra. Készen állsz a felemelkedésre?

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL