2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 20. - Illés
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készíts angyalrúnákat

Herceg Petra

Az itt megadott rúnákat kifejezetten arra tervezték, hogy az angyali jövőbelátásban és a mágikus gyakorlatban használd őket. Az angyalrúna 26 piktogramja a mindennapi életünkkel foglalkozik.

A rúnajóslás egy újabb jövőbelátó eszköz, mely segítségével megértheted a múltat, tisztábban láthatod a jelent, és elgondolkozhatsz a jövőn. A rúnák a tudomásodra hozzák, milyen energiák vannak körülötted éppen most, és mi közeledik feléd. Az oltárodon is használhatók a mágikus tevékenységek közben, hogy odavonzzák azokat az energiákat, melyekre szükséged van. Használat előtt mindig szenteld meg és töltsd fel a rúnakészletet, munka után pedig tisztítsd meg úgy, hogy kiteszed őket napra, holdfényre, vagy vidd át őket egyenként egy füstölő füstjén.


Hogyan készítsd?


A legtöbb rúnát kis kör alakú kerámiából, kerek korongokból, apró kavicsokból, vagy kerekre vágott keménypapírból készítik. A legegyszerűbb, ha kartont használsz és felírod az egyik oldalukra a huszonhat rúnanevet. A kartonok lehetnek színesek, és a hátlapjukra nyugodtan rajzolhatsz valamilyen jelképet: mondjuk angyalszárnyakat.


A rúnák jelentése

Őrangyal
Azt mutatja meg, hogy az őrangyalod éppen min dolgozik. Vedd fel vele a kapcsolatot, és figyelj oda rá jobban.

Vallás
Mutass be egy szertartást, vagy rítust annak érdekében, hogy megoldódjon a problémád. Lehet, hogy az utóbbi időben túlságosan lefoglaltak a világi dolgok, és nem használtad spirituális képességeidet.

Uriel
Jó, vagy rossz varázserő van a képben. Lehet, hogy valaki negatív gondolatokat áraszt feléd, melynek oka lehet féltékenység, irigység, vagy puszta rosszindulat. Húzz még egy rúnát, hogy kiderüljön, pozitív, vagy negatív mágiáról van szó.

Metatron
Bölcs tanácsra utal, melyet neked kell kéned egy baráttól, vagy családtagtól.

Pallas
A helyzet javul, ha meditálsz rajta, és elkezded tervezni a következő lépést. Fordíts több időt a pozitív gondolkodásra.

Sekina
Ez a rúna a felsőbb énedet jelképezi és a lehető legjobb eredményt, amit elérhetsz az adott helyzetben. A spirituális áldás rúnája ez.

Szárnyak
Üzeneteket jelez, melyeket a közeljövőben fogsz kapni. Húzz egy újabb rúnát, hogy megtudd jó, vagy rossz hírekről van szó.

Negativitás
Ellenségeskedésre utaló jel, rossz energiák vesznek körül. Húzz még egy rúnát, hogy megtudd, hogyan szabadulhatsz meg a problémától.

Gábriel
Ez a rúna bármilyen helyzet kezdetét jelenti, attól függően, melyik rúna mellett áll. A család rúnával együtt például gyermek születését, vagy házasságot jelent.

Azrael
Ez a rúna egy ügy végét jelenti.

Pénz
Anyagi javakat jelöl. Nézd meg a körülötte lévő rúnákat a pénz forrásával és összegével kapcsolatban. A negativitás mellett arra figyelmeztet, hogy valaki át akar verni.

Vesta
Ihlet és védelem rúna. Számíts valami újra, ami előrevisz. Ez lehet új állás, kapcsolat a többi rúnától függően.

Konfliktus
Harc van készülőben. Szócsata, vagy esetleg fizikai összetűzés.

Anaelle
Család jelképe. Bármi, amit a vér, vagy a szellem köteléke tart össze. Általában egy családtagot, vagy nagyon közeli barátot jelöl.

Rafael
Harmónia rúna. Öröm, izgalom, kellemes események, boldogság, szeretet, önbecsülés. Általánosan a harmonikus energiák egybeolvadását mutatja.

Csillag
Jövőbeli reményekkel kapcsolatos zöld utat jelenti. A dolgok nagyon jó kilátással kecsegtetnek. Az egyik legpozitívabb rúna.

Függőség
Függőbetegséget, rossz szokást jelent, és általánosan valamitől való függésre utal. Húzzál még egy rúnát, hogy megtudd, hogyan szabadulj meg ettől a nyomasztó problémától.

Chiron
Az adott helyzet karmikus jellegű. Ezen, néhány életen át már dolgoztál, de még most is dolgod van vele.

Ember
Ez egy olyan férfias energia, mely valamilyen módon hatással van rád. A mellette lévő rúnák mutatják meg a szándékát, és a kapcsolat milyenségét.

Asszony
Ez pedig egy nő, aki valamilyen módon hatással van rád. Szintén a többi rúnából tudod kikövetkeztetni, hogy milyen kapcsolatban álltok, és mik a szándékai.

Juno
Két ember egyesülése szeretetből, vagy üzleti érdekből. Nézd meg a körülötte lévő rúnákat.

Munka
Az a tevékenység, amely a jelen pillanatban a számodra a legfontosabb. A kulcsszó, az hogy a legfontosabb.

Telehold
Ez az időzítés rúnája. A körülötte lévő rúnák megmutatják, mi várható a következő telehold idejéig.

Újhold
Szintén időzítés rúna. Megtudhatod, mi vár rád a következő újhold idejéig.

Üres
A kimenetel ismeretlen, vagy a helyzetnek része valamilyen ismeretlen befolyás.

Szignifikátor
Ez a rúna téged, vagy ha másnak vetsz, akkor a kérdezőt jelöli.


Rúnavetés


A jósláshoz tedd az összes rúnát egy tálkába, rázd meg és gondolkozz el egy kérdésen. Lépj kapcsolatba az őrangyaloddal és azzal az angyallal, akit rúnáid oltalmazójául választottál. Tedd fel a kérdést, majd csukott szemmel húzzál ki annyi rúnát, amennyit gondolsz, és tedd őket egymás mellé. Néha egy rúna is elég lehet, de ha nem világos a válsz, húzhatsz nyugodtan egy kiegészítő rúnát. Az értelmezéshez olvasd el a jelekhez tarozó leírásokat, és próbálj ez alapján döntést hozni. Az értelmezések akkor a legjobbak, ha elég időt szántál arra, hogy erőidet egyesítsd az eszköz energiáival.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A szoknya elengedhetetlen darab egy nő gardróbjában. Legyen szó bármilyen eseményről, családi összejövetelről, vagy munkahelyi találkozóról, mindig kiváló viselet. Fontos azonban, hogy megfelelő darabot válassz, ám ez nem is mindig olyan egyszerű. Több dolgot is érdemes figyelembe venni, ilyen például a magasságod, az alkatod vagy éppen azokat a ruhadarabokat, amelyekkel a szoknyát kombinálod.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Tárt karokkal öleld meg félelmeidet, kételyeidet és pszichéd még be nem épített részeit. fogadd el magadat, mint a felsőbb és alsóbb ének egyvelegét, szellemi és anyagi részek egyesülését

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Elismerően méltányoljuk azt a fejlődésedet, amit abban értél el, hogy megemlékeztél a szeretetről napi tevékenységeid során. Kristály tisztán látjuk, hogy szeretettel teli gondolataid, érzéseid és cselekedeteid révén mekkorára nőtt hozzájárulásod a világ fejlődéséhez.

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép