SZÓRAKOZÁS

A boldogság nyomában - 2008. November 23.

Szerző:
Szabó Anna
November 23-án ismét egy fontos, izgalmas témával és négy fantasztikus előadóval várja vendégeit a népszerű Mesterkurzus.


Ezúttal a boldogság nyomába eredünk Müller Péter, Popper Péter, Balogh Béla és Szondy Máté segítségével, hogy kiderítsük, mit tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, jobban értékeljük az élet apró ajándékait, és kevésbé viseljenek meg a nehézségek, a kudarcok és a fájdalmak.


Vajon, a boldogság szerencse vagy elhatározás kérdése? A körülmények függvénye, vagy tudatos munka eredménye? Mennyiben függ az anyagiaktól, a szakmai sikerektől, s mennyiben a szerelemtől, a barátoktól, a családtól? Egyjelentésű-e a boldogság az élményekkel? Mit jelent az úgy nevezett pozitív pszichológia? Mit tehetünk magunkért, amikor válságba kerül az életünk, alapvető problémákkal küzdünk, s a boldogság elérhetetlennek tűnik? Van-e ilyenkor is megoldás?


A kérdésekre a pszichológia és az ezotéria három magyar sikerszerzője igyekszik hiteles, a gyakorlatban is hasznosítható válaszokat adni. Rajtuk kívül a kurzuson mutatkozik be a nagyközönség előtt egy rendkívül figyelemre méltó, fiatal pszichológus, Szondy Máté is, aki kutatásainak tárgyául a boldogságot, a pozitív érzelmeket választotta, s a Mesterkurzuson számos izgalmas felfedezését ismerteti meg a hallgatókkal.


A nagyszünetben Balogh Béla tart lazító, feltöltő meditációt, a szünetekben pedig ingyenes yumeiho masszázs kitűnő masszőrünktől!


Jelentkezés:

www.mesterkurzus.com



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL